• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, azonnal felvette a telefont. Hangja nagyon kedves, kellemes, a telefonon keresztül (is) nyíltnak és őszintének tűnt.
  • Megközelítés:

    Nem központi fekvésű, ám egy központhoz nagyon közel. Éppen ezért ideális, mert a környék nyugodt, viszont tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, (mostantól a metró felújítás se kavar be). Parkolóhelyet is lehet találni szerintem, láttam üres helyeket.
  • Helyszín:

    A lakás egyáltalán nem szalon jellegű és nem olyan, mint amit kizárólag erre a célra hasznosítanak. Talán ott is lakik, nem tudom. Viszont tiszta és olyan a benyomás, mintha felugrottál volna az ismerősödhöz. A fürdőszoba Ok, a célnak teljesen megfelel, tusfürdőket, egyebeket nem számolgattam, van minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Napsugár szerintem gyönyörű. Nem túl magas, de minden szempontból arányos, karcsú, testalkatának megfelelő méretű mellekkel. Bőre bársonyos, arca kifejezetten szép. Már-már tökéletes, de szerencsére egyáltalán nem úgy viselkedik, természetessége is levett a lábamról.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázstechnikája nem állítom, hogy világcsúcs. Inkább kedves simogatás, nem éreztem azt, hogy profi lenne. Ugyanakkor közben jókat lehet vele beszélgetni, könnyen feloldódik nála az ember, ez sokat kompenzál masszázstudásán. És persze, ha egy ilyen gyönyörű nő simogat, finoman gyúrogat, az bizony jó érzés. A masszázs és az utána következő rész között nincs nagy átvezetés, a fordulás után jön a java. Ha tanácsolhatnék neki, ezen azért változtatnék (lenne átvezető rész), illetve a masszázstechnikán is csiszolnék talán egy picit, de amúgy ezek elhanyagolhatók az összélményhez képest.
  • Levezetés:

    Számomra úgy tűnt, hogy egymásra tudtunk hangolódni, ami talán azért is lehetett, mert abszolút nincsenek furcsa igényeim és a gyengéd erotikát kedvelem. Szóval talán ezért is, vagy ki tudja, de úgy éreztem, hogy partnerem is nagyon élvezi az együttlétet. A finom simogatások, ölelések, lopott puszik és csókok löketei között egyre jobban egymásba gabalyodtunk. Az erogén érintések végül egy kézi beteljesedéshez is elvezettek (én ezt preferálom). A "technikáról" azért nem szívesen írok, mert szerintem nem az számít feltétlenül (számomra egyébként tökéletes volt), sokkal inkább az, hogy a két ember között, még ha erre a viszonylag rövid időre is, létrejön-e valamiféle intim kapcsolat. Napsugárral ez lehetséges, de azt is gondolom, hogy eléggé önálló és határozott, tehát tudja, hogy számára mi, illetve ki a jó.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, a megbeszéltek szerint, letettem az asztalra az előtérben.
  • Összkép:

    Napsugár egy nagyon szép, jó alakú, kedves lány. A megfelelő mértékben határozott, de ugyanakkor egy kedves, mosolygós, vicces-cserfes lány. Úgy látom, ha pozitívan és nem bunkón viszonyulnak hozzá, akkor nyitott több mindenre. Erotikus kisugárzása engem levett a lábamról, jó volt nála.
Happy Massage