• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a randim volt az első amikor nem volt időm részletesen elolvasni egy hirdető beszámolóit viszont azok mennyisége, íróik neve és a besorolási színük gyors segítséget nyújtott ahogy legörgettem őket magam előtt a telefonomon. Láttam,hogy Cintia éppen online és hívható ezért azonnal cselekedtem. Mindössze 3 percem volt megbeszélni a találkozónkat 2 órával későbbre és rögtön meg is erősítettem VTR-en is az időpontot. Megfontolt-csendes stílusban kedves hangvétellel kommunikált és ez fokozta a bizalmat irányában. A képei korábbról ismerősek voltak, csakúgy mint a pontos címe amit a beszélgetés végén adott meg . 
  • Megközelítés:

    A megadott címre GPS vitt (amúgy korábbról ismerem a házat mert jártam itt többször is). 
    A XIV. kerületben a Thököly úttól nem messze található újabb építésű lifttel is felszerelt tömb előtt a parkolás most is rögtön megoldható volt de ha nem akad egyből lehetőség erre,
    akkor a közeli Récsei-centerben egyórás időtartamon belül ingyenesen parkolhatunk. 
    Tömegközlekedéssel érkezők részére buszmegálló- metro és a Keleti pu. is a közelben található. 
  • Helyszín:

    A lakás egy igényesen felszerelt kétszobás egység ahol vendéglátóm akkor éppen egyedül tartózkodott. Elegáns, ízléses beltér -mindenhol rend és tisztaság fogadott az egész házon és a lakáson belül is. 
    Frissen mosott, hófehér törölközőt adott aminek tapintásán is érezhető volt a tisztaság. 
    Mint amikor a kristálypoháron húzza az ember az ujját és az "tapad" a zsírmentes tisztaságtól.
    Fogkefe-fogkrém-szájvizek-számos tusfürdő (7) -száraz kilépő és makulátlan tisztaság fogadott a fürdőszobában. A baszobában a kényelmes franciaágyra előttem húzott tiszta fehér lepedőt.  Az ágy mellett a falon hosszan elnyúló tükörben "mozizhatunk" az aktus során míg a szemközti falon egy masszázságy mellett szintén tükör található. A zene egy kicsi rádióról szólt és a szoba kellemes hőmérsékletű volt az előttünk álló hancúr számára.  
  • Lány külseje:

    Cintia teljesen az ajtó takarásában maradt amíg be nem léptem és ez egyetlen pillanatra azt juttatta eszembe, hogy az ajtónyitás növekvő szöge gyakran fordítottan arányos a partner kívánatos megjelenésével. Szerencsére itt most tévedtem! Nem kicsit. 
    Egymásra néztünk és nem bírtam magamban tartani elégedettségemet az arcára vonatkozóan és megdicsértem amire rögtön reagált, hogy bízik abban,hogy a szimpátia kölcsönösen működni fog közöttünk. Nem vagyok sem szorongó sem izgulós típus de még bennem is nagy megnyugvást keltett a látvány ami fogadott.    
    Kifejezetten szép arca, kedves és intelligens arcvonásai smink és minden művi beavatkozás nélkül is vonzólag hatottak és bevallom most fogom csak megnézni valóban hány évesnek is hirdeti magát mert annyira kortalannak és megbecsülhetetlen korúnak láttam ami ritkán fordul elő. 
    Több árnyalatot is tartalmazó barna,egyenesszálú középhosszú haját kiengedve hordta és az jól illik az arckarakteréhez. Most egy kicsit megakadtam az adatlapja láttán az arc pontozásának átlagán-de mint tudjuk ízlések és pofonok..... 
    Közepesen nagy, formás kebleket tudhat magának rendkívül jól reagáló bimbókkal melyek apró érintéseimre is csigaszarvakat növesztettek magukból. Kerek,formás és jól markolható nőies popsija, sportosan izmos háta és vállai vannak. A képei alapján vékonyabbnak gondoltam de ezt nem elégedetlen szájízzel jegyzem meg. 
    Van néhány kisebb szépen kidolgozott figuratív tetoválása alkaron-lábszáron-keresztcsonton és a vállán. Nem vagyok ellenük. 
    Egy kék színű áttetsző babydollban nyitott ajtót és a szobába vezetett amit már jól ismertem mert legelső kalandom Budapesten (egy másik kedves lánnyal) éppen ehhez a szobához fűz kellemes emlékekkel! 
  • Action:

