• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban figyeltem e háznak űrnőit, fiatalok, a képeken gyönyörűek, és a kollégák beszámolói is arra engedtek következtetni, hogy érdemes látogatást tenni náluk. Annával már korábban is beszéltem telefonon, kedvesen adott tájékoztatást arról, mi várhat rám náluk. Az adott napon, a reggeli órákban hívtam, picit tolni kellett az időpontot, de különösebb probléma nélkül találtunk szabad időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, gyakorlatilag a ház előtt tudtam parkolni, parkolás még a szimpatikusabb árfekvéssel. Összességéban, a közlekedés akár autóval, akár tömegközlekedéssel, kiválóan megoldható.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, lift repít a hölgyekhez, előszoba, onnan a tetthelyek egyike, én a nagyobbik szobában voltam, ahol tatami és masszázságy is megtalálható. A fürdő teljesen rendben van, a szükséges mennyiség, minőség adott. A szobában szobainas, tükrök körben, ami remek szolgálatot tesz, hangulatvilágítás, és természetesen zene. Rosszabb ne legyen, jobb meg nem kell, teljesen megfelel az igényeknek.
  • Lány külseje:

    Anna fehérneműben fogadott, bekísért egy alaposan lesötétített szobába, szóval elsőre még nem derült ki, milyen gyönyörű is Ő! Kedvesen átkísért a fürdőbe, majd vissaz a szobába, de ekkor már ruha nélkül volt, hála a Teremtőnek. Alakja kifogástalan, biztosra veszem, hogy sportol. Cicik pompásak, arányosak és természetesen eredetiek. Bőre finom, hibátlan, intim része ápolt, finom, gyakorlatilag tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    Miután első alkalommal találkoztunk, kedvesen megkérdezte, milyen intenzítású massázst szeretnék, de ahogy elkezdte, pont jó volt, se nem túl erős, és nem is csak simi jellegű volt. Mellettem térdelve, a lábamtól kiindulva kényeztetett, időnként keze eltévedve sejtette, mi is vár rám nemsokára. Közben kellemesen elbeszélgettünk, nyilván teljesen általános dolgokról, de olyan érzésem volt, hogy nem csak sablonos kérdéseket tesz fel, és egyszavas válaszokat ad, hanem normális kommunikáció alakult ki, és azt hiszem, Anna ettől olyan népszerű, mert valóban figyel a vendégre. Ezt egészen biztosan állítom, még akkor is, ha nem rendelkezem oly nagy tapasztalattal, mint sokan mások ezen oldalon.
  • Levezetés:

    A masszázs nagyjából 20-25 perce tarthatott, mikor megkérdeztem, beolajozhatom-e én is, elősegítve a csúszkamasszázst, nem volt ellenvetése. Ahogy már említettem, gyönyörű mellei vannak, élvezet olajos kézzel átkenni, tovább a hasa, az öle írányában. Közben a velem egykorú került a fókuszba, melleivel, kezével, szájával keményítette, a látvány magáért beszélt, akár a tükörből, akár szemből néztem Őt. Kértem, hogy folytassuk 69-ben, és Ő jött, tovább fokozva elégedettségi mutatómat. Gyönyörű ebből a látószögből is. Izgatása szintén a lehető legjobb, nem gépies, nem túl erős, jó arányban van a kézi és az ajakmunka is. Keze időnként a popsi közé csússzan, majd megfordul és csókcsata jön. Pihenésképpen, csak rá koncentrálva csókolom, simogatom punciját, lélegzete gyorsul, majd mosolyogva dícsér, ki tudja, talán tényleg....
    Ezt követően ismét ő veszi át az irányítást, isteni ügykezelése eredményeként nincs már visszaút...majd csendben, kedvesen letisztogatott, vízzel kínált, a fürdőben kísért.
  • Elszámolás:

    Telefonon abszolút korrekt tájékoztatást ad, nincsenek rejtett extrák, így kéne ezt mindenhol csinálni. Ahogy tudom, pesti átlag, én felfelé kerekítettem.
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom magam, Anna elbüvőlő, mondom annak ellenére, hogy csak egyszer volt szerencsém találkozni vele, de biztosan nem utoljára. Talán most éreztem a legjobban magam, és neki ebben nagy szerepe volt, nyugodságot, kedvességet sugározva.
Happy Massage