• Lívia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    -Az egyik csevegésbe írt kommentemre reagálva írt rám priviben. Egy pillanatra meg is lepődtem, hisz hajnali ébredésem óta az agyamban motoszkált a gondolat, hogy fel kellene hívnom egy alapos kezelés reményében, mert a derekam már napok óta rakoncátlankodik és így nem vágnék neki a hétvégi lovastúrának.
    -Egyébként meg nem is értem miért lepődtem meg azon, hogy éppen most írt rám priviben, hiszen már évek óta tudom, hogy egy tündérbőrbe bújt jó boszorkány csillogó szemekkel, kedves mosollyal, kinek hangja gyorsan a fülbe mászik, mint egy kedves dallam.
    -Beszélgetés közben lefixáltuk az időpontot és amit még ilyenkor szokás, de különösen a csontkovácsolás témakörét jártuk körül és már csak az idő lassú múlása volt az ellenfél.
    -Randink előtt egy nappal még rácsörögtem, hogy minden OK. és a megbeszélt időben Nála leszek.
  • Megközelítés:

    -A Waze szerint bő 21 kilóméterről indultam az ismert cím felé kellő időtartalékkal mi a szokásos péntek délelőtti forgalomban vészesen fogyott, de a hegyvidéken sokat hoztam, így pár perccel előbb meg is érkeztem. Tehát a műholdas navigáció odatalál.
    -Aki óckodik a kütyüktől az célozza meg az Istenhegyi út alját a Délinél és a fő csapásvonalon addig haladjon míg az az érzése nem támad, hogy túl haladt, - na akkor pont megérkezett. De egy nyerő számú busz is indol a Széll Kálmánról és a címhez nagyon közel kell leszállni róla.
    -Parkolni az utca két oldalán lehet a széles járdán, akár a ház előtt is vagy csak néhány lépésnyire. Ne okozzon problémát senkinek, hogy a domborzati viszonyok miatt itt az emeletek száma negatív előjelet kap. Amúgy a bejutás egyszerű és diszkrét.
  • Helyszín:

    -A cím pazar környékén van. Nem igazán forgalmas főút mellett, az útca szintről csodás a tájkép a Budai hegyekre, rengeteg a zöld felület, jó a levegő, nem panel szintú társasházak sorakoznak.
    -Az otthonosan berendezett lakás minden látogatásomra változik, szépül a vendégek komfortérzetének érdekében. A külső szobában ülőgarnitúra, komód, tévé, polc, szekrény található és a közepén egy masszív masszázságy uralja a teret. A belső szobában hatalmas tatami, min a masszázs és a csontkovácsolás is kellő teret kap, na meg más is. A fürdő is minden igény kielégít mi ilyenkor szükséges, mint minőségbe, mennyiségben és tatralomban. A törülköző illatos, puha a kilépő száraz a sarokkádban meg kényelmesen le lehet tusolni. Amúgy a lakásban mindenhol tisztaság, rend van és az illóolajoktól kellemes az illat, a meghitt hangatot meg néhány méces fokozza.
    -Nem egyedül fogad vendégeket a lakásban, de az elvárt diszkréció mellé adott is a diszkréció. A körültekintő logisztikának köszönhetően nem láttam és nem is hallottam senkit.
  • Lány külseje:

    Diszkréten decens fotói hűen adják vissza vendéglátóm izmosan nőies vonalait (mindene természetes, akárcsak elegáns mozgása) és tükrözik a masszázs terén képviselt szellemiségét. Kedves szép arcú, mihez kapcsólódik egyénisége, bája, mosolya, eleganciája, hangja nyugtató határozottsága, szemei őszinte csillogása. Összességében számomra a, - Nő. Ne tévesszen meg senki, hogy a fotóin nem tűnik igazán mosolygósnak, pedig az és jó a humora. Tipikusan az az alkat, ki ha kamera elé kerül befeszül és palástoja vidám természetét.
    -Elöl-hátul mélyen dekoltált piros badyban, vállait kacéran megvillantó fekete, szinte tökéletesen áttetsző köntösben, magassarkúban, hosszú szőkés haját frissen mosva laza eleganciába rendezve, illatosan, mosolyogva nyitott ajtót.
  • Erotikus masszázs:

