• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Régi ismerősként a rendelési idején túl fogadott, mert csókos vagyok... :)
  • Megközelítés:

    Én gyalogosan közelítem meg, lévén 1 km-re lakok. De szerintem a város egyik nagyon megközelíthető pontja. BKK csomópont a Batthyány téren (2 perc), kocsival a város minden irányából könnyen elérhető és parkoló is van rendesen a környéken. Napközben kicsit macerásabb, de üres parkolót akkor is találsz a közelben.
  • Helyszín:

    Otthonos kis kuckó. Lakájos, szépen berendezett és makulátlanul tiszta (amire vigyázni is kell!). A fürdő jól felszerelt, számtalan tusfürdő és szájvíz (kis műanyag pohárkákkal!). Tusolni a kádban kell, de van zuhanyfüggöny amit illik használni, mert Enikő nem szereti a delfineket! A szoba ízlésesen van berendezve, de a főszerep egy hatalmas magasított franciaágyé. Mindenhol rend és tisztaság uralkodik. Laknék ott simán! :)
  • Lány külseje:

    Ez itt nehéz, mert régi visszajáró vendégeként elfogult vagyok. Tudom, hogy elcsépelt közhely, de most Enikő sokkal jobban néz ki élőben mint a fényképeken. Ennek az oka pedig egyértelműen az, hogy ledobott magáról 8kg-ot, és rendszeresen tornázik. Eddig is odáig voltam a popsijáért, de ami most tárul elétek mondjuk doggyban (ha meglátogatjátok) azt nemhogy beleég egy életre a retinátokba de a mai fiatal pipi husik is megirigyelnék! :)
  • Action:

    Egy hosszú nap után estefelé telefont ragadtam és felhívtam kedvenc hirdetőmet és szerencsére tudott fogadni!
    Megérkezésem után a szokásos kávéval fogadott és közben elmesélte, hogy kapott egy beszit amiben az Action rész nagyon ismerős volt neki, így beleolvastam és nem kis meglepetésemre a saját szavaim köszöntek vissza belőle szinte szorul szóra! Ezzel majd remélem az oldal foglalkozni fog. (jelzem ez már másodjára történt meg)
    Miután ezt kitárgyaltuk kaptam egy türcsit és a fürdő felé vettem az irányt! Miután rendbe tettem magam és visszatértem Enikő már a hatalmas franciaágyon várt meztelenül!
    Mivel hosszú nap volt inkább a lusta szex mellett döntöttem így hanyat vágtam maga az ágyon és vártam azt a csodás franciát amire Enikő méltán büszke lehetne! :)
    Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is. Lassan ott tartottam, hogy ez már túl jó lesz így inkább mielőtt utolér a vég inkább ragadjunk gumit. Miután a gumi a helyére került egyből a kedvenc fogásomra akartam rátérni ami nyilván a popsi, Enikőnek semmi kifogása nem volt ez ellen. Úgy terveztem hogy először szemből támadnék úgy, hogy Enikő két lába a kezembe van, de mielőtt ezt a pózt abszolváltuk volna a derekam közbe szólt, hogy ezt nem kéne! :D
    Öreg ember nem gyorsvonat már így negyven felett! Szóval miután Enikő cukin kinevette magát rajtam már pucsított is elém mivel tudta ,hogy ez a másik gyengém. Tehát zárt lábakkal elém pucsított és a két kezével széthúzta nekem a popsiját! Hát emberek, már csak a látvány is 5 csillagos volt, hát még akkor elkezdtem tolni és mind a tíz piros körmét láttam ott magam előtt! Nem is tartott ki túl sokáig a férfiasságom, de ezt most egy cseppet sem bántam, egy hatalmasat élveztem a gumiba. Egy kicsit még pihegtünk az ágyban aztán mivel egylövetű vagyok a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent elárul, használjátok!
  • Összkép:

    Mint írtam feljebb én elfogult vagyok Enikővel. Nem tudom hányszor voltam már nála, de úgy tervezem, hogy még legalább ugyanennyiszer szeretném még látni és érezni.
    Ha nem egy unott 20-as csajt szeretnél éppen, vagy egy igazi popsi szexre vágysz egy dögös MILF-el (utálja ezt a szót, azért is a végén említem) akkor Enikő egy tuti biztos választás.
    Maximálisan ajánlott hirdető, aki figyel a vendégre, alkalmazkodik és 100% diszkrét és korrekt. Plussz olyan segge van hogy.... Kell ennél több egy pasinak manapság! :D
Happy Massage