• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Privátban beszéltünk meg egy találkozotót VTR jelzés telefonhívás hogy megerősítse hogy jövök és máris indultam felé!
  • Megközelítés:

    3-a Metro árpád hídtól pár percre kissé nehézkes odatalálni de aki ismeri Pestet és járt már itt az nem jelent akadályt.
  • Helyszín:

    Most kivételesen nem figyeltem a lakást de kellemes hangulat fogadott főleg a napocska a bejárati ajtónál. :)
  • Lány külseje:

    Timike teljesen ugyanolyan mint a képeknél egyszerűen mindene tökéletes. Annyi kifogásolható hogy egy picit alacsony de ez engem egyáltalán nem zavart.
  • Action:

    Nah kedves urak!
    Most nagyon nehéz lesz összeszednem mit éltem át mellette mert egyszerűen csodálatos érzés volt. Látszik hogy nagyon odafigyelj a vendég minden mozzanatára.
    Szokásos bemutatkozás és bevezett a baszobába, levetkőzés, törölköző, és utána go a zuhanyozni.
    Utána következett az aminek meg kellett történnie.
    Olyan csókot kaptam tőle amilyet még egy lánynál sem tapasztaltam. Nem is az a tipikus puszilgatás a szájba hanem rendes nyelves csók mint mikor hazamész a barátnődhöz és olyan beleéléssel csinálta, hogy nem bírtam betelni vele.
    Lefeküdt utána még akartam érezni a csókját mert mint mondtam nem tudtam betelni vele. Végigcsókoltam mindenét és utána elkeztem nyalni az édeskelyhét és nagyon élvezte. Látszott hogy szerette a tevékenységem. Még kézzel is rásegítettem de a csúcsra beláthatóan nem sikerült jutattnom (majd legközelebb) ;)
    Most az én kis Timikém következett lefektetett majd végigcsókolta az egész testemet, incselkedett majd elkezdte a makkomat nyalogatni! ahhh még most is feláll a zászló ha most rágondolok. Olyan franciát még sose láttam mint amit ő lerendezett nagyon ügyesen és jól csinálta. Aztán gumit húzott és elkezdett lovagolni. húúú úgy meglovagolt engem mint a lovas a lovat és olyan közben végig engem nézett élvezem-e és Igen! Nagyon élveztem mert nem bírtam vele érezni akartam a csókjait a testét. De végül már nem bírtam sokáig és benne élveztem el.
    Utána elkezdtünk beszélgetni és az álmairól meg hogy került be ebbe a szakmába. Meg hogy milyenek a mai fiatalok :) Még szerettük illetve szerette volna folytatni az Actiont de annyira elbeszéltük az időt nem is beszélve hogy nekem sok idő kell mire regenerálódjak így nagy szomorúsaggal de sok sok lopott csókkal távoztam a tetthelyről.
  • Elszámolás:

    Szokásos Pesti átlag de egészen de megérte mert kielégüléssel távoztam. :)
  • Összkép:

    Kedves makktársak egy nagyon korrekt kedves, aranyos, lánykát ismertem meg! Ajánlom mindenkinek aki barátnő feelinget szeret! Mert nagyon figyel a vendégeire.
    Máskor is el fogok jönni ebbe biztos vagyok! :)
Happy Massage