    A meggyőző első blikk után a kellemes meglepetésből felocsúdva követtem Cintiát a szobába. 
    Az áttetsző babydoll takarásában is látszott a keresztcsonti tetkója, míg a jobb vállán láthatót nem takarta semmi. Rövid diskurzus vette kezdetét és elmeséltem a szobához fűződő emlékeimet majd biztosított arról, hogy remélhetőleg ezúttal sem fogok kevésbé színvonalas élménnyel távozni a kéjlakból. A kapott törölközővel a fürdőbe távoztam aztán magamat újra felfrissítve tértem vissza hozzá ahol még mindig a babydollban várt rám. 
    Nem volt telefonálgatás- "egy kis ezt-azt teszek még". Velem foglalkozott. Az ágy mellett állva átölelt és újra üdvözölt a nevemen szólítva majd érzéki finomsággal megcsókolt. Számomra már egy pucér női test is csak ritkán jár azonnali "hatással" de Cinti áttörte ezt a gátat pedig még mindig ruha takarta testét. A farkam önálló életre kelt és magát iránytűnek képzelve partnernőm felé mutatta az irányt. Viszonoztam a finom csókot és az ágyra heveredtünk és kibontottam a textil takarásából majd a melltartó pántkapcsait is egyből szétvarázsoltam( ez az egy talán amivel olykor kicsit bénázni szoktam :) ) .
    A hátára döntöttem Cintiát és az önfeledt csókolózást egy pillanatra sem abbahagyva fölé helyezkedtem. Tud és szeret is csókolózni! Egyszerűen "szerelmes barátnő -feelingnek" aposztrofálnám a csókját. Nem a "szolgáld ki magad és élvezd"-típusú csók hanem a "folytasd még kérlek mert tetszik!" -szerű s ő maga is végig tevékeny partner ebben.   
    Mellbimbóit nyelvheggyel cirógattam és azok hihetetlen gyorsasággal megnyúlva keményedtek kis csigaszarvakká miközben Cintia a csiklandósan kellemes érzésen felnevetett. 
    Lábai közé fészkeltem be magam és óvatos nyelvmozdulatokkal kezdtem kényeztetni a punciját ami valahol félúton áll a pillangós és a barack között így mindkét rajongótábor közel megtalálja számítását. A kapott jelzések alapján tetszett neki a nyelvmunkám és jó ideig élveztem az egyre nedvesebbé váló szépségét amint ujjaimmal végigsimítottam és azok könnyedén siklottak rajta végig. Izgató volt érezni a bőségesen kicsorduló Bartholin-"könnyeket" amik hamarosan a kitűnő csúszást garantálták.     
    Kedvesen ajánlotta,hogy most már ő is foglalkozna velem kicsit így a hátamra fekve fordultam meg míg ő mellettem foglalt helyet de úgy hogy a bal kezemmel eközben a popsiját markoltam és a punciját simogattam s mindezt az ágy melletti hosszú tükörben is követhettem. Ezután a két lábam közé telepedett és a zacsit nyelvheggyel végigbirizgálva majd a cerkán módszeresen végighaladva keményített fel teljesen. 
    Farkam cuppogva tűnt el a szájában és Cintia lecsorgó mentolos nyála kellemesen hűs érzést kölcsönzött a délceg vitéznek aki már rendíthetetlenül állt. 
    Kértem ,hogy helyezkedjen fölém majd újra csókolózni kezdtünk miközben csípőink izgatóan egymáshoz dörgölőztek. 69-es pózba fordultunk majd újra a szájába vett míg én alulról nyaltam újra szétvetett lábai közt a punciját és néha ujjbeggyel végigsimítottam a sikamlós bejárat környékén. Kitekintettem balra a tükörbe és csak csodáltam Cinti szép vonalait ezért nem is váltottunk pózt egy ideig. Kértem a gumiszerelést és a lovaglópózos kezdést amit készséggel meg is tett. A randik kétség kívül egyik leglátványosabb momentuma amikor partnerünk megragadja a brét és azt magába illesztve lassan alászáll miközben mi elveszünk a látványban! 
    Rám hajolt miközben rámarkoltam a popsijára és a tempóját erősítve húztam magamra. 
    Átszellemült és teljes beleéléssel előadott csókolózásunk közben Cinti haja a nyakamat csiklandozta. Popsija határozott ütemben járt fel-és le rajtam és jó volt érezni a puncija szorítását. Misszibe fordultunk és talán az eddigi randiim leghosszabb csókolózása indult meg közöttünk. 
    Odaadó és élvezetes módon csókolt és ezt nem csupán én kezdeményeztem. Eközben egy pillanatra sem hagytam abba a permanens reszelést ami a jelek szerint neki sem volt ellenére. 
    Térdre emelkedve is folytattuk az aktust aztán oldalra fordultunk kiflibe és az ágy mellett végig elnyúló tükörben is követtük az eseményeket. Oldalt felemelt lábát tartva szakadatlanul keféltem mindaddig amíg úgy döntöttem, hogy kutyusban fejezzük be légyottunk aktívabb részét. Energikus-csattogós-tempós lezárása volt ez az aktusnak és a "vég" Cintia szájában ért. Beteljesülésem utolsó rángásait is kivárva törlőbe tüntette el az utódokat majd megtörölgetett és az általam felajánlott hosszú masszázst készséggel elfogadva álltam neki kényeztetni testápolóval és kezem erejével. Ennek végeztével újra fürdőszoba-zuhany-törölközés-öltözés majd elszámolás és már csak a búcsúzás volt hátra .  
  • Elszámolás:

    Az egyórás randi kétórássá hosszabbodott melynek második felében egy hosszú masszázzsal én kedveskedtem vendéglátómnak és a csokor a végén duplázódott. 
  • Összkép:

    Cintia nagyon kellemes stílusú partner profi hozzáállással és magasfokú odaadással. 
    Tudja és érzi mivel járhat a vendég kedvében és azt szívesen és kedvvel teszi úgy,hogy még ő maga is élvezi az együttlétet ami nélkül nehéz igazán jó randit zárni  . 
    Valódi  barátnő-feelinges randi volt a miénk ritkán megtapasztalható élményfaktorral és meggyőzött arról, hogy számára nagy jelentőséggel bír a vendége elégedettsége.
Happy Massage