• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • NOÉMIII reagálása

    Szia szia Alfonz! :)
    Bocsánat a kései válaszért. Örülök a régi ismerősöknek, annak is ha jól érezted magad, jól telt nekem is ez a röpke óra, nem tagadhatom. :D
    Remélem hamarosan újra látlak. Puszi:Nonó

  • Egyeztetés:

    Most nem volt idő VTR-re, csak telefont ragadtam és délutánra kértem randit. Szerencsére rugalmasan kezelve találtunk egy órácskát, mindkettőnk nagy örömére.
  • Megközelítés:

    A cím alapján eltéveszthetetlen. Parkolni leginkább a ház mögött lehet, fizetős övezet. Elég nagy csomópont található a közelben, így a BKV számtalan lehetőséget nyújt a megközelítésre
  • Helyszín:

    Régi, 8 emeletes sorház, az igazi klasszik szocreál rusnyaság. Kívülről semmi vonzó nincs benne. Még jó, hogy bent ott várt Noémi. A lakásban a füdőhöz nyúltak hozzá, kicsit a mostani kor igényeihez igazítva, a többi rész nincs túlgondolva, de tiszta és rendezett mindenütt. Végül is nem a lakást jöttem megnézni. Tusfürső van egy pár, törülköző nálam nagyobb embernek is elegendő. A szobában tatami, tükrök, szekrény, külső akasztóval és egy szék. Ja meg ha jól emlékszem egy kisasztal is a zenedoboznak, pohár víznek, miegymásnak.
  • Lány külseje:

    Noémit régi ismerős, csak vagy 3 éve nem láttuk egymást, de emlékezett rám már a telefonban is. Ez most jót jelentett. :) Képeknek megfelel az élőkép is. Arca még mindig huncut és mosllygós. Továbbra is hihetetlenül feszes fenék és combok, tenyérbe illő cickók, finom kis simára sminkelt punci, ahogy szeretem. Kis selyemköntösben fogadott, alatta csak bugyi és a viszontlátás örömére egy szájra puszi is elcsattant. Állítása szerint pocira felszedett kicsit. Lehet, de nem vészes. A csomag így is nagyon rendben van. Bevallottan dohányzik, pedig nem kéne, mert mint nő, a legjobb ruháját, a bőrét vágja gallyra vele, de ő dolga. Viszont kellő kúltúrával kezelve ez alig érződik rajta. Szóval egy kis tűzröl pattant kis energia bomba a csajszi.
  • Erotikus masszázs:

    Amíg vetkőztem és a logisztikai feladat megoldására vártam elmesélte, hogy két dominával rendel, de mindenki külön mozgástérrel rendelkezik és ritka a közös metszet az ügyfélhalmazokban. Épp egy paskolásra váró MT volt előttem tisztálkodni, később hallottam is az ütemes "verését". Nem zavart egyáltalán, sőt, kicsit mókás is volt a helyzet, de az a világ távol áll tőlem. Fürdés után megkérdezte mit szeretnék, mondtam hogy téged. Megoldható, jött a válasz és szépen hanyat fektetve elkezdett fentről lefelé csókolgatni. A számtól indult és nyakamon át a mellkasomon keresztül haladt lassan lefelé. Középtájon kicsit elakadt, mert már akadályba ütközött, de aztán neme akart egyből rámrontani - pedig időnként annak is van helye - így kicsit árugrotta az akadályt és lentről támadt ezúttal felfelé. Végül is tekinthetjük masszázsnak azt is, amit a rudammal végzett.
  • Levezetés:

    Szépen lassan először a tölténytárat polírozta fel alaposan kizárólag nyelvel és ajakkal, persze a polírozó folyadék sem maradhatott el, amit rendszeres időközönként a kezelendő felületre jutatott pneumatikus úton.A kezét csak támaszkodásra használja, vagy ha külön kéred. Amikor itt végzett az első réteggel a már fekvő testemre merőlegesen álló farkam tövét vette kezelésbe a már említett módszerrel, alaposan körbe polírozva,, nehogy valahol is matt felület maradjon. Ezek után áttért a függőleges sávos polírozásra, de ezt már inkább ajak belsővel végezte változatos szögekből, ritmussal és sebességgel. Azt vettem észre, hogy ha nem vigyázok gyorsan végez - kivégez. Így magahoz húztam és csókok formájában adtam tudtára, hogy bizony most új fejezet kezdődik. Nem emlékszem, hogy tiltakozott volna, csak gyorsan hanyatt feküdt és kéjes tekitettel várta a fejleményeket. Mivel a fentről lefelé módszer hatásosnak tűnt én is ezt követtem és csókok, majd cickók, ahol szintén csókok és végül a már nedves csupasz kehely. Csak óvatosan szabad, mert ő egy igen érzékeny fajta. Meg kell találni vele a közös hangot és akkor meglesz a hőn áhított jutalom is. De ehhez kitartás is kell, mert sokszor csalóka képet nyújt, de a fáradhatatlan vándor elérheti célját. Kis pihenő összebújás után ismét ő került felülre és folytatta a megkezdett fényesítést. Ő nem a DT mélységi technikával operál, hanem a virtuóz rövidebb futamokkal. A célszalag előtt sokszor megálltunk, végül ajkai között ért a vég egy hatalmas robbanással, amit a legvégéig levezetett, végig bent tartva. Nem tudom mi lett a utódokkal. Kellett pár perc pihenő, mire magamhoz tértem. Igazából ott elaludtam volna egy fél órácskát szívesen, de mennem kellett. Tusolás, pohár víz, rózsák és tipli.
  • Elszámolás:

    Már nem tudom hol mi az átlag, szerintem a Marina parti lehet itt. Segítségül az óbudai 1,5 órát kerekítsd fel, az egy óra itt. Na, remélem sikerült összezavarni mindenkit. :)
  • Összkép:

    Egy ciku kis energikus csajszi, hatalmas lelkesedéssel, virtuóz francia tudással. Normál kereket között mindent megkapsz, amit csak lehet. Nincsenek extrák, minden alapból jár, ha az ember megérdemli.
Happy Massage