• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A tavaszi kerti munkák eléggé igénybe vették a hátamat, ezért hathatós masszázs szükségét éreztem (na meg persze a tomboló hormonok miatt az erotikáét is).
    Lolát az itteni megjelenése óta figyelem. Akkori bemutatkozása, na és persze a vonzó fotói miatt került a látókörömbe.
    Pár hete üzenetben kerestem meg (akkor még be volt kapcsolva nála ez a lehetőség). Bár csak rövid, pár szavas válaszokat kaptam, továbbra is érdekelt. Egy ebédszünetemben aztán megláttam, hogy éppen hívható, így élőszóban is beszélhettem vele. Kedves hangja van, kellemesen elbeszélgettünk pár percet, bár a nicknevem alapján nem ugrott be neki, hogy ki vagyok. Ez egy picit aggasztott. De ennek ellenére megbeszéltünk egy 1,5 órás találkozót két nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen, a Lehel tér tőszomszédságában található a masszlak. Metró, busz, troli és villamos is jár a közelben. A parkolás könnyen megoldható a vásárcsarnokban.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasház előtt találtam magam. A megbeszélt időben éppen hívtam volna Lolát, amikor egy jól öltözött, telefonáló férfi érkezett és kezdett egy kódot beütni a kaputelefonon. Ezt látva vártam két percet, majd gyalog mentem fel. Mint kiderült, jól tettem, mert én is pont ugyanazt a kapukódot kaptam meg...
    A kapu után portaszolgálat van, de olyannyira nem feltűnő, hogy csak kifelé menet vettem észre.
    A masszlak a felső emeleten található, körfolyosóról érhető el. Modern, rendezett, tiszta, a célnak megfelel. Én a bejárat melletti szobában voltam vendégül látva, ami egy kisebb félszoba, de amire szükség volt, az elfért benne (közepes tatami, szék, ruhainas, szekrény, két nagy tükör a mozizáshoz). A fürdőhöz nem kellett messzire menni, a következő helyiség az. Kádas, szekcionált ajtóval kipancsolás ellen. A kádban lábrács, a víz kicsit nehezen folyt le. Néhány intenzív illatú tusfürdőből lehet választani. Szájvíz van, használtam, ne ezen múljék a randi. A fürdőtől pont szemben a lányok lefüggönyözött tartózkodója található. Csivitelésük kihallatszott onnan, de a szobába már semmi nem hallatszott be a folyosóról.
  • Lány külseje:

    Izgatottan vártam az ajtónyitást, mert Lola arcos képek nélkül hirdet és az eddigi egyetlen beszámolója hagyott bennem kérdőjeleket.
    Egy kedves, szomszédlányos, mosolygós arcú lány bújt meg az ajtó mögött. Szexi alsóneműben volt, így érthető, hogy így tett.
    Olyan alkatú, mint a fotókon, szolidan nőies formákat láttam és később éreztem is. Sötét haja ekkor még ki volt engedve, masszázs előtt copfba összefogta.
    Bőre bársonyosan sima, közepesen szolibarna és csupán egyetlen kis tetkó díszíti. Semmi mű dolog nincs rajta és szerintem nincs is szüksége rá.
    Stílusa kedves, cserfes, érdeklődő.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel részben a fájós tagjaim miatt jöttem, nem akartam elsunnyogni ezt a fejezetet. A fürdőre várni kellett, addig beszélgettünk jövetelem céljáról és a lehetőségekről. Megbeszéltük, hogy masszázzsal kezdjük a másfél órás programot. Vigyázat, Lola szeret beszélni, ritkán van csöndben. :-)
    Zuhanyzás után a szobába visszatérve átadtam neki egy nagy táblányi, kekszes, lila tehenes csokit, amely mint kiderült, telitalálat volt. Azután elhelyezkedtem a matracon, partnerem pedig kérdés, kérés nélkül megszabadult a melltartótól és a bugyitól, csupán a combfix maradt rajta a kérésemre. A látvány kissé kizökkentett, mert ahogy a fotókból előzetesen sejthető volt, nagyon szép mellekkel néztem farkasszemet. Muszáj volt azokat csókokkal üdvözölnöm, amitől az eleve kiálló bimbók még nagyobbak lettek.
