• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Erre mondják, hogy falra festetted az ördögöt...
    ? :) A gonosz bűbájt úgy kell megtörni, hogy tudatosítod: ez csak gonosz bűbáj. :DD Várlak vissza.. majd..! :))

  • Egyeztetés:

    Számomra ő egyre inkább csak Ő. Nem tudok betelni vele.
    Minél többet találkozom vele, és minnél több arcát ismerem, annál inkább nő bennem a vágy, hogy még többet szeretnék belőle.
    Minden féle csatornán napi kapcsolatban voltunk, így a randi egyeztetése is akadálytalan volt.
    Itt az oldalon üzenetben kezdeményeztem egy időpontot, amit azután telefonon módosítottunk.
  • Megközelítés:

    Pontos címet , korrekt tájékoztatást kaptam mikor még nem tudtam hol van a búvóhelye. Azóta nem kell külön kérdeznem, teljesen gömbölyű a megközelítés. A kapukódot is fejből tudom, ez nem dicsekvés,mert nagyon egyszerű.
    Néhány perccel előbb érkeztem, dobtam egy SMS-t, hogy csörrentsen meg, ha mehetek. A parkoló SMS-t csak megírtam, de nem küldtem el, amíg a kocsiban várakoztam. Ebből az lett, hogy amikor Lizzie megcsörgetett , már térdelő rajtal indultam is. Dehogy gondoltam már a parkolásra . Lett is belőle Mikulás csomag. - sebaj, így jártam :(
  • Helyszín:

    Az eddigiekhez képest , ahogyan többször megírására került, minden változatlan. Modern ház, csri-viri szép tiszta lakás, felszerelt fürdő. A lakáson ketten osztoznak, de a barátnő diszkréten láthatatlan. A szobából egyedül tükröket hiányoltam ami fokozhatná a vizuális élményt, de Lizzie egyéni döntése szerint nem szeretne tükröket. Ha ő így érzi jobban magát akkor én feltétel nélkül elfogadom.
  • Lány külseje:

    Sok igényesen megalkotott fotó van róla, amik testalkatát reálisan mutatják. Pár ízléses tetoválás van csupán a fotókról leradirozva.
    Nekem legjobban a mosolya tetszik. Rúzs nélkül is piros csókos szája, hófehér szabályos fogsora. Arany barna szemeinek elbűvölő tekintete, nemes finom vonalú arca.
    Hajának alapszíne is eleve szőkésbarna, a festés csak az árnyalatot változtatja.
    A számszerűsíthető adatok az adaplapon a valóságnak megfelelőek.
    Piros csipkés body volt az öltözéke.
    Bőre világos, szinte hófehér. A méretes gömbölyű cicik simogatására csábítanak.
    A baba punci símára gyantázott, elöl egy kis pamacs van meghagyva díszítésképen.
    A figyelemre méltó külső tulajdonságok azonban számomra relatíve mind jobban eltörpülnek, ahogyan a személyiségét egyre jobban megismertem. Külsőleg vannak hasonlóan szép lányok , de ha az egész személyiségét összességében veszem figyelembe, nálam mindent visz.
  • Action:

    A pár napos búcsú csókjának íze még az izlelő bimbóimba volt égve.
    Ott folytattuk, ahol néhány napja abba hagytuk.
    Már az ajtóban nem bírtam betelni vele. Meghitt, szembenézős, átölelős, ödvözlő puszikból felizzó szenvedélyes csókok záporoztak. Ahogyan viszonoz minden mozdulatot, ahogyan egy húron lehet vele lendülni, az teszi Lizziet igazán különleges lánnyá.
    Bekeveredtünk a szobába, gyorsan ledobáltam a textilt, és siettem letudni a fürdőszobai kört.
    A feeling, nem egyszerűen barátnős. Inkább a titkos szeretőmhöz ugrottam fel egy lopott órára.
    Közös témánk van ezerrel. Egyszerűen fürdök Lizzie aurájában. Különösebben nem is gondolok a konkrétan szexre. A társaságát, az intim közelségét élvezem.
    Egy idő után azért mégiscsak piszkosabb gondolataim támadnak, és megkérem Lizziet, hogy " csináljon meg " a szájával :). Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.
    Közben tovább hevül bennem a vágy, megkívánom a punci ízét, látványát. Megkérem forduljunk 69 formába.
    Remegve húzom szét alkalmi kedvesem szemérem ajkait. A szemet gyönyörködtető csoda közepébe kóstolok. Egész testemben szétárad a tiszta kéjes aroma. Lassan kóstolgatva élvezem mint valami igazán nemes drága bort,.. -de mit is irkálok itt össze-vissza , nincs a Földön, de talán még az Olümposzon sincs olyan nemes nedű, ami ehhez fogható!
    Sodródok a vággyal, kérek védőöltöztetést. Hátulról hatolok a punciba, változatos amplitúdóval mozgok benne, közben szép popsiját markolászva húzom magamhoz. Ezután háttal lovaglásra kérem Lizziet, majd az ágy mellé állok, Lizzie az ágyon marad, és szintén hátulról csatlakozva a punciba fejezzük be az aktust.
    A rózsa illatú törlőkendők utolsó lapjainak egyikével megtöröl engem. Utána legeltettem a szemem az erotikus látványon, ahogyan egy másik kendővel a punciját is letörli.
    Ezután a számomra vágyott ölelkezős, összebújós , halkan beszélgetős programmal töltjük ki a randi hátra lévő perceit. Nagyon jól esik, a testének illata. A kémiai vonzalom is tökéletes.
    Az idő leteltével nehéz az elszakadás tőle.
  • Elszámolás:

    Néhány hete volt némi változás.
    Változtak a méretek a trendet követve.
    Bővebb infóból , vagy kapcsolat felvételkor lehet informálódni.
  • Összkép:

    Most úgy érzem, Lizzienek egy szavába kerülne, és csapot, papot magam mögött hagynék, és kézenfogva kezdenék vele új életet. Persze az a szó csak álom, jól tudom. Az óra üt, muszáj felébredni.
    Elfogult, hüle :), szerelmes vagyok.
    Furcsa ez az érzés. A keserű fájdalom és az eufórikus boldogság villódzó keveréke. Kínoz, de mégis jó.
    Most kellene egy kis szünetet tartani.....
Happy Massage