• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A bőség zavarával küszködve válogattam a hirdetők között és már a "kedvenceim" is túlcsordultak, amikor már nem emlékszem hogyan, egy Shiláról szóló beszámoló olvasgatása közepén találtam magam. Bár tudom, hogy minden leírt élmény egyedi, éppen ezért erősen szubjektív, megtetszett a beszikben visszatérő barátnős hozzáállása a hölgynek. Ezek után hívtam Shilát, de nem vette fel. Később láttam, hogy visszahívott, de akkor én voltam akadályozva a beszélgetésben. Amikor végre beszélni tudtunk, rövid egyeztetés után egy 24 órával későbbi időpontban állapodtunk meg. Pontos címet is kaptam, a kapuig.
  • Megközelítés:

    Az épület a XI.kerület, hirdetők - és ez által a vendégek - által is kedvelt és könnyen megközelíthető részén található. Nem hiszem, hogy panel, inkább csúszózsalus beton a ház. A Fehérvári úton közlekedő villamosokkal könnyen elérhető a hely. Nálam csak négy csillag ahová nem megy metró. Ha kocsival jössz - mint én - a Reállal szemben találsz parkolót. Szombat lévén volt bőven hely, bár erről hétköznap nem lennék meggyőződve.
  • Helyszín:

    A lakás lifttel közelíthető meg. Másfél szobás, de olyan a nagyszoba, hogy a sarkában van egy kis konyha. Talán garzon? Nem hiszem, mert abban külön helyiség a konyha. Jé, ehhez is hülye vagyok! De minden nagyon tiszta és a már említett nagyszoba világos. Van benne szék a ruháknak és egy kanapé. A kisszobát egészen kitölti egy nagy franciaágy és hangulat fények világítják be. A fürdőszoba kicsi, káddal és WC-vel. Többféle - a vendéglátó által preferált - tusfürdőből lehet szemezgetni.
  • Lány külseje:

    Shila ölelgetve, csókolgatva, tapizva és persze meztelenül jobb mint a fotókon! Egyébként valóban az engem vendégül látó hölgy szerepel a képeken. A mellbimbói világosak és szuper érzékenyek. A keblei kicsi, puha tapintásúak, de tartják az alakjukat tartó nélkül is. Az ajtó csukódása után fekete bugyiban, melltartóban és harisnyában láttam meg. De leginkább a fülig érő mosolya és a gyöngy fogsora ragadta meg a tekintetem elsőre.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel még a farizmaim is be voltak görcsölve, felfrissülés után vágyva nyúltam el a franciaágyon, hason. Választhattam a krém vagy az olaj között, de már nem emlékszem melyik mellett döntöttem.Shila a lábikráim egyenkénti masszírozásával kezdte a frissítésem és közben beszélgettünk. Úgy éreztem, hogy már évek óta ismerjük egymást. A combjaimon keresztül a hátamig jutott, amit aprólékosan, négyzetcentiről négyzetcentire dögönyözött át a munkától már átforrósodott kezeivel. A gerincem vonala és a lapockáim is értő érintéseket kaptak. A végén a hajamba túrva a fejbőrömet vakargatta meg, amit nagyon szeretek, de ritkán kapok meg. Búcsúzóul végig is csókolgatta a gerincem vonalát a fenekemtől a nyakamig, ami egy agyamban végződő bizsergető érzést váltott ki bennem.
    Ja, ez csak az utolsó 20-25 perc volt, az egy órából! Mégis mit gondoltál, mitől görcsölt be a farizmom? Hát...
  • Levezetés:

