• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves harryp!!
    Nagyon köszönöm soraidat, remelem még találkozunk, én is jól éreztem magam veled!!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Itt láttam meg a hirdetését és elolvasva a beszámolóit eldőlt hogy találkozni fogok vele.
    Mivel nem optimális időben kezdtem hozzá a találkozónk megszervezéséhez, így az adatlapon keresztül küldtem el Neki az első üzenetemet. Erre nagyon gyors és pozitív visszajelzés érkezett, és lévén még három nap volt a várva-várt találkozónkig, valamint mivel még nem csináltam ilyet: az egyezséget megerősítettük a VTR-ben is. Ezt követően csak a randevú reggelén hívtam fel először és hallottam meg csilingelő hangját (de a VTR miatt ezt a reggeli hívást már nem is várta...). A megbeszélt időpontban ott voltam a címen, a telefont - mint reggel - azonnal felvette és már kaptam is a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    A cím közelében bőven volt parkolóhely, de mint arra utal is az adatlapon ezen a környéken a parkolás fizetős. A tömegközlekedés tökéletesen megfelel annak, akinek az életvitelének nem minden nap része az autó - így voltam aznap ezzel én is. A címet a GPS (és a StreetView) tökéletesen megmutatja, a kaputelefont nem kell keresgélni. A ház elé érve - ezúton is megköszönve a telefonhívás gyors fogadását - szinte megállás nélkül bejutottam a lépcsőházba, a lakásajtóig vezető minden információt megkaptam.
  • Helyszín:

    Belépve az ajtón kellemes félhomály és egy kedves hangú gyönyörű szépség fogadott. A tisztaság érzése áradt már az előszoba levegőjéből is. A cipő ott maradt árván a folyosón és egy rövid üdvözlés után után a szobába mentünk. A szobába lépve rend, tisztaság, kellemesen friss illat, előttem egy hatalmas francia ágy, mellettem egy szobainas a ruháknak, jobbra egy szék,... de nem tudtam tovább figyelni ezekre, mert elém lépett Ő... Gyorsan üdvözölt ismét - a szimpátia megvolt - és nagyon kedvesen megköszönte hogy megismerhet.
    Aztán ellenkezést nem tűrve a kezembe nyomott egy nagyon kellemes illatú törölközőt és már sürgetett is hogy mielőbb a fürdőbe kísérhessen.
    Én ekkor adtam át az ajándékba vitt édességet (persze a rózsacsokorral együtt), amit letett a székre, de ez nem is volt már téma ezután.
    A fürdőbe lépve tovább erősödött a tisztaság és higiénia megnyugtató érzete. Egy gyors tusolás a kádban (a tusolók választéka lenyűgöző, talán a kád kialakításának is köszönhető, de ilyen választékot még nem láttam), majd szájvíz (szintén hatalmas választékban), és gyors törölközés után vissza a szobába.
  • Lány külseje:

    Mintha csak a képek elevenedtek volna meg a szemem előtt. Az arcát csak most pillanthattam meg először, de már a csillogó, huncut szeme is megigézett... Egy nagyon pici, szexi köntösben fogadott, ami alatt - mint utóbb ez kiderült - melltartó és egy leheletnyi tangabugyi tette még kívánatosabbá gyönyörű testét.
  • Action:

    Tehát ott tartottunk hogy elvette a kezemből a fürdés utáni vizes törölközőt, de ekkor már csak az alsónemű volt rajta. Megcsókolt és megkérdezte mi legyen a menetrend, majd hogy meglegyenek az egyenlő feltételek: levette gyorsan azokat is... A megbeszéltek szerint eljárva hanyatt fekve kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon. Néztem gyönyörű testét és azt ahogy velem szemben térdelve az ágyon bekeni olajjal csodás melleit és egy picit a hímvesszőmet és környékét is. A lábaim útban voltak, ezért helyet kért közöttük majd kényelmesen elhelyezkedve az olajos melleivel simogatni kezdte a legérzékenyebb pontomat. Hol jobbról, hol balról közelített, majd végigszánkázott hosszában, aztán kezdte előröl. Látván a hatást a kezébe vette az irányítást és egy őrületes francia leckét kaptam. Miközben simogattam feszes combjait és kemény popsiját nem bírtam tovább és a szájába "leheltem ki a lelkemet". Csodálatos nyugalom szállt meg, fantasztikus érzés volt. Mi után megnyugodtam, csak akkor hagyott magamra, de pár másodperc múlva már ismét jött felém és mellém feküdve beszélgetni kezdtünk hogy hogyan tovább.
    Mivel nem siettünk, ezért kimentem én is - ismét tiszta törölközőt kapva - az olajtól megszabadulni, de két perc múlva már hozzám simult érzéki, bájos, tiszta testével.
    Közben sok mindenről beszélgettünk - lényegre törő, szókimondó stílusa egy külön élmény, de ugye nem ezt hallani találkoztunk - de nemsokára ismét átvette a kezdeményező szerepet.
    Hasra fordított és kaptam egy csodás relaxálós hátmasszázst, majd én masszíroztam meg Őt, először a hátát, de - érezve hogy eléggé összecsapom ezt a munkámat - hamar a hátára fordult és a szétnyitott combjai között találtam magamat... A gyönyörű puncija vonzotta a szememet, az számat, úgyhogy nem tartott sokáig a klasszikus masszázs ebben a pozícióban sem. Csókoltam ahol értem az egész buja testét, de felülkerekedett a helyzeten és egy közös franciával ellenőrizte le hogy figyeltem-e az előző leckénél... Miután efelől megbizonyosodott javasolta a gumi felvételét és megkérdezte milyen pózt válasszunk elsőre...
    Kérésemre a kedvencével a kutyával kezdtünk (őrületesen jó volt amikor hátranyúlva a kezével a golyóimat simogatta), majd a klasszikus misszionárius pózban folytattuk, amikor újra szemem elé tárult a természet csodája, a két gyönyörű melle, amelyeket csókokkal hamar életre keltettem, majd a nyakát csókoltam, végül mélyen megcsókoltuk egymást és nekem ekkor jött el ismét a vég. Én neveletlen, de leginkább önző módon nem figyeltem rá, de majd legközelebb nem így teszek.
    A végén ismét egy gyors fürdés (az ismét felajánlott tiszta törölközőt már én utasítottam vissza, de ezzel remélem nem bántottam meg Őt), gyors öltözés, miközben még egy kis húsvéti figyelmesség Tőle(!) nekem, majd búcsúzóul egy csók és még egy ölelés, utána becsukódott a hátam mögött az ajtó.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt és minden az adatlapján megadott információ megfelel a valóságnak. Én most extrát nem vettem igénybe és szó sem került azokról.
  • Összkép:

    Egy fantasztikus, természetes szépséget ismertem meg, semmi plasztika, csupa vidámság, intelligens beszélgető partner (nem csak a francia tudásán poénkodom ezzel). Biztos hogy találkozni fogok még vele, és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage