• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sose mentem még vissza senkihez, így Mara kapja ezt a megtisztelő "kitüntetést" :) Pont arra jártam, hívtam, semmi. Aztán vagy egy héttel később megint hívtam, megint semmi. De írt SMS-t, kiderült a visszatérőknek így a legoptimálisabb. Gyorsan le is szerveztünk egy 2 órás alkalmat másnapra. Nem volt mire ráparázni, hiszen tudtam, hogy nála jó kezekben leszek (pun intended).
  • Megközelítés:

    Moszkva tér környéke, a szokásos parkolódíjakkal. A meredek vár-alatti utcák beláthatatlan kereszteződéseiben nem ritkák a koccanások, szóval óvatosan. Sétatávolságban szokott lenni a környéken hely, főleg hétköznap munkaidőben nem túl szaturált az utca széle. BKV-val egyértelműen jól szituált hely, és egy kis gyaloglásba se halt bele még senki. Címet már fejből tudom :) csak a csengőt nem, de úgy tudom érkezéskor inkább hívni illdomos, mint ajtóstul-csengőstül rontani be.
  • Helyszín:

    Maraland egy igazi kuckó. Most átrendeződött a maszoba, a matrac-tatami és a szekrény helyet cseréltek, utóbbi meg megújult. A sólámpás-sötétítőfüggönyös hangulat, a szuper zene (tán mixcloud chill egy laptopról), és a béke magáért beszél. Szobainas a cuccoknak és egy asztalka vízzel a sarokban. Tükör nincs, de többnyire csukott szemmel élveztem a szeánszot úgyis. Ugyan kicsit régi ház/lakás, de teljesen rendben van felújításügyileg. A fürdő nagyon tiszta és minden tusfürdő érzékeny bőrre van. A zuhanycsapot érdemes ott hagyni ahol van (középen), mert a pokol tüze is elérhető a türelmetleneknek. Egyedül voltunk, a cipő és ilyesmi maradhat az előszobában.
  • Lány külseje:

    Mara annyira szelíd, megnyugtató, gondoskodó. Sosem tolakodik, csendes és halkan-kedvesen szól hozzám. Haja szóke rasztás, arca gyönyörű és szemei mosolygósak. De hát a képeken pont ez látszik! :) Ami nem publikus az a selymes bőre, és az átlagnál nagyobb cicik. Persze ruha végig fennt marad, mert ez nem az a hely. Otthoni ruhában puszival és öleléssel fogadott, aztán amíg én masszás-ready lettem átalakult bugyi + szexi felső kombinációjába.
  • Erotikus masszázs:

    Meséltem neki milyen megpróbáltatások értek, amiatt bizonyos részeim némi izomláztól terheltek voltak, és ügyesen oda koncentrálta tehetségét. Teljesen érezni a profi masszőz színvonalat, pont mint a nem-erotikus helyen. Most erősebben kértem-kaptam, és az egyéni igényeket is figyelembe vette (pl volt egy sérülésem). Szorult bele erő rendesen, ez nem a simogatós szeánsz, legalábbis amíg a komoly masszázs történik. A 2 órás program közepén egy bő óra volt a masz rész. Sikerült némi csevegés, persze főleg én jártattam a szám, de legalább kiderült hogy nem feltétlen a shut up and enjoy jegyében kell teljen egy Marasszázs. Szerintem kókuszolajjal dolgozik (ami csak szobahőmérséklet felett folyékony). Ez egy kis csészébe volt kikészítve, amiről azt hittem tea, de óriási szerencsére nem kortyoltam bele. Az épp szabadon hagyott területeim letakarta egy fehér pléddel, és kérdezte nem-e fázom, ez is a magas fokú figyelmesség része.
  • Levezetés:

    És ki is osztom az első Michelin-csillagom, mivel bár rövidke a menü, annál tartalmasabb és minőségibb. Két kényeztetést kaptam, egyet érkezéskor, a másikat pedig a végén. Attól tartottam, hogy valami okból lemaradok az ugyanilyen timeframebe kért, de 1-kényeztetés ESZO stílusjegyeiről, de nem. Nem tud nem-Mara módon kényeztetni. Amikor azt írja szeretettel vár, akkor nem viccel, ez lejön abból ahogy hozzám ér. Kezdésként sem egyből az ezredest támadta hanem a combjaim masszírozásával indított és csak lassan környékezett meg a lepel alá érve. Később ezt lelibbentette rólam hogy kényeztetés közben a hasam és mellkasom is simogassa, néha teljesen elterelődve-pihentetve, máskor meg multitasking jelleggel. Végig foglalkozott a zacskóval is, és változatos fogásai vannak, jó volt mozizni :) Most több párna volt elérhető a fejem alá, lehet ez az előző beszim olvasván egy figyelmesség? Ó és nagyon szeretem azt amikor nem egy ipari folyamat érződik, hanem az, hogy szereti amit csinál és elmélyül benne. Persze tud vadulni is amikor úgy látja hogy namost kivégez, de ezt szép lassan felépített utazás előzi meg. Nagyon közel hajol hozzá és a felsőjéhez is hozzáértem, mivel a farkinca valahol a cici és a szája között várta a végkifejletet sokszor. A vállairól lecsúszott a ruhácskájának a pántja, először csak az egyikről, majd mindkettőről. Ez nem tudom direkt történt-e így de elég szexi volt valamiért :) Hatalmasokat élveztem remegve, talán az első volt a legjobb. Láthatóan neki is tetszett a szokásosnál is jobban csillogó szemekkel nyugtázta, hogy jól végezte a kényeztetésem, és finoman letakarított, de még esküszöm az is erotikus :D
  • Elszámolás:

    Nincs extra, sose kérdeztem, nem igénylem. Van egy asztalka egy kosárral, talán édességgel? Na az alá tűzöm a csokrot, amit a bővebb infóból tudtam meg. Ajánlom ezt a kétórás programot és a lányt, csalódás nem érheti itt az embert, ha tisztában van a lehetőségekkel és be is tartja az illemet. Pár perccel korábban érkeztem, ebből nem volt gond. Pont akkor léptem ki az ajtón amikor a 2 óra letelt, így abszolút korrekt a dolog, jól bánik az idővel. Persze sose felejtem el azt a túl(fél)órát az előző alkalommal.
  • Összkép:

    Vigyorgó tejbetökként hagytam el a helyszínt és mentem tovább corporate teendőim intézni. Mara nélkül roppant lapos és búvalb!szott napom lett volna, de így, duplán kielégülve máris fel lettem dobva, és remélem ott is maradok pár napig. Különlegesnek érzem a vendéghez való hozzállását és azért is szeretek hozzá járni, mert nem kell úgymond szerepelni és megfelelni: élvezni kell és kész. Csak hátra akarok dőlni és megélni a történéseket. Az önző mindenemet? A visszatérés nem véletlen, és bár leszokófélben vagyok az ígérgetésről, de lehet még látja a burám a jövőben! :)
Happy Massage