    -A lakásba belépve jobbról-balról puszival köszöntöttük egymást. A hosszú előszobában magam elé engedtem és ezt nemcsak az udvariasság kívánta meg, hanem szemeim is, mert bodyja nem csak elöl-hátul volt merészen szabva, hanem csípő tájékon is. Szemvidítóan vérpezsdítő látvány ahogy járása ritmusára ring csípője és vele együtt izmos popsija, s ezt nagyon is tudja.
    -A konyha-étkezőn át be a nappaliba, hol hellyel kínált és érezzem magam otthon. Az eltelt hónapok átbeszélése közben átadtam meglepetésemet, a csokrot egy borítékban a komódra tettem, mint szeme egyetlen rebbenésével nyugtázott, majd letekertem a rose nyakát és hozzá epret ettünk.
    -Lassan rátértünk jövetelem egyik okára a derekam kezeléséte. Eleinte néhány latin szóval imponált, mik közül a sacroiliacalis tetszett a legjobban, de áttértün az édes anyanyelvünkre. Megkért, hogy álljak fel, megtapogatta vállam, lapockám, derekam és azt mondta : - Nagyon merev, feszült vagy. Én meg végigmutattam rajta utalva az alkalomhoz illően sexy laza öltözékére. - Nektek pasiknak mindig egy srófra jár az agyatok! - mondta és keze mozdulataival jelezte, hogy tempósan kezdjek vetkőzni. De hozzá fűzte még : - Lesz munkám veled bőven.
    -A fürdőből visszatérve az előkészített tatamin sarkára ülve várt és mutatta, feküdjek hasra. Már nem volt rajta a köntös csak a piros body és meleg tekintete annyira megnyugtató, hogy akár szögeságyra is feküdhettem volna.
    -Újra végigtapogatott, de már tarkómtól a bokámig és ez utám kezdte a meleg olivaolajjal történő masszázst. Határozott mozdulatú és erős masszázsát a vádlikkal indította és haladt felfelé. Rezdüléseimből érezte, hogy fájdomküszöböm határait feszegeti és megjegyezte : - Tessék tűrni, a sikerért meg kell szenvedni, ha már így elhanyagoltad magad! Különben is akkor igazán sikeres egy újraélesztés, ha törik 2-3 borda. Én vigyázok rád és egynél több nem fog. - Mindezt szemében huncut csillogással olyan határozttsággal mondta, hogy akár el is hihetném, - és mintegy megnyugtatásként a hajamba borzolt.
    -Miután tarkómig minden izmomat alaposan lelazította, újra visszatért a comb, far, derék hát alsó szakaszához, de ez már sokkal specifikusabb volt. Folyamatosan irányította testtartásomat és magyarázta mit-miért tesz. Majd megkért, hogy forduljak hanyatt és elölről is átmasszírozta csípőmet, combomat és környékét, majd újra hasra. Hason fekve térdeimet váltva behajlította és felsőtestével ránehezedve lábfejemre sarkaimat faromig és még azon is túl lassan lenyomata.
    -Innen kezdődött a csontkovácsolás.
    Ezt a részt nem tudnám igazán szemléletesen leírni, ezért az érzések összeségét írnám le.
    Ahhoz tudnám hasonlítani az egész folyamatot, mint mikor a bűvész egy zsinórra tucatnyi trükkös csomót köt és azokat egyetlen elegáns nozdulattal egyenkén kioldja. Bennem mozdulatról mozdulata oldódtak a csomók, múlt a feszülés és haladtam egy kellemesebb laza állapot felé.
    -Levezetésként még olajos kezekkel laza mozdulatokkal átdörzsölte testem, mely mozdulatok egyre inkább kalandozóbbak, lágyabbak, izgatóbbak lettek, jelezve egy más fajta kezelés kezdetét.
  • Levezetés:

