• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Smagus-om!


    Mivel egy kicsit le vagyok maradva a reagokkal és már ez a második beszid amire írnom kell, így 2 az 1-ben reagálást kapsz tőlem :)))

    Először is szeretném megköszönni neked mind a két fantasztikus randit és beszit, a sok sok figyelmességet, kedvességet, törődést és még sorolhatnám egészen reggelig.....
    Tökéletesen megírtál minden fontos információt rólam és a velem töltött randikról. Nagyon meglepődtem az írásodon, hiszen annó megfogadtad nem írsz több beszámolót. Örülök annak, hogy úgy gondoltad ezt muszáj megörökítened :)))

    Szerintem érdemes volt elkezdeni beszélgetni itt az oldalon, mert különben nem biztos, hogy ilyen csodás pillanatokat éltünk volna át együtt. Ezúton köszönöm ezt a nyilvános chatnek is, hiszen ott figyeltél fel rám ;))

    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban és ahogy láttam és olvastam ez kölcsönös érzés. Örülök, hogy neked is tetszett a legendás franciám és annak is, hogy ez volt életed legjobbja :))
    Az ágyban és beszélgetésben is remek partner voltál. Imádom a stílusod és a poénjaidat és végre megismertem azt, akivel olyan sokat dumcsiztam itt az oldalon és tudtam végre arcot párosítani a nevedhez :)))

    Látod figyelmeztettek téged, hogy óvatosan közelíts hozzám, mert erős és tartós függőséget okozok :D
    Szerintem ez nálad be is igazolódott :))
    Ennek én csak örülni tudok, hiszen lett egy újabb törzsvendégem, akivel jól érzem magam mindig és minden értelemben ;)))

    Viszont nem akarok neked itt túl sokat pofázni, úgyhogy lassan lezárom a mondókám. A többit majd személyesen :)))

    Várlak vissza máskor is bármikor, ha időd engedi és szeretnél egy kicsit huncutkodni és bolondozni velem :P


    ADDIG IS SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS :***


    Wanda Gold ❤


    U.i.: Remélem már visszaértél Pestre és hamarosan folytatódhat a mese, hiszen még nincs vége! Imádlak ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Mind személyes üzenetben, mind telefonon mindig nagyon könnyű elérni. A telefont maga kezeli, így ezzel sincs semmi probléma. Nagyon részletes tájékoztatást ad, nagyon kedves hangon. Már a hangja is képes megalapozni a későbbi találkozás kellemes hangulatát :)
  • Megközelítés:

    A térkép tökéletesen jelzi a randi helyszínét. BKV pont az ajtó előtt tesz le. Én autóval mentem, ami a délutáni csúcsban picit ugyan nehézkes, de mégis minden alkalommal találtam parkolóhelyet a közeli kis utcákban. A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Újabb építésű épület x-edik emelete. Lift viszi fel a vándort, a bejutáshoz kapott infók teljesen egyértelműek. A diszkréció teljesen biztosított, Wanda egyedül vár a lakásban. Mindenhol tökéletes rend és tisztaság (bár ő szerinte ez nem igaz, én a legkritikusabb szemmel sem találtam semmi kivetnivalót :) ) A fürdőben bőségesen van tusfürdő választék, szájvíz pohárral, illatos és frissen mosott törülköző. A hálószoba nem túl nagy ugyan, de mégis bőségesen elegendő hogy mindenre legyen lehetőség :) Szép nagy, nem recsegő franciaágy a tett helyszíne, szerintem senkinek nem lehet semmi kifogása!
  • Lány külseje:

    Wanda egy alacsony, de rettentő szexi Nő! Valós képekkel hirdet, így senkit nem érhet semmi csalódás ajtónyitás után. Arckitakarástól abszolút nem kell félni, mosolygós, igazi szomszédlányos arca van. A hatalmas és csodaszép keblek miatt azonban nagyon nehéz bármi más részletre koncentrálni :) Engem abszolút elvarázsolt ahogy a mosolygós, közvetlen és cserfes természete is. Barátnő feeling teljesen garantált.
  • Action:

    Mivel nem először jártam már Nála, így nem volt szükség túl sok egyeztetésre. A szobában bőséges hely van a ruhák elhelyezésére, megkaptam a korábban említett friss törölközőt, majd irány a fürdő. Wanda elkísért, bár nem fürödtünk együtt, de mégis nagyon jót beszélgettünk és bolondoztunk már itt is. Nagyon tudja már itt is húzni a férfiember agyát, nem is beszélve a későbbiekről :)

    A szobába visszatérve azonnal kezdetét vette a kéjes időtöltés. Ölelkezéssel és igazi nyelves csókokkal tarkított bemelegítés vette kezdetét. Nem szájrapuszik, vagy felületes csókok, hanem igazi barátnős és szenvedélyes csókok csattantak, a simogatások is nagyon izgatóak voltak, már itt is lehetett érezni hogy ismét nagyon jó helyen járok. Nagyon hamar az ágyon találtam magam, farkam Wanda szájában. Hát Uraim, amit ez a Lány a szájával tud, az valami félelmetes. Meg nem tudnám mondani hogy pontosan mit művel a nyelvével és a szívóerővel, de hogy egy 10-es skálán 100-as amit nyújt az biztos! Simogattam közben kerek és feszes popsiját, markolásztam azokat a csodás kebleket, és csak élveztem a pillanatot. Természetesen ezt az intenzív élményt nem lehetett túl sokáig bírni, így egy idő után kértem a védőfelszerelést. Hihetetlen gyorsan került elő az esőköpeny, ami kézzel került fel, de szájjal lett tökéletesen beigazítva az action-höz. Fantasztikus élmény volt!

