• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Traki és tisztelt Nagyérdemű!

    Az előbbinek köszönöm a beszámolót az utóbbiaknak pedig az olvasást!
    Tudom mi lesz sokaknál a reakció erre az írásra: nem elég szaftos, nem elég részletes. Nem baj, majd én kicsit kerekítek még az írásodon. Bár a szaftosság elég távol áll tőlem, de a magam stílusában még hozzáteszek ezt-azt. Egyébként sem kell pornóregényeket írni (van aki már megtette ezt Traki kolléga előtt), és ha valaki ennyi kedvcsinálóból sem tudja eldönteni, hogy van-e kedve velem találkozni...nos, annak nem én vagyok az ideális masszőz.
    Tudom kicsit sarkosan fogalmazok. Akik ismernek azok már megszokták, akik meg nem, azok pedig rendszerint meglepődnek, hisz ebben a miliőben ez nem szokásos. De én szeretek nem szokásos lenni.
    Mikor láttam, hogy írtál rólam, először azt sem tudtam ki vagy, de olvasás közben rögtön rád ismertem. Többször találkoztunk már, de a beszámoló írása elkerült minket. Nem került szóba, nem propagáltam. Egyrészt mindig születik valamennyi ahhoz, hogy tudják létezem, másrészt pedig nem vagyok rászorulva, hogy kampányoljak magam mellett és a dicsfényben úszás sem szükséges a magabiztosságomhoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennék hálás annak aki veszi a fáradságot és ír. Hálás némi kritikával vegyítve. Tudom ettől a kritikus vénámtól nagyon sokan félnek. Ilyenkor mindig jót mosolygok. Nagyon sok itteni magasrangú vendég jár hozzám és amíg a másokkal való találkozást szívesen megörökítik addig a mi randijainkról hallgatnak. Többen már be is vallották, hogy félnek írni rólam, mert rettegnek a reagálásaimtól. Tényleg ilyen félelmetes lennék? Na jó, ilyen magas labdát nem adok senkinek, inkább átfogalmazom egy kicsit a kérdést: tényleg ennyire félelmetes az ha valaki a szokásos hízelgésen és kedveskedésen túl mer egy kicsit más húrokat pengetni? Mindenki döntse el maga, én pedig teszem ami jól esik.
    Tisztában vagyok vele, hogy sokan tényleg szinte megközelíthetetlennek gondolnak és nem mernek belépni az oroszlán barlangjába. Olyan sok vicces sztorit hallottam már, hogy heteken/hónapokon keresztül készültek a velem való találkozásra és meglepően tapasztalták, hogy bizony túl lehet ám ezt élni. Én egy megfigyelő és sokat gondolkodó típus vagyok. Valaki eljön hozzám akkor bizony szeretem feltérképezni, megismerni, akár úgy, hogy elég személyes kérdéseket teszek fel, akár úgy, hogy kicsit kimozdítom a komfortzónájából, hogy tényleg meglássam a szerep és pózolás mögött a valódi személyiséget. Itt nem egy személytelen és érzések nélküli masszázst kap a vendég hanem egy nagyon is intim és a másikra koncentráló randit. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én nem mindenkinek való vagyok. Nem is célom mindenkinek megfelelni. Talán ez a megfelelési kényszer nélküli hozzáállás az én sikerességem valódi kulcsa. Persze ezt bárki utánam csinálhatja, de igazából szinte senki nem meri. Nem baj. Ettől vagyok én nem szokásos és nagyon megosztó.
    Egy-egy új, rólam született beszámolót a könnyen kitalálható marketing érték mellett még egy egészen más okból is szeretek. Mivel már rég elengedtem azt, hogy a reagálásokban a szokásos udvariassági köröket fussam így maradt az őszinte kitárulkozás. Olyanok ezek mint az ars poeticáim. És mint korábban írtam, hogy sokan megközelíthetetlennek tartanak így ezekből mégis egy árnyaltabb képet kapnak rólam. Én egy elég távolságtartó ember vagyok, de mindezt rendkívül kommunikatívan teszem. Mikor ma megláttam, hogy írt rólam Traki barátunk akkor az volt az első reakcióm, hogy egy rendkívül vidám és szellemes reagálás fogja ezt követni. Viszont most épp egy kicsit rendhagyó és hányattatott élethelyzetben vagyok így a sziporkázás és bohóckodás elmaradt. Masszázs alatt persze, hogy a legjobb formámat hozom, mivel a vendég elvarázsolódni jön, de itt most valahogy nem tudtam/akartam másmilyen lenni. Ez a munka nekem sok támogatást és pozitív visszajelzést ad, amiből sokat tudok töltődni. Tehát ha ez a mostani írásom kissé csalódás másoknak, mert kissé keserédes és nem elég szórakoztató...sajnálom.
    Hogy egy klasszikust idézzek: kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk. Ez a reaglás pedig az enyém.


