• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mi másból, mint hirtelen felindulásból hívtam fel Barbit. Így szombat este az esélytelenek nyugalmával tárcsáztam de láss csodát, éppen volt egy szabad órája ami pont rám várt. Kolléganő vette fel a telefont 1-2 csörgés után, de mivel többször voltam már Barbinál, az egyeztetést gyorsan megoldottuk.
  • Megközelítés:

    Marina part. Most autóval mentem, este lévén kb egy utcára simán találtam parkoltó, lehet, hogy napközben nehezebb. Amúgy meg BKK 5 perc sétára tesz le a tetthelytől. Előbb érkeztem kb 10 perccel, megkérdeztem mehetek-e már most, de csak ki kellett várni a 10 percet, ez legyen a legnagyobb baj. A háztömböt könnyű megtalálni, asszem az első vagy a második az utcában.
  • Helyszín:

    A korábbiakhoz képest semmi nem változott és ez persze pozitív. Az új építésű háztömb egyik emeletén van a lakás, csend volt mindenhol, egy lélekkel sem találkoztam felfelé menet. Kopogás után gyorsan nyílt az ajtó. A lakásban (amiben több kolléganő is tevékenykedik) éppen elegendő világítás van, a folyosó végén pedig Barbi szobája. Mint már korábban is, rend, tisztaság, jó illat mindenütt, se barátnővel, se MT-vel nem futottam össze eddig még soha, jó a logisztika. A szobában tatami, tükrök, ruhafogas, igazából nincsen túlgondolva, de ami kell az pont megvan. A fürdő is szépen rendben tartott, szájvíz, tusfürdők választéka, mindig száraz törölköző, stb... szóval nem érheti szó a ház elejét, rend, és higiénia.
  • Lány külseje:

    Hogy a képeknek megfelel-e a külső? Még mindig nagyon :-)))) Barbi egy bugyiban és melltartóban nyitott ajtó + egy csipkés átlátszó hálóing (asszem). A kedvesség, puszi, mosoly állandó velejárója Barbinak, mindig mosolyog és ez hatással van rám is. Szóval a képeknek teljesen megfelelő valóságban is a hölgy; a melleiért meg lehet veszni, csodás természetes idomokkal van megáldva, hát ilyenek között kellene majd egyszer megfulladni :-D Ha nem az egészségesen formás csajokat szereted, akkor ő nem a te eseted lesz. Én viszont mindig szeretem, hogy van rajta markolni, fogni való. Az arckitakarástól nem kell tartani, mosolygós, kedves, szép arcú hölgy, bármikor, bárhol megjelennék vele simán.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors egyeztetés után az egy órát úgy osztottuk fel, hogy hosszabb masszírozás majd a végén a kényeztetés. Ugyan masszázzsal kezdtük, de alig bírtam félbehagyni azoknak a melleknek a csókolgatását :-) miután sikerült hasra parancsolnia, lábaktól felfelé indult a masszázs. A legutóbbi alkalom óta érzésre fejlődött a technikája, most a bokámon is elidőzött. Nagyon jól esett az egész program - vádlitól halad felfelé a combokon át a fenékre, mindent nagyon jól, alaposan átgyúrt. Nem mondanám, hogy gyógymasszőri alapossággal, de erősen, odafigyelve, szakszerű mozdulatokkal. A fenekemen is elidőzött, hát rendesen élveztem, aztán nekiindult a gerincnek, hátnak. Említettem, hogy merre fáj a hátam, arra területre koncentráltan figyelt. Nem sokkal később már egyre finomabban ért hozzám, kezei visszafelé kalandoztam a combjaim közé...
  • Levezetés:

    ... és szépen bejutott egész a combtövig, ahol kezelésbe vette az ikreket, annak környékét és és a farkamat is. Mennyei érzés volt, szét is nyitottam a lábaim, a csípőm kicsit megemeltem mert kezdett kényelmetlenné válni a szitu:-P de órákig el bírtam volna viselni ahogy kezelésbe vett az alsó tájékon. Finoman, érzékien csinálta. Ezután megfordultunk, de most én kerültem sorra, én kényeztettem Barbit. Végigcsókolgattam a testét, a melleiben egyszerűen elveszik az ember... csodásak. Aztán a bugyit lehúztam róla és pár pillanat múlva már a számba éreztem csodás puncija ízét. Nem az első eset, de még mindig nagyon finom, nagyon jó :-) Miközben én a nyelvemmel okoztam neki örömöt, nem bírt magával, közben a lábfejével megtalált és újra izgatni kezdett. A két féle élvezet miatt egyre inkább csak felhúzott :-) pár perc után (most nem is volt cél feltétlen Barbi orgazmusa, de egy kis örömszerzés annálinkább) újra hason találtam magam. Barbi ekkor bevetette kezét és nagyon puha ajkait is. Már nem sokáig bírtam, de nagyon jól találta meg, hogyan húzza a dolgot. Melleivel csodás csúszkát probukált, ez még mindig észtveszejtő, napokig tudnék feküdni alatta. Majd kézzel indultunk a végcél felé - közben szájába is bevette, változatosan művelte ezt az egészet. Rövid idő múlva kezei között ért a vég. Nem siettett, szépen lassan letörölgetett, pár szó és irány a tusoló.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélve, a randi végén látható helyre tettem szokás szerint.
  • Összkép:

    A mai találkánk kicsit csöndes volt. Ő is és én is fáradt voltam már talán, vagy csak szótlan. De nagyon jólkiegészítettük egymást. Feltöltődés volt, köszönöm, hogy veled tölthettem ezt az órát:)) Továbbra is bárkinek szívesem merem ajánlani a hölgyet, aki jó masszázsra vágyik, dús keblek kényeztetését várja és nem akar kihagyni egy jókedvű randit.
Happy Massage