• KIKI lingam

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves KovácsJános973!

    Köszönöm a szép beszámolódat!
    Köszönöm, hogy pontosan érkeztél, a figyelmes meglepetést, és hogy sokat adsz a személyes higiéniádra. Legmerészebb álmomban sem gondoltam vola, hogy valaki a személyes érdeklődési köreim irányában szintén érdekelt, (bár, már volt rá péla, de ez egyátalán nem elvárás) de meg kell valljam, igencsak jólesett.
    Örülök, hogy te is jól érezted magadat, várlak máskor is szeretettel!
    Puszi : Kiki

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk bő 1 héttel előre, ennek SMS megerősítését kérte Kiki, amit megtettem.
  • Megközelítés:

    Kertes házas környék, kis utca, környéken lehet parkolni, de a BKV sincs túl messze. Masszázs után jó is volt itt egyet sétálni, hogy magamhoz térjek az elaléltságból :)
  • Helyszín:

    A kapuból felhívtam Kikit, aki beengedett távolról, majd a lépcsőházban az emeleten már résnyire tárt ajtóban várt Kiki. Új építésű társasházról van szó, újszerű állapotú a lakás, tágas és tiszta fürdőszobával. Legszívesebben a hatalmas kádban együtt fürödtem volna Kikivel, de a kósza ábrándozás után maradtam a zuhanynál :)
  • Lány külseje:

    Kiki csini ruhában és magassarkú cipőben fogadott, de zuhanyzás után már meztelenül folytattuk. Az alakját nagyon szexinek találtam, és masszázs közben is volt lehetőségem a tükörben gyönyörködni. A popsijának formája különösen megfogott. Próbáltam nem túl tolakodón gyönyörködni a látványban. A pajkos copfjai nagyon tetszettek :)
  • Erotikus masszázs:

    Kikivel megszaglásztuk a masszázsolajakat. A csokisat választottam, azzal masszírozott meg. A beszámolók alapján arra számítottam, hogy Kiki főleg a lingam masszázst űzi művészi szinten, de a masszázsa is nagyon jó és szakszerű volt. A hátamon a csomókat megtalálta, és ügyesen kimasszírozta. Az érintései is nagyon jól estek. Közben közös érdeklődési körök mentén elbeszélgettünk (Kiki adatlapja eredendően megfogott, gondoltam, hogy lesz kapcsolat). A beszélgetés akkor kezdett elakadni, mikor Kiki keze elkezdett el-elkalandozni, az én válaszaim pedig sóhajokba fúlni. Kiki is elcsendesedett, ahogy a figyelmem a beszélgetésről érzéki irányokba terelődött.
  • Levezetés:

    Még a hasamon fekve Kiki be-benyúlt, és rövidebb lingam cirógatásokat iktatott a masszázs-mozdulatok közé. Nekem ez eleve gyengém. Kiki nagyon profin csinálta, és mindig csak annyira izgatott fel, hogy még kényelmesen tudjak azért a hasamon feküdni. Aztán kedvesen szólt, hogy megfordulhatok. Lassan, mosolyogva olajat csorgatott rajtam végig, majd immár egyértelműen az intim területekre fókuszálva folytatta a kényeztetést. Állati profin húzott fel, tartott csúcsközelben majd nyugtatott le, és ismételte mindezt újra és újra. Látszik, hogy nagyon tapasztalt, és pontosan megtalálta azokat az erotikus, kellemes, de elnyugtató mozdulatokat, amik ahhoz kellettek, hogy ne legyen azonnal végem, és elhúzhassuk ezt a játékot a végtelenségig. Nem vagyok már huszonéves, úgyhogy magam is meglepődtem, hogy a kétórás találkánk nagyobbik felét végig kitöltötte egy olyan lingam masszázs, amiben majdnem végig a csúcs közelében tartott. Közben Kiki dúdolt, énekelt, néha csukott szemmel, néha az én tekintetembe mosolyogva. Ez a lebegés jobb is volt talán, mint maga az orgazmus, ami után Kikitől még egy rövid masszázst-simogatást is kaptam.

    Kiki nagyon kedves, nyitott és bizalomteli volt. Ugyanakkor egy pillanatra sem tett úgy egyikünk sem, mintha évek óta egymás szeretői lennénk, ami nekem éppen megfelelt. Igazából nem szeretem, mikor valaki olyan nexust imitál, ami nagy varázslatokat eltekintve nem igazán létezhet első találkozáskor. Ennél ezerszer jobban esett és korrektebb volt az a kedves, nyitott közeledés, amit Kikitől kaptam, és amiben nem volt erőletettség vagy mesterkéltség.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre egyeztettünk. Erről több szó a találkozásunk alatt nem is esett: a megbeszélteket a masszázs után otthagytam a szekrényke tetején.
  • Összkép:

    Csini, szexi lány, szakszerű masszázs, és fantasztikus, elnyújtott bizsergetős lingam masszázs és lebegés. A találkánk után még eltartott egy darabig, mire földet értem, és máris azon ábrándozom, mikor menjek legközelebb.
Happy Massage