• Melani40

  • Beküldte:
  • Melani40 reagálása

    Szia.Nagyon köszönöm a beszámolodat.A leirtakból is kitünik-hogy nem mindig vagyok elérhetö.Nem dolgozom minden nap.De bizom abban , hogy még találkozunk-és csokolhatlak.:)

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvettem a telefont és kedvesen tájékoztatott, a hangja már telefonon keresztül nagyon csábító volt szerintem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedésről csak annyi fogalmam van amit autóból láttam, szerintem egyszerű lehet az is. Kocsival nagyon egyszerűen odataláltam a parkolás ingyenes és egyszerű. GPS pontosan oda visz ahova menni kell.
  • Helyszín:

    Kis panel lakás erre szokták azt hiszem azt mondani hogy a célnak megfelel. Az ágy egy kicsit lehetne nagyobb bár ez a vendégek többségének biztosan nem probléma csak nekem :P Fürdő is teljesen rendben volt. Szintén mondhatni a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel, szerintem semmi retust nem lehet felfedezni a képeken. Az arca is nagyon tetszett nekem (négy és felet pontoztam volna ennek ellenére, miért nem lehet fél pontot adni), a mosolya gyönyörű és aranyos. Vannak hölgyek akiknek van egy megfoghatatlan erotikus kisugárzásuk, aurájuk, nevezze ki minek akarja biztosan értik a makktársak miről beszélek. Melaniban ez nagyon erősen megvan. Volt kérésem hogy miben fogadjon, de nem adtam pontos leírást, amiben fogadott viszonyt vadító volt. A négyes és hetes képen amikben van azt képzeljék el egy képen :O
  • Action:

    Fürdőből kijövetelemet követően én kértem hogy egy kicsit beszélgessünk, de ez tényleg nagyon rövid lett mert nem tudtam ellenállni ennek a testnek :) Csókolózni kezdtünk el. A technikája nem a legjobb kissé talán passzív is, de nekem ettől érződött igazán barátnő feelingesnek, mert így egyáltalán nem volt benne semmi erőltetett, biztosan nem játszotta meg csak magát adta. Közben hátradőltem az ágyon és szép lassan elkezdett lefelé haladni. A franciáját a csókjához tudnám hasonlítani. Messze nem a legjobb, egyáltalán nem pornós, de csöppet sem rossz. Erre is nem tudnék mást mondani minthogy egy ilyen barátnős érzése volt, annyira élveztem is hogy elidőztem ezen egy jó darabig és közbe a testével játszottam ahol értem (odáig nem értem el ebben a helyzetben). A lassú, érzéki tempó ellenére amikor már úgy éreztem hogy végem lenne kértem hogy cseréljünk. Szerettem volna most már én is kényeztetni őt, amit ha másból nem is az eddigi beszámolóimból is kivehető :) csak hogy az történt hogy félre értette hogy mit értettem a "cseréljünk" alatt és mielőtt kettőt pisloghattam volna már gumi volt az egyszeműn és hanyatfekve várta hogy menjek belé.. Igaz hogy itt még ettől függetlenül kényeztethettem volna én is, de annyira kíváncsi voltam hogy ilyen finom lehet-e belülről is hogy inkább csak sodródtam az árral. Ahogy rákészültem hogy belefogok menni papás-mamás pózban a lábait hátrafeszítettem és úgy kezdtem el szép lassan tolni, és minden egyes mozdulattal szép lassan egyre mélyebbre hatoltam (főleg hogy részemről ki is maradt az előjáték ezért különösen óvatos voltam). Iszonyatosan szűk volt, nagyon tetszett. Időt ilyenkor nem tudom már számon tartani, de kérdeztem tőle egy idő után amikor még nem gyorsítottam be hogy milyen és mondta hogy egy ideje (mivel nem volt elérhető egy darabig és elsők közt tértem be hozzá egy kihagyás után) nem volt valami aktív ezért tényleg különösen szűk és ha lehet ne toljam neki teljesen mert az már fáj is neki. Így is tettem aztán gyorsítottam, gyorsítottam.. amikor már éreztem hogy nem sok van hátra nem tudtam visszafogni magam és végig tövig mentem, de itt már úgy láttam hogy élvezi is. Ahogy kezdtük lényegében abban a pózba is fejeztük be. Bár szerettem volna látni, markolni a fenekét is azt mondta hogy nem szeretné ha most hátulról kapnám el mert az biztosan nagyon fájna. Igazából nem is bántam mert iszonyatosan szép látvány volt a mellett le-fel ugrálni és csókcsatákba bonyolódni menet közben.
    Az első menet befejeztét követően kis pihi és beszélgetés következett amiután kértem hogy masszírozzon meg. A masszázs biztosan nem profi, de ennek ellenére még is nagyon finom volt és annyira jól is esett aznap, hogy már másra nem is került sor. Hagytam hogy a hátralevő időnkben végig masszírozzon. (egy órát maradtam) Ritka számba megy hogy ennyire jól el is tudtam beszélgetni valakivel masszázs közben. Nem csak egy odaadó és gyönyörű nővel találkozhattam, de még értelmes is!
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen korrekt volt elején helyeztem el szó nélkül az asztalra. Pesti átlagnak mondanám. Érték arányban meg annyit mondanék hogy biztosan nem utoljára voltam nála :)
  • Összkép:

    Nagyon tetszett amit kaptam, akkor amikor nála voltam pontosan ezekre volt szükségem. Nem ajánlom mindenkinek bármikorra, de ha a leírtak megragadtak benned valamit és ilyenre van igény akkor ez az a hely ahova én is még biztosan vissza fogok térni!
Happy Massage