    ...a franciaágyon való egyensúlyozástól, miközben a farkam tövig Shila szájában volt!
    A már említett ajtón belépést előny egyértelműen "Listerines-szájjal" megtenni, ugyanis így már az üdvözlő puszit csókká is tudtuk fejleszteni. Shila nagyon jó és szenvedélyesen csókol, aminek hatására elkezdett felállni a kukim. A hideg kezeim ellenére a popsija markolászására biztatott, amivel éltem is bőségesen. A kabátom egy székre tettem, hogy szabadabban ölelkezhessünk. Shila az ölelések és csókok közepette vetkőztetni kezdett. Neki volt könnyebb, mert a már említett bugyi-melltartó-harisnya hármas volt csak rajta. A bugyija ráadásul "lehulló fajta". Ez nagyon tetszett!
    Kérdezte, hogy elkísérhet e a fürdőbe, és én igen mondtam. Ez is jó ötlet volt, mert a kölcsönös szappanozás közben alaposan megmarkolászta a kolbásznyi mérettűre dagadt falloszom. A tusfürdős testünk csúszkált egymáson, alaposan kihasználva a cicik nyújtotta előnyöket. Én is feltérképeztem a punci-popsi kombót, amit jó néven vett Shila. A csókok közben a keze minduntalan visszatalált a farkamra.
    Shila a törölközés közben felajánlotta, hogy megtörölgeti a hátam. Eközben arra lettem figyelmes, hogy leguggol mögém és a két kezével a combjaimba kapaszkodva a fenekem kezdi csókolgatni és a szájával, nyelvével az ánuszom keresi. Én egy kicsi, majd nagyobb előre hajolással segítettem neki ebben és éreztem, hogy célhoz is ér! Ilyenben is ritkán volt eddig részem! Az előre hajlásom közben, a terpeszben lévő lábaim között megláttam a guggoló Shila csupasz punciját, amit egy kis nyálat az ujjaimra helyezve meg is simogattam. A simogatást jó néven vette és éreztem hogy már nem kicsit lett nedves a nyálamtól függetlenül, ezért elkezdtem lassan ujjazni. A fenekemen éreztem az ujjazás ritmusára történő szuszogásának forróságát. Felegyenesedtünk és csókolóztunk újra.
    Ekkor kézen fogott és elvezetett a nagyszobában lévő kanapéig. Biztatott, hogy próbáljam ki. Leültem és csak egy átlagos kanapé lett volna, ha Shila nem térdel a terpesztett lábaim közé és nem kezd el leszopni. Először csak a makkomat kapta be, de hamarosan, ízlelgetve az egész farkam bekapta és tövig el is tüntette. Teljesen benyálazta, a végig csókolgatásával és nyalogatásával. Szinte ízlelgette.
    "Gyere, folytatom a lakás bemutatását." - mondta, és kézen fogva a kisszoba nagy franciaágyáig vezetett. Ott leült az ágy szélére és ismét elkezdte - illetve folytatta - a faszom szopogatását, nyalogatását. Teljesen úgy csinálta, mintha örömét lelné benne ő is. Én biztosan.
    Hamarosan elhelyezkedett az ágyon szétterpesztett lábakkal és csillogó puncival, szavak nélkül is arra biztatva, hogy alaposan nyaljam ki. Ennek próbáltam is eleget tenni. Közben a kezeimmel a mellbimbóit próbáltam masszírozni, ami nem volt jó ötlet, mert a keblei hiperérzékennyé váltak. Sebaj, velem lehet alkudozni.
    A nyalakodásból feltérdeltem és az alaposan lucsogó puncit ujjazni kezdtem, miközben Shila a farkam szopásába kezdett - illetve folytatta amit még a kanapén elkezdett. Szerintem nagyon jó volt a mozgás összhangja a szopás és az ujjazás között.
    Amikor éreztem, hogy közeleg a lövésem pillanata felálltam az ágyon és Shila fejét óvatosan, de ütemesen a farkamra ráhúzva beleélveztem a szájába. Szerintem az utolsó cseppig kiszívta belőlem az anyagot, miközben leeresztettem a szájában.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltekhez képest semmi nem változott. Extrák nincsenek, maga az élmény volt extra. Nagyon megérte a számomra.
  • Összkép:

    Nem volt tervem amikor Shilához érkeztem, csak sodródtam az eseményekkel. Szerencsére nagyon jó irányba. Egy nagyon szenvedélyes és a testiséget szerető nőt ismertem meg Shila személyében. Ajánlom a rendhagyó élményekre vágyóknak.
Happy Massage