• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másfél hete történt. Azóta minden nap eszembe jut, hogy meg kéne írnom. Ugyanis amikor megírok egy találkát, olyan mintha újra megélném. Szóval öveket becsatolni, jövök :) Telefonon hívom, fel nem veszi. Bevallom el is engedem a sztorit, és mással beszélek meg találkát, amit persze később azonnal lemondok. Ugyanis AMY visszahív, és annyira kedves és szimpatikus a hangja hogy nem tehetek mást, predesztinálva vagyok, így vele is megbeszélek egy találkát, kábé egy óra múlvára. Nos, mivel két találkán egyszerre nem tudok jelen lenni, az előzőt lemondom. És milyen jól teszem. :)
  • Megközelítés:

    Lehel piac magassága, kicsit fejjebb azonos nevű úton. Parkoló van, BKV játszthatna is akár, de gyalog jövök mert TAVASZ van - csupa nagy betűvel - és ráadásul közel is van az irodámhoz.
  • Helyszín:

    MIkor belépek, rájövök hogy voltam már itt. Hangulatfények, profin igényesen berendezett szobák. Tisztaság, kádas tusoló vagy tusolós kád, ahogy tetszik. Tusfürdőkiállítás, kiapadhatatlan szájvíz készlet. Nagy puha törölköző.
  • Lány külseje:

    Amy egy meselány. Magas, sudár, izmos Spartan harcos, gyönyörű arccal és mosollyal. Természetes kisugárzás, nagyon kommunikatív lány. Rettentően tetszik, hogy magát adja, nem szerepet játszik. Anatómiailag pedig pont az a nő akinek érintéséért halálom napjáig epekedni tudnék. Sőt, a síron túl is. Feszes, tökéletes mellek, kerekedő fenék, csodálatos ez a lány, majdnem szerelmes is lettem. Majdnem :)
  • Erotikus masszázs:

    Három éve masszíroz. Ez idő alatt Amy az érintés minden csínját binját kitanulta, tökéletesre fejlesztett minden mozdulatot. Pontosan tudja hogy működik az ember, zongorázik a testemen, ismeri hol és hogyan kell nyomni, feszíteni, húzni, lazítani hogy nekem a legjobb legyen. Talpaknál kezd, halad felfelé, szokásos útvonalon, nem felejt el benyúlni néha néha. Igen oda. Igen megőrülök tőle. IGEN, IMÁDOM :) Krémmel masszíroz, hálás vagyok minden jótettéért. Közben folyamatosan beszélgetünk, intellektuális és hétköznapi dolgokról. Nagyon élvezem a társaságát, minden szempontból
  • Levezetés:

    Megfordulhatsz, ha akarsz mondja kissé költőien. Gondolom kitaláltátok IGEN, akarok. Ekkor kerül le a melltartó és lecsusszan a bugyi is. Fantasztikusan formás és feszes mellei vannak, konkréten tökéletesek. Elkezdem lájkolni. :))) Bármit is jelentsen ez.

    Konkrétan egyébként azt jelenti, hogy mindkét kezem a melleire tapad, simogatja, masszírozza, gyúrmázza őket, el sem akarom engedni. Kizárt dolog hogy visszaadjam neki őket, mostmár az enyémek. Jeee :D Kicsit a nyelvemmel is izgatom a bimbókat, érzékenyen reagál. Le nem tudom írni milyen látvány és milyen érzés Amy ahogy végigcsúszik rajtam. Összefonódunk, beszélgetünk.

    Vörösek a falak, tükrök mindenhol amiben magunkat mozizom. Szürreális az élmény ahogy meztelenül fekszünk és egymás nemi szervét izgatjuk pedig fél órája még azt sem tudtuk hogy a világon van a másik. Szürreális de hihetetlen jó. Megjegyzem ez egy ilyen műfaj.

    Kezem Amy kezét keresi, aki meglepődik ahogy összekulcsolódnak az ujjaink. Ugyanis másik kezével a péniszemet izgatja. Arról beszélgetünk hogy mennyivel intimebb számára a kézfogás, mint a faszverés. Ezt így mondja Amy én csak leírom, webi meg kicsillagozza ha akarja. Így van ez a puszival is. Sokkal intimebb számára ha puszit ad az arcomra, mintha megfogom a mellét. Ezen kicsit elgondolkodunk, mert tényleg az van, kifordul a világ a vörös falak közt. Felvetem akkor, hogy búcsúzáskor nem adok puszit, helyette jól megcsöcsörészem :DD Ezen jót mulatunk.

    Lassan lesz végem, minden pillanatot kiélvezek.
  • Elszámolás:

    Utólag, sőt menet közben annyira élvezem Amy társaságát hogy hosszabbítok, amire nincs nálam fedezet, így leszaladok a pótlásért. Amikor visszatárek Amy még mindig meztelen és elámulok ismét mennyire gyönyörű ez a lány és hogy milyen kár hogy itt hoz minket össze az élet és nem egy bárban van nemtom, áruházban :D

    Puszit nem adok, csak megfogom a mellét :D
    Erre kapok két puszit. Jessz.

    Az ajándék mértéke teljesen korrekt, a tripláját is megadnám, ha volna :D
  • Összkép:

    Az hogy a beszámoló írásakor is 200-as a pulzusom és leizzadok valszeg azt jelzi, elementáris volt az élmény. Tényleg az volt. :)
    Amyből mindenképp szeretnék még magamnak órákat, perceket ... évszázadokat.

    Utólag írtam neki sms-t és megköszöntem a találkát, és azt hogy nem csak a testünk talákozott, hanem mi magunk is. Ki érti ezt.
    Amy értette. Egy mosolyt küldött, meg egy puszit. :DD
Happy Massage