• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    sms, beszélgetés, vtr
  • Megközelítés:

    M3, 4-6 Villamos de a parkolás sem okozhat gondot mert a Corvin plaza is max 3-5 perc séta.
  • Helyszín:

    Szerintem ott a környéken ez most a legmodernebb. mindenűt rend tisztaság és tokéletes higiénia. egy minden az egyben kis lakás.
  • Lány külseje:

    tokéletesek a képek abszolút nincs takargatni való.amit nem lát az ember az le van írva.
  • Action:

    érkezés gyors és diszkrét bejutás.
    rövid csevegés irány a fürdőszoba.
    egy sima kis fekete köntösben fogadott.miután végeztem a tisztálkodással és ismét szemtől szemben voltunk egy mozdulattal le is dobta a kontost én meg azonnal eszem vesztetem.
    felhívta figyelmemet,h egyenlő esélyeink legyenek én is vegyem le a törülközőt.
    Nagyon finom érintésekkel és apró puszikkal indítunk. Ez a későbbiekre is jellemző maradt.
    Mivel egy ideje nem voltam "hölgyeknél mint vendég"( hiszen még van kapcsolata az embernek nem jár ilyen jelegű találkozókra de mivel ismét nincs elszámolási kötelezettség) már el is felejtetem milyen is az mikor az ember először találkozik valakivel.
    miután már sikerült a férfiúságomat pozicionálni kaptam egy mindenre kiterjedő alapos franciát minden volt amit kértem kalandozott a nyelvecske ide-oda lent tartotta ameddig lehetett és a nagy kedvencem a golyóim is megkapták a kellő törődést.gumit húztunk és irány is rögtön hátulról. sajnos itt hibáztam mert nagyon is öt akartam előtérbe helyezi és miután láttam, hogy neki ez nem igazan okoz örömöt inkább a váltást kértem, pedig isteni volt nézni a gyönyörű fenekét és néha fogni a melleit nézni ahogyan mozog simogatni a hátát de mivel olyan kis érzékien indult el a találkozónk nem szeretem volna ha neki esetleg kellemetlen lenne.
    Nos mivel a következő póz nekem nem volt annyira a kedvencem és úgy ereztem, hogy nem vagyok valami nyertes helyzetben kértem, hogy ismét az ajkaival varázsoljon el.
    Olyan isteni volt nézni és erezni egy szere, hogy nem kellet szerintem egy max két perc és már végem is volt figyeltem, hogy a szeme és a haja ne kapjon igazán nagy találatot. Azt kell mondanom, hogy tökéletes volt!!
    gyors tisztogatás és egy nagyon kedves kellemes beszélgetés után még a maradék időben kaptam egy ismételhetetlen franciát ami szintén mindenre kiterjedt a végzet itt már annyira elragadott, hogy még szegény hata is tele lett az utódokkal.
    Összegezve egy fantasztikus találkozó volt esetleg ha egy kicsit szimpatikusabb lettem volna és jobban eltudom lazítani akkor már tokéletes lett volna!
    a hölgy pedig számomra az a kategória akit ha lenne is esélyem megszólítani sem biztos, hogy megmerném tenni.
  • Elszámolás:

    Szerintem nincs is extra minden ott van az oldalon és mindent maradéktalanul tokéletesen is meg is kapod.
  • Összkép:

    Mint azt már írtam sajnálom, hogy nem vagyok egy igazán jóképű srác.viszont ez nem rajta múlik, múlott én elégedetten és boldogan távoztam a régi vigyorral az ábrázatomon és biztos, hogy egy hatalmas fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb nem csak azért mert szeretkezhetem egy ilyen nővel hanem mert beszélgethetem egy ilyen emberel még ha röviden is!
Happy Massage