• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm neked ,különösen jól esik mert amint láttam ,még nem adtál eddig felejthetetlen minősítést senkinek ;-)
    Nagyon várlak vissza.....;-)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, reggel hívtam telefonon, egyből felvette. Kérdeztem tőle, hogy van e még mára szabad időpontja és hála istennek volt. Elmondta az instrukciókat a telefonba majd megerősítettem itt az oldalon is. A bejutás is könnyen ment...……. mikor odaértem felhívtam és beengedett, majd mondta merre találom.
  • Megközelítés:

    Újpesten található, én kocsival mentem de szerintem BKV-val sem nehezebb, bár kb 20 éve nem ültem semmi ilyesmin. A cím egyértelmű, ház elött ingyenes parkoló, szerintem mindig van hely.
  • Helyszín:

    A lakás egy panelban található , lift van. Igazából mondanám hogy a célnak megfelel, de azért lenne 1-2 észrevételem......pl a szobába egy tükör, hogy lásd a bomba testét akció közben, légkondi nincs.....igaz még nem kell, illetve a szájvíznek egy kis pohár, hogy ne mindenki után igyál...Nem egyedül volt a lakásban, de ezt jól megoldotta, nem láttam és hallottam semmit, mondjuk nem is zavarna. A szoba elég picike, a zenéről egy teló gondoskodott.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve már láttam, hogy jó helyen járok. Magassarkúban és egy egyrészes fehér testhez simuló ruhában fogadott. Szép hosszú szőke haja van, gyönyörű igéző szemek, finom illatos bőr és bomba alak. Már ruhában látszódott, hogy milyen jó formában van és mint mondja, nem is edz. A hangja is nagyon bejött nekem. Egy igazi nő akivel minden pasi csak villogna az utcán....
  • Action:

    Mint mondtam már a belépéskor láttam, hogy jó helyen járok. Mikor beléptem, puszi puszi és be is invitált a szobába. Ott elkezdtünk beszélgetni én pedig kikészítettem az elszámoláshoz a komódra, mert mondtam hogy elég feledékeny vagyok és nehogy szólni keljen. Utána mondta hogy vetkőzzek le nyugodtan, ad egy türcsit és futás tusolni, de közben egyfolytában simogatott meg mosolygott, amit imádok mert nem szeretem a fapicsákat. Mikor visszatértem a szobába már anyaszült meztelenül feküdt az ágyon. Mondta hogy helyezkedjek el kényelmesen. Lehuppantam mellé vele szemben és elkezdett ölelgetni, csókolgatni meg simogatni. Isteni bőre van, mint egy tininek és mindenhol feszes és jó illata. Én nem vagyok melles hanem inkább a popsikat szeretem, de neki valami fergetegesen szépre sikerültek, persze a popsi is eszméletlen. Mondta hogy most pedig be fog támadni, hátamra döntött majd belekezdett egy mennyei franciába, finom lágyan ahogy szeretem megfelelő kézimunkával és golyónyalással és közben sokszori szemkontaktussal. Nagyon jól csinálta. Szólt, hogy ha gondolom akkor gumit húzunk......ahogy kimondta már kértem is. Először megkértem hogy üljön be mert szerettem volna látni a ciciket miközben lovagol, hát nem semmi látvány volt, közben simogattam ahol értem. Majd átment guggolásba és jó mélyen bele bele ült, na itt aztán látszódott minden, valami isteni volt, aztán visszapattant és csak popsiból meg csípőből mozgott és nem lassan. Na itt végem is lett. Mondtam is neki ahhoz képest hogy hátulról szereti, kegyetlen jól lovagol. Majd egy gyors törölgetés és felajánlott egy masszázst. Erre nagyon nem térnék ki, mert igazából nem masszőr így annyira nem is estem tőle hasra de azért jó esett a kedvessége, meg fájtak is a lábaim. Majd szólt hogy megpróbáljuk a második menetet...…….én meg erre hát persze. Bele telt egy kis időbe mire szájjal megint hadrendbe állított, de ahogy odahúztam magamhoz hogy odaférjek nyalni a puncijához, gyorsabban ment a dolog, annyira finom és jóízű volt, nem kultiválom a szárnyas puncit. Szólt hogy akkor betámadom hátulról ha már az az egyik kedvenc pózom, és már mögötte is voltam. Tiniket meghazudtoló feszes popsija van, és kitolja rendesen nem az púpos fajta csaj akinek úgy kell lenyomni a derekát. Isteni látvány volt. Adagoltam hosszasan bár éreztem hogy ennek nem lesz vége, fel is ajánlott egy pózváltást misszibe……..na mondom hajrá. Izzadtam már mint egy edzés után és már a görcs is húzta a lábam aztán kezdtem feladni. De édes volt mert mondta, hogy esetleg szájjal megpróbálja.....de mondtam hogy lehet hogy fáradt vagyok vagy valami de esélytelen. Kicsit szuszogtunk még majd elszaladtam tusolni, puszi puszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrát igazából csak a csókot vettem igénybe mert én úgy jobban szeretem, bár így utólag hanyagoltam volna......….mert nem volt meg szerinte az összhang illetve csak egyszer történt meg....A pesti átlag egy átlagon felüli nővel és egy kis plusz a csók miatt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, rettenetesen kedves, figyelmes, korrekt, jó beszélgető partner és gyönyörű . Igaz másodjára nem sikerült elmennem de ő harcolt érte és mindent megtett. Biztos vissza megyek még :-)
Happy Massage