• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A Ii. kerületi lányok hirdetéseit böngészve találtam rá , rögtön megragadott a sárga ruhás képe, tudtam, hogy fel kell keresnem őt. Többször próbáltam telefonon hívni,kezdetben csak kicsörgött, majd a barátnője vette fel és adott egy időpontot amikor Niki elérhető lesz. Akkor telefonáltam, de újra a barátnője jelentkezett. Rákérdezett,mikor és mennyi időre szeretnék menni. Kiderült akkor Niki szabad,igy fixáltuk.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Mamut bevásárlóközpont közelében található, a villamostól pár perc kényelmes séta. Kb ugyanennyi a metrótól is Saját gépjárművel érkezni szerintem halál, igen nehéz lehet parkolóhelyet találni. A cím pontos volt,könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi társasház emeletén található,kissé szalonszerű, három vagy négy szobás.Több lány is rendel itt,de jó a szervezés, Nikin kívül senkivel sem találkoztam. A szoba jó tágas volt, kanapéval, masszázspaddal és tatamival. A fürdő tiszta, tele tusfürdővel .
  • Lány külseje:

    Amikor a lakás nyíló ajtajában megláttam tudtam, hogy jó helyen járok, nem érhet csalódás. Egy fekete, szexis bodyban fogadott,mely kiemelten karcsú alakját,ami pont ott gömbölyded ahol kell. Az arca nem az kifejezetten madonnaszépség, de nekem bejött, tetszik. Mosolya elragadó fogai hibátlanok.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás programban kettő erotikus rész van, ezek között volt a masszázs. Azt javasolta, hogy ismerkedésnek néhány perces masszázs legyen. Nem volt ellenvetésem, fürdés után hasra feküdtem a padon. Ő is megszabadúlt a bodytól, és meztelenül felpattant mögém, lábaim közt elhelyezkedve gyengéden masszírozni kezdett a hátamon. Ez inkább egy relaxációs masszázs volt,majd váltott és alkarjával rám támaszkodva fel álá kezdett rajtam csúszkálni és az alkarjával masszírozott, de mellei gyakran végigsimították a hátam. Kb tíz perc elteltével mozdulatai simogatásba mentek át, keze egyre gyakrabban tévedt a lábam közé,egyre mélyebbre, míg el nem érte a farkam, mely már kezdett ágaskodni. Megemeltem a csípőm, igy jobban hozzámférve tudta a velem egykorút kényeztetni. Fordultam és kezdődött az igazi kényeztetés. A második masszázs már kérésemre a tatamival történt.hasonló módszerrel csak hosszabb ideig, váltakozó erősséggel. Állítása szerint nem tanulta, csak érzésből csinálja. Nekem nagyon kellemes volt,bármikor el tudnám viselni.
  • Levezetés:

    A fordulás után a pad mellé állva,a kezem ügyében állva kezdte olajjal rásegített simogatni az ágyékomat, nem kihagyva a zacsit és a gátat sem. Ajkával végigcsókolta az égnek álló farkam,majd eltüntette a szájában és kezdetét vette egy nagyon kellemes francia.Én is simogattam ahol csak értem, de olyan jó technikával csinálta, hogy hamar bevégeztetett, hatalmasat élveztem a szájában. A második kényeztetés a tatamin történt a masszázs után. Amikor kezdett be-be simitani a farpofáim közé előbb megemeltem a csípőm, hogy jobban hozzám férjen,majd négykézkábra álltam és így csókólgatott hátulról, mindenhova elérve a nyelvével, végül hátamra fordulva kértem, hogy én is kényeztethessem, fölém helyezkedett finom kelyhecskéjét az arcomra tolta,farkam bekapva intenziv szopás a kezdett, én pedig nyaltam, faltam. Egy idő után egyre hevesebbek lettek a mozdultai és a haghatások is. Én újra hatalmasat élveztem, és remélem ő is ellent.Utána fejét a combomon nyugtatva még percekig beszélgettünk, meghitt hangulat volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén volt, itt derült ki, hogy kettő szállal nagyobb a csokor, mint ahogyan a bővebb infóban szerepelt, de ez engem nem zavart, ha előre tudom akkor is mentem volna.
  • Összkép:

    Niki egy gyöngyszem, csak ájánlani tudom mindenkinek Bennem mindenesetre maradandó benyomást tett, biztosan fel fogom még keresni őt.
Happy Massage