    Hasra vágtam magam a matracon, amíg tehettem. Lola az elmondása szerint nem tanult masszőz, hanem ösztönösen próbál olyan fogásokat, mozdulatokat csinálni, amelyek neki is jól esnének. A lábszáraimtól indult a kezeivel. Közepes erővel, jó technikával kezdett az olajos masszázsba, nem kellett semmi módosítást kérnem. Csak frissítő jelleggel dolgozta meg a lábaimat, a fő kezelési terület a hátam volt. Itt már kértem, hogy mindent adjon bele, nem baj ha kicsit fájni fog, mert később jobb lesz. Kérésemnek eleget téve, számomra kellő erősséggel ment végig lentről felfelé a hátamon. Bár lapocka kiemelés és az ottani izomcsomók kigyúrása nem volt a repertoárban, ezt egy nem képzett masszőztől elnézem. Erotikus matatások, hucutkodások nem voltak, ezeket érdemes volna beiktatnia ebbe a programrészbe. Volt viszont alkarral, elnyújtott mozdulatokkal végzett gerinc menti masszázs és a fájós tarkómat is igen jó kezelésben részesítette. Végül a karjaimat és a kezeimet vette kezelésbe, az erőből, lendületből még ekkorra sem fogyott ki. Később mondtam Lolának, hogy máris kevésbé fáj a hátam, jó volt a kezelés!
  • Levezetés:

    Beszélgetéssel zártuk le a masszázst és adódott a kérdés, kivel, mivel folytassuk. Már nagyon vágytam Lola testének felfedezésére, ezért javasoltam neki, hogy kicsit megmasszírozom én. Ez valóban elég rövidre sikerült, ugyanis hölgyem a hátára feküdt és nem a hasára, ahogy vártam. De nem volt gond, olajjal bekentem őt és kezelésbe vettem, különös figyelmet fordítva a cicikre. :) Kezeim egyre lejjebb haladtak, hamarosan a simára borotvált babapuncit simogattam. Ez tetszett neki, de éreztem, hogy tovább kell lépnem. Elhasaltam a matracon, de ekkor már éreztem a lábaimmal a szoba szűkösségét. Kicsit összehúztam magam.
    Eleinte csak puszilgattam a puncit és környékét, majd a kedvező reakciókat látva a nyelvem is használni kezdtem. Lola hüvelyéből jellegzetes ízű nedveket nyaltam ki. Közben ő a kezeivel az enyémeket kereste, ujjaink barátnősen összefonódtak. Szemei már csukva voltak ekkor, átadta magát az élvezeteknek. Combjain finom remegést éreztem, mellbimbói kimerevedtek, hüvelye egyre nedvesebb lett, így menetelt a csúcs felé, ami hamarosan bekövetkezett. A kéjből magához térve megköszönte kedvességemet és mondta, hogy már érti, miért mondtam neki azt előzetesen, hogy szeretek kényeztetni. :-) Megköszöntem a bókot.
    Megígérte, hogy nekem is jó dolgokban lesz részem! Kezdésnek csúszkát ajánlott. Mondtam neki, hogy részemről túlzottan nem rajongok érte, de a cicijeit simogatva mondta, higgyem el, jó lesz. Valóban az volt! :-) Kérte, hogy segítsek őt beolajozni. Már az cicik gyurmázása is jólesett. Utána négykézláb fölém helyezkedett, kezeivel mellettem támaszkodott és nagyon érzékien siklatta felsőtestemen a formás ikreket. Kisvártatva a hímtagomat fogta közre melleivel és úgy folytatta a tizedes felélesztését. Ugyan jó volt ez nekem, de kivételesen valahogy kevés.
    Kérnem sem kellett, Lola jó érzékkel váltott a csúszkáról francia nyelvre. :-) Eleinte nagyon finomkodóan bánt a nyelvével és óvatos volt a mélység terén is, így a nagy koncentrálásom sajnos pont ellenkező hatást váltott ki, mint szerettem volna... Felültem tisztázni a helyzetet, mondtam neki, hogy nem azzal van a gond amit és ahogy csinál, csupán rágörcsöltem az élvezetre. Hölgyem nem mondott semmit, nem is aggódott, csupán mosolyogva nézett a szemembe.
    Lankadásom már ettől kezdett elmúlni, a teljes merevedésem innentől kezdve egy perc alatt bekövetkezett! Mégpedig attól, hogy kezeimmel a combját kezdtem simogatni és ujjaim hamar a lucskos puncin matattak. Hopp, már nem volt semmi gond!