    Köszönöm az írást és várlak vissza!

    Aliz

    Ui: Majdnem elfelejtettem megjegyezni, hogy a kolléga mikor nálam járt épp előtte voltam egy egyhetes kényszerpihenőn mert megerőltettem a karomat és pihentetnem kellet. Ő azok között volt akikkel újra próbáltam visszakerülni a körforgásba és fokozatosan terhelést adni a kezeimnek. Mára már meggyógyultam teljesen, de nála még nem voltam százszázalékos. Persze ezt neki is említettem, nem szeretek zsákbamacskát árulni.

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette és megbeszéltük az időpontot. Mivel jeleztem, hogy egész délután ráérek, ezért nem sokkal később újra hívott és megbeszéltünk egy picivel későbbi időpontot, de nekem tényleg mindegy volt. Összességében korrektnek mondanám a tájékoztatást és az egyeztetést is. Én mindig nagyon kedvesnek találom őt és szeretek vele évelődni egy kicsit. ;)
  • Megközelítés:

    BKV van a ház előtt, de az útnak inkább a központtól távolabbi részén van ezért érdemes kocsival menni, de tény hogy busszal sem rémálom. Cím és a ház könnyen elérhető GPS odavisz, parkoló van.
  • Helyszín:

    Szép tiszta, fogkefe, fogkrém és minden ami kell. Tusfürdő választék parádés törülköző tiszta (bár én két ö-vel írom, ha már itt tartunk)
  • Lány külseje:

    Igen nagyon szép nő, ami nem csak az arca szépségéből fakad, hanem a bőre és alakja is csoda. Nekem nagyon bejön, többször voltam már nála. Én nagyon szeretek kényeztetni és Ő kimondottan jól reagál. Nekem bejön na :) Nem emlékszem miben fogadott, de gyorsan kibújt belőle és minden szempontból kényelembe helyeztük magunkat.
  • Erotikus masszázs:

    Időrendben ez volt a második, mert mindig a kényeztetéssel kezdem. Nagyon jó a technikája, kicsit fájt a nyakam, amit elég jól rendbe rakott. Ami tény, hogy nem egy gorilla erejét kell hozzá elképzelni, de a kitartás meghozza a gyümölcsét alapon, jól fellazított minden kötött izmot. Először a lábakkal foglalkozik, majd egy kis popsi (itt többet is el tudtam volna képzelni), végül a hátat vette kezelésbe, ahol a nyaknál (kérésem szerint) tovább elidőzött. Összességében nem mondanám erősnek, de a célját bőven elérte és nagyon jól esett, ellazultam. Szakszerűnek nem feltétlen mondanám, de lehet meg fog lepni egy papírral legközelebb.
  • Levezetés:

    Én hosszasan kényeztettem, aminek szerintem lett eredménye, de hát ki tudja ebben a mai világban :) Megvan az egyedi technika amivel szerintem minden sorstársam egyetért, hogy nagyon jól el tud repíteni a mennyekbe miután rám került a sor. Rám ült és sok olajjal addig mozog és kezet használva izgat amíg véged nem lesz. Nagyon egyedi, és felejthetetlen élmény, amit én biztos fogok még élvezni. Nem tart sajnos nagyon sokáig, mert annyira jó. Érdemes tesztelni, hogy kiből mit hoz ki.
  • Elszámolás:

    Korrekten ahogy megbeszéltük előre. Többször voltam nála, mindig utólag és pontosan. Extrák nincsenek minden az alapban, de fontos, hogy csak akkor, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
  • Összkép:

    Remek, szuper, kimagasló, felejthetetlen, különleges, egyedi és nagyon tetszik. Intellektusa is kihívás és nagyon egyben van emberként és nőként is. Ajánlott kategória minden szempontból. Talán egy kicsit jobban zsebbe kell nyúlni, de a prémium mindig megéri.
Happy Massage