• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, könnyen ment. Egy óra múlva ott is voltam. Telefonban is kellemes a hangja.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős, de én BKV-val mentem. 5 percre van több buszjárat is van. Könnyen megtalálható az illetékes ház/lépcsőház. Kapunál megkaptam a kódot.
  • Helyszín:

    A lakás új, patent rend mindenhol. Törülköző puha, tusfürdőből bőven van választék és a zuhanyzó sem a legkisebb méret, rendesen elférni benne. Az ágy nagy, kényelmes és csendben maradt mindvégig. :)
  • Lány külseje:

    A képek valódiak, engem a sárga fürdőruhában fogadott, ami eszméletlen jól áll neki. (később én is) :D
    Nagyon szépen karbantartja magát. *****+
    Azok a hosszú, gyönyörű lábak a gyengéim...
  • Action:

    Nagyon tetszett, hogy csaptunk egyből a lecsóba, hanem leültünk kicsit beszélgetni, oldódni. Először voltam nála, de biztosan nem utoljára.
    Beszélgettünk úgy 5-10 percet, majd elmentem a lakás vizesebb részébe, ahol víz segítségével lemostam a gátlásaim magamról. Visszatérve az ágyon várt már fürdőruha nélkül, úgy hogy a fürdőajtónak éppen háttal... Eszméletlen látvány volt kitoppanni egy ilyen képre... huhhh. Mellé feküdtem simogattuk egymást és csókolóztunk. Ezt is osztályon felül műveli. Majd egyszer csak a hátamra fordított és egy határozott akcióval a nemesebbik részem vette a szájára és hopp eltűnt teljesen. Amikor elérte már az "üzemi" hosszát akkor is tövig tolta. Kicsit segítettem rátolni a fejét és nem volt kényeskedés, nyafogás. Átfordultunk egy idő után 69-be, hogy én is a számra vehessem és játszhassak valamivel. Jól fogadja a finom kis mozdulatokat, érintéseket az érzékeny gombocska. Amikor már a bennem lévő vörös sejtek nagyrésze leköltözött az altájamra akkor felszerelés felvétele után lassan ráguggolt és eltűnt a forró kelyhében a kiálló részem. Az érzés a látvánnyal együtt elmondhatatlan volt. Kis idő múlva fordulás. Kértem hogy az általam még nem próbált anál rejtelmeibe vezessen be. Megtette. Isteni volt hátulról megdöngetni szűk kis popsit. Mindenképpen a torkán szerettem volna a csúcsot megérni így újabb fordulás, védőruha le és letérdelt elém az ágy végén és a torkára vett. Nagyon profin csinálta aminek meg is lett az eredménye. A torka mélyén lüktetési próbát hajtottam végre úgy hogy a belé áramló "szeretetet" sosem láttam újra. Szépen az utolsó cseppeket is kiszippantotta belőlem. Nem volt zsepiért és törlőért kapkodás. Aztán elfeküdtünk az ágyon és beszélgettünk még egy kicsit. Lassan végére járt az idő is így egy gyors tusolás és búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Legnagyobb meglepetésemre utólag rendeztük - pedig első alkalommal voltam ott - amit nagyon értékelek. Letettem az asztalra és amíg én a lakásban voltam az ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon jó, osztályon felüli, korrekt mindenben. Határozott, amit én amúgy is szeretek. Biztosan fogunk még találkozni!
    Legszívesebben kisajátítanám. (mint mindenki)
Happy Massage