    Mindkettőnk közös kedvence, a kutyus következett. Gyors, de mégis óvatos behatolás után ő kezdte diktálni a tempót jelezve hogy nem kell visszafognom magam.Hihetetlen látni a rengő hatalmas kebleket, a popsit miközben kutyusban szeretkezik az ember. Nem is fogtam vissza magam, hol egyik hogy másik kezemmel simogattam, markolásztam a kebleit, néha benyúlva a lábai közé ujjaimmal izgatva csiklóját növelve mindkettőnk élvezetét. A hangok és a mozgás alapján nem volt haszontalan a ténykedésem. Wanda sem volt tétlen, húzta Magát rám, adta a ritmust. Bár gondolkoztam a pozíció váltáson, ez annyira csodálatos volt hogy most elmaradt, és így is lett vége az első felvonásnak. Hátára borultam, és apró puszikkal köszöntem meg ezt az élményt. Nem húzta el magát, nem próbált "szabadulni" hanem mint egy barátnővel pár percig még egybeforrva hagyott lenyugodni. Kaptam egy nagyon gyengéd tisztogatást, közben egy nyelves csókkal így nem is figyeltem mikor és hova került a felszerelés :)

    A szünetben kaptam egy üdítőt, és egy kávét. Mivel teljesen egyedül van a lakásban így ez nem jelentett semmilyen gondot, teljesen szabadon lehetett mozogni a lakásban. Beszélgettünk egy jót az élet nagy dolgairól. Nagyon értelmes Lány, bármiről el lehet Vele beszélgetni. Imádom a humorát, húztuk is egymást rendesen. Nem is tartott sokáig míg megkérdezte "Nincs kedved visszamenni?" Hát hogy ne lett volna :)

    A szobában ismét állva kezdtük a második felvonást. Eleinte apróbb, majd később egyre szenvedélyesebb csókok, a simogatások is egyre hevesebbekké váltak. Nagyon kellemesen kezdte kezével a farkam izgatni, én sem maradtam adósa. Izgattam csodás kelyhét rendesen az ujjaimmal, majd egyszer csak határozottan de mégis gyengéden az ágyra lökött. Ismét kaptam egy olyan fantasztikus franciát, amitől még most is remeg a lábam. Hihetetlen élmény volt! Kértem egy 69-es pózt hisz én sem akartam kimaradni a jóból. Ahogy elhelyezkedett, az maga volt a menyország. Nyaltam csodás kelyhét, ő a farkamat varázsolta el legendás tudásával. Nem igazán akartam hogy ez valaha is véget érjen, hosszú percekig kényeztettük egymást ebben a pózban. Sóhajok mindkét oldalról, apró rángások, gyorsuló tempó jelezte hogy mindkettőnk részére hasznos a ténykedés :)

    Nem akartam idő előtt elmenni, bár nagyon élveztem a helyzetet. Kértem ismét a védőfelszerelést, és kutyusban folytattuk áldásos tevékenységünket. Wandus itt már nagyon "gyilkos" tempót diktált, amit abszolút nem bántam. Hagytam is hogy teljesen kiélhesse Magát, én simogattam ahol értem, izgattam ahol csak tudtam, élveztem minden pillanatot! Egy nagyon hangos sóhaj és lassuló tempó alapján azt hiszem (remélem?) el is élvezett közben. Csodálatos látvány és élmény volt egyben.

    Átfordultunk misszibe, lábai fent magasan. Nem hogy nem kellett finomkodnom, hanem kezeivel a fenekemen még bíztatott is hogy csináljam gyorsabban amit teszek :) Természetesen közben jöttek-mentek a csókok, abszolút el is vesztem a pillanatban. Nem tudnám megmondani mennyi ideig tartott ez a csodás rész, mielőtt elért a végzet és régen látott durranással telelőttem a gumit. Percekig összeforrva hagyott lenyugodni, közben simogatva, puszilgatva.... Nagyon barátnős élmény volt!

    Gyengéd tisztogatást kaptam, majd egy újabb üdítőt. Szükségem is volt rá :) Beszélgettük és nevetgéltük még egy jót, majd sajnos a távozás mezejére kellett lépnem. Az ajtóban már felöltözve is kaptam egy hatalmas nagy csókot, biztosítva hogy biztosan lesz még ennek a mesének folytatása :)
  • Elszámolás:

    Nálam teljesen alap hogy már az elején elhelyeztem a szekrényen. Többet ez szóba sem került, végig ott maradt. Abszolút megéri az élményt a rózsacsokor mérete, teljesen átlagos a mértéke, azonban az élmény bőven az átlag felett van! A bővebb infó fedi a valóságot, nem keletkezik extra a helyszínen :) Extrát (most még) nem vettem igénybe, de ki tudja mit hoz a jövő :)
  • Összkép:

    Wanda egy fantasztikus NŐ! Minden pillanat élvezetes Vele, nagyon jól lehet Vele beszélgetni és bolondozni is. Minden pillanatot élveztem a Vele töltött időnek és teljesen biztos hogy vissza is fogok térni még Hozzá! "Csak" másfél órát töltöttem ismét Vele, de még ez is nagyon kevés volt hogy igazán mindent megtapasztaljak :)
Happy Massage