• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Elég bőséges a választék és ez a helyszínen sem változott. Azonnal sikerült egy időpontban megállapodnunk.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel érkeztem, könnyű megközelíteni a helyszínt. A hármas metró vonalától pár perc sétára található a helyszín. Könnyű megtalálni az épületet, a tájékoztatás is több mint kielégítő volt.
  • Helyszín:

    A lakásról nem tudok sokat mondani, leszámítva a két fő helyszínt. A fürdő tiszta, többféle tusfürdő is rendelkezésre áll illetve szájvíz is. Tiszta illatos törülközőt kaptam. A szoba ahol az akció történik nagyon hangulatos, nem túl nagy de mindennek van benne hely. Óriási francia ágy, tiszta ágynemű és jó illat jellemzi.
  • Lány külseje:

    Noya rendkívül vonzó nő. Szerintem csinosabb is mint a képeken, elképesztő a szexuális kisugárzása. A képeken látható egyik ruhájában fogadott. Szép arcú, teste feszes látszik, hogy rendszeresen sportol. Tetoválásai nekem nagyon tetszettek.
  • Action:

    Megérkezésemet követően kedvesen beinvitált. Itallal kínált miközben én lepakoltam a holmim. Egy órát maradtam, amit előtte már telefonon megbeszéltünk. Megmutatta a fürdőt, jelezte hogy szóljak ha bármire szükségem lenne. A szobába visszatérve már halkan szólt a zene és Noya mosolyogva várt rám. Állva kezdtünk csókolózni, rajtam már nem volt semmi, Noyát pedig gyorsan megszabadítottam a falat kis ruhától. Tudja hogy kell felizgatni egy pasit az biztos. Hol szemből dörgölte hozzám a punciját, hol hátulról a fenekét. Közben végig simogatott és csókolgatott. Nem is bírtam sokáig várni és kértem, hogy térdeljen elém. Pornós szopást szerettem volna amit maradéktalanul meg is kaptam. Tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni ezért kértem, hogy így fejezzük be az első kört. Pár perc után hatalmasat lőttem Noya arcára, szájába. A szájába jutott utódokat már nem is láttam viszont. Pihenésképpen leheveredtünk az ágyra, Noya simogatott és beszélgettünk. Jó fej, szeret beszélni nem kell attól tartani,hogy kínos csend alakul ki. Mikor éreztem, hogy lassan kész leszek folytatni én kezdtem el kényeztetni. Végigcsókoltam a feszes testét, kemény melleit amíg le nem értem a finom puha puncijához. Itt elidőztem egy darabig utána újra én következtem. Hanyatt feküdtem az ágyon és kaptam egy köpködős, mély torkos franciát. Nem kétség hogy tudja hogyan kell a farokkal bánni. Ezután gumit kértem amit ő gyorsan fel is húzott és szemből kezdtünk szexelni. Közben csókolóztunk és Noya biztatott, hogy dugjam meg. Később kutyusba fordultunk és célba vettem a popsiját. Kis síkosítás és már élvezhettem is a szűk popót, amit előbb lassan majd teljes gőzzel dugtam meg. Nem kellett finomkodni, bírja a drága sőt biztat is hogy toljam ahogy csak bírom. Második körben így is lett végem. Ő letisztogatott és hagyott lenyugodni miközben újra simogatásba kezdett. Közeledtem a megbeszélt egy óra végéhez vagy talán kicsit túl is léptem de nem volt siettetés Noya részéről. Gyors zuhanyt még beiktattam. A rózsaszálakat a végén rendeztem, telefonban megbeszéltek szerint erről az aktusok után nem is esett szó.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt, sőt ha azt nézzük mi minden van benne a csomagban akkor bőven a legjobb érték arány a környéken szerintem.
  • Összkép:

    Noya egy teljesen korrekt és kedves, bevállalós hirdető. Alapvetően pornós élményért mentem amit meg is kaptam de ez nem azt jelenti, hogy kedvességben hiány lett volna. Bármikor szívesen visszamennék hozzá és vissza is fogok, csak ajánlani tudom, főleg azoknak akik kicsit vadabb szexet szeretnének egy tapasztalt nővel.
Happy Massage