• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila nem RENDELa hét minden napján,csak a második felében és hívni is csak ekkor lehet.A tervezett randi előtti napon hívtam, szerencsém volt, rögtön felette. Sikerült egy másfél órás programot megbeszélés másnap reggel fél nyolcra. A részletekbe nem kellett bonyolódnunk,ugyanis nem először kerestem fel őt.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Fehérvári - Kondorosi lakópark. BKV közlekedés is lehetséges, én kocsival mentem,parkolóhely az uszoda előtt volt. Hétköznap lehetnek gondok. A ház számozása és a betűjel alkalmazási nem egyszerű, de Shila utmutatásával a lakást is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás kis garzon, nappaliból nyúló hálófülke el, melyet egy nagy széles ágy szinte kitőlt. A fürdő kádas, elegendő tusfürdő választékkal. korábbi lakása is ebben az épületben volt, de a mostani meghittebb.
  • Lány külseje:

    Shila képei a valóságot hűen tükrözik,nem éri meglepetés az embert. Az ajtóban egy fekete melltartó tanga komolyan fogadott, mely kiemelten karcsú szexi alakját.Az arca átlagos,nem egy klasszikus szépség,de nekem tetszett. A mellei pont a tenyerembe illőek , hasa popsija feszes, bőre hibátlan.
  • Erotikus masszázs:

    Shilánál a másfél órás programban kettő erotikus rész van, ebből következik,hogy a masszázs középen van Közepes erővel kértem. Lábtól indult felfelé, jól átgyurta a vádlimat, combjaimat,a fenekem itt el-elkalandozott a keze a lábam közé. Jól megdolgozta a vállaimban lévő csomókat.is, nem egy csontkovács, de nem is azért jöttem.
  • Levezetés:

    A lakásba belépve Shila rögtön hozzám bújt,szájon csókolt,mely heves csókolózásba torkollik..Összebújva simogattuk egymást.Shila vetkőztetni kezdett levette a pólómat,majd a melltartóját. Kigombolta a nadrágot,azt letolta es kiszabadította meredező farkam az alsónadrág fogságából, mivel érezte rajtam,hogy 20 perce fürödtem ez most kimaradhatott, elém guggolva ajkakkal kezdte kényeztetni álló farkam,nem szerettem volna, hogy ott rögtön végem legyen, ezért bearaszoltunk a hálóba ahol már én is felfedező útra indultam nyelvemmel a testén. Finom kelyhét hosszan, játszadozva nyalogatni, egy ujjal bekerített azt hiszem sikerült őt eljuttatni a csúcsra,mely erős hanghatásokkal és rándulásokkal érkezett.Kis pihegés után egy fergeteges franciával szinte pillanatok alatt kivégzett
    A második kényeztetés a masszázsból indult, még hason feküdtem amikor nyelvével kezdte nyalogatni a zacsit, majd az ánuszom, fergeteges élvezetet okozva nekem.Alámnyulva éreztemerevségem, ezért fordulás következett. Lábaim közé kuporodva egy nagyon finom lassú franciát kaptam,mely során a környezet kényeztetését sem felejtette ki. A szájában ért a vég. vé
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, utólag történt
  • Összkép:

    Shilától mindig elégedetten, boldog kielégüléssel távozom, igy történt ez most is
Happy Massage