    -Amint feltérdelt hátam mögött a halk neszezésből azonn tudtam, hogy a bodyt veszi le magáról. A tükörből visszatetsző szolibarna testének olajtól csillogó sziluetjét szemből is akartam látni, ezért a vállam felett hátra néztem, hogy megcsodálhassam. A természetes jó tapintású halmok hegyén megcsillanó fény vonzották éhes szemeimet. - Ne less, mert így maradsz! - mondta és hajolt is rám. Hegyes bimbók kezdtek el szánkázni hátamon faromtól a nyakamig hol lassan, hol gyorsabban, olykor megállva és ilyenkor körkörös mozdulattal tapadtak rám. Néha a fülembe szuszogott, hogy a frász jött rám, én pedig próbáltam minél inkább hátra nyúlni, hogy érezzem bársonyos bőre puha tapintását. Négykézlábra állt felettem.
    -Megfordulnál?
    -Már hogyne! - De a kis huncut csak nagyon kevés helyet hagyott hozzá és közben előre-hátra ringó testével mosolyogva hagyta hogy férfiasságom hevével dörgölődzek hozzá. Majd előről is elkezdtek szánkázni rajtam a hegyes bimbók combtőmtől tokámig férfiasságom nagy élvezetére, én meg simogattam az izmos popsit, kemény combokat, izgatóan ívelő derekát, hátát.
    -Törökülésben helyezkedett el lábaim között, hogy combjaink keresztezték egymást. Vagy két arasznyi magasságból csorgatta vékonyan ágyékomra, zacsimra, meredező férfiasságomra a meleg olajat és figyelte a hatást. Bőven olajos kezeivel előszőr csak az ágyékom környékét, combom belső felét simogatta és csak lassan haladt falloszom irányába. Arcán látható élvezettel kezd bele az utolsó felvonásba, de mikorra megragadott már minden porcikám kívánta. Ujjait összefonva szorosan két tenyerébe zár és szabadon maradt ujjbegyei makkomat simogatják. Majd behunyt szemem három ujjával tapint, miközben másik keze ágyékomon és a zacsim körül jár. Olykor csavaró húzó mozdulatot tesz vagy tenyeréből kupolát formál, s volt, hogy gyűrűt formáló ujjai végig a péniszemet felfelé haladva szorítják, miközben másik tenyere makkomon táncol. Jónéhány fogást bevetett kényeztetésembe hol erősebben, hol lágyabbak, hol ritmust váltva, fokozatosan egyre magasabb ingereket kiváltva. Nem is bírtam magam a végtelenségig tartani, s mikor egyik kezével tőben szorít a másik keze három ujját a makkomon járatja érzem, hogy lassan elönt a láva. Olyan mélyről feltörő orgazmus árad szét bennem, mit csak ügyes kezek tudnak okozni.
    -Mire magamhoz térek már megtisztogatott és mellém bújik, de sajnos mindkettőnket szorít az idő, s vége az idilnek.
  • Elszámolás:

    Még telefonon kérdeztem meg, hogy ez ügyben mi az ábra van-e változás, de legutóbbi látogatásom óta minden a régi. Mint említettem a csokrot érkezésem után nem sokkal a komódra tettem, mi szerintem végig ott is maradt.
  • Összkép:

    -Ennek a három órának három összképe csapódott le bennem.
    -Mindig is kedveltem az okos a világot reálisan látó tájékozott nőket. Líviával mindig van új és érdekes témánk, mit az idő hiánya nem igazán enged kivesézni. Megdöbbent, hogy mennyire két lábon áll a földön és nem egy lila ködön át szemléli a világot.

    -A masszázs terén mindig megtalálja azt a metódust ami az adott pillanatban a leghatásosabb számomra és ezzel napokig tartó jó testi állapotba hoz.
    Reperoárjában szerepel az erotika mentes masszázs. Felkészültsége, tudása, tapasztalata a garancia, hogy így is maradandó pozitív változást tud okozni.

    -Az erotika, - mégha szigorú korlátok közé is van szorítva, - mindig csodálatos Vele. Rám hangolódik, figyel, olyan barátnős hangulatot, környezetet, helyzetet teremt miben az erotika elnyeri igazi értelmét és napokra feltölt vagy akár hetek múlva is egy kellemes emlék marad.
Happy Massage