    Elterültem és partnerem folytathatta, amibe nemrég elkezdett. De most már nem finomkodott, mélyebben és határozottabban vette szájába a rudamat. A kezeivel ismét a derekamnál támaszkodott, így igazi, bólogatós franciában volt részem. Nagyon jó volt nekem és hamarosan feltettem a kérdést, hogy hová lőhetem a magjaimat? Erre azt felelte, hogy nem szereti, ha szanaszét maszatolódik minden és mivel szereti ha szájába élveznek, tegyem én is azt, ha nincs ellenvetésem. Hmmm, dehogy volt! :-) Hiszen én is így szeretem legjobban a befejezést, ez adja a legnagyobb élvezetet számomra. Visszafeküdtem, Lola újra bekapta duzzadó szerszámomat, én pedig még nagyobb élvezet kedvéért a bólogatással ellenütemben emelgettem a csípőmet. A mellettem lévő tükörbe pillantva igen izgalmas látványt nyújtott a tevékenységünk. Jó lett volna mindezt még órákig élvezni, de azért az óra is könyörtelenül ketyegett közben, így picit még rágyorsítottunk a tempóra, amitől sorsom visszafordíthatatlanná vált. Felkönyököltem, hogy ne maradjak le a látványról és gerincig hatoló orgazmussal táraztam ki magjaimat Lola ölelő szájába! Ő még kedvesen tartott magában, megvárta, míg minden csepp a szájába kerül és elterülök a matracon... Kellett bő fél perc, mire kezdett visszatérni a vérnyomásom. Felkönyökölve néztem, ahogy hölgyem teli szájjal mosolyog rám. Az utódokat papírtörlőbe továbbította, nem tartotta meg magának, de ez persze semmit sem vont le az látvány élvezeti értékéből.
    Éreztem, hogy rá kell pillantanom az órára, mert bizonyára alaposan előreszaladt. Volt még 10 percünk. Hölgyem ahelyett, hogy a fürdőbe küldött volna (mint ahogy azt mostanában máshol tapasztaltam), megkérdezte mit csináljunk még a hátralévő negyed órában. Nem gondoltam, hogy még ennyi időm van, de Lola mondta, hogy ne siessek sehová, a későbbi kezdést is vegyem figyelembe. Korrekt.
    Mivel élvezetekre már egyikünknek sem lett volna elég az idő, ezért még hátmasszázst kértem, melyet hölgyem örömmel teljesített. Időm leteltével gyorsan lezuhanyoztam, aztán öltözés, elszámolás, búcsú és irány a való világ.
  • Elszámolás:

    Erre még a telefonbeszélgetéskor rákérdeztem. A végig kényeztetés extra. A találkozó végén rendeztem, nem került szóba, nem kérte előre. Nekem megérte minden szála.
  • Összkép:

    Az első beszámoló kérdőjelei ellenére választottam ki a kedvenceim közül Lolát és ez egy jó döntés volt, mert egy felejthetetlen besorolású találkozóban lehetett részem vele. Ő egy fiatal, jókedvű, kedves lány, aki a kényeztetésen kívül egészen jól masszíroz. Masszázsa nem tanult, nem profi, de ehhez képest kellő erősségű és jó technikájú svéd masszázsban részesültem. Ennek jótékony hatását már ott és a későbbiekben is éreztem.
    Felettébb kommunikatív személyiség, már a belépésem után felkészített arra, hogy nagyon szeret beszélni. :-D De ez szerencsére nem ment a tartalom rovására, masszázsa közben is tudott a mozdulataira koncentrálni, noha akkor beszélgettünk a legtöbbet. Leginkább a lányokról, a házakról és a vendégekről, de néhány személyes jellegű téma is szóba került.
    Csók nincs az étlapon. Ez ellentmondásban áll az első beszámolóval. Kíváncsi voltam az okára, Lola elmondta, hogy ennyi idő tapasztalatával már egyértelműen meg tudja húzni a határokat. Nekem ez nem okozott gondot, amire én vágytam - vagyis egy jó masszázs, utána kölcsönös élvezetek - azt egy egész jó, barátnős érzés keretében megkaptam. Visszavár, mert azt mondta, rendes vendége voltam. :-D
    Elnézést, hogy ez a beszámolóm is hosszúra nyúlt, de szerintem így lehet valós képet kapni egy lányról.
Happy Massage