• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Imadom :DD

    Mar amikor a nevedet olvastam nevettem :)))
    Micsoda reszletekre emlekszel :pp
    Apropo Venusz ! Ha nem a Willendorfira gondoltal, semmi para :DDD HAHAA

    Imadlak es varlak vissza:) csoook

  • Egyeztetés:

    Ez mar a harmadik randevúm volt Viviennel, de minden egyes alkalommal elsőre sikerült sikerült telefonon elérnem Öt. Azt mondja szerencsém volt, de azért oda figyeltem arra is, hogy lehetőleg az elérhető jelzés idején tárcsázzam. A telefonját egyébként ö kezeli, vele beszélsz közvetlenül, ami nagyban elősegíti a rugalmasságot is, amit minden esetben tapasztaltam nála föleg úgy értékelendő a dolog hogy először kettő, majd kétszer három órát voltam nála. Ráadásul mar a második randevúnk egyeztetésekor megismert, mivel előzőleg a számomat mentette, ez előnyös mindkét félnek.
  • Megközelítés:

    Nem árulok el szerintem nagy titkot, hogy az Oktogon környéke nem igazan a saját járművel érkezők nagy barátja. Ezt számításba véve nem is így mentem, hanem vagy villannyal (4-6 egy köpésre) vagy taxival.
  • Helyszín:

    Szóval a lakas az Oktogon környékén, egy régebbi körfolyosós társasház emeletén található. A házra lehet, hogy ráférne mar egy felújítás, de Vivienn lakasa teljesen rendben van: fel van újítva, belépés után egy tágas egybe konyha-nappali részbe lehet bejutni, ahol egy igen tágas sarokkanapé van a szeánszhoz elhelyezve. Mindenhol tisztaság és rend, otthonos berendezés, de azért túl sok bútordarabra nem kell számítani - asztalosok figyelem: piaci rés! A fürdő is tiszta, rend honol, zuhanykabinnal van ellátva. Lehet válogatni többféle tisztálkodószer közül, a szájvízhez kerámiapohár jar. Ezeket persze csak így utólag tudatállatiból idézi fel az ember, mert ahogy mindjárt részletezem, a Vendéglátó igencsak elvonja a figyelmet a berendezésről :-)
    A diszkréció azért nem max pont, mert a bejárati ajtó fölötti bevilágító ablak teret engedhet a fentebbi emeletekről érkező 70-es korosztály kíváncsi tekinteteinek. Ez azonban csak a fürdőbe menet lehet para.
    Ja, és Viviennhez tartozik egy cuki öleb is, aki igencsak barátságos, néha öt is simogatni kell, nemcsak a gazdáját :-)
  • Lány külseje:

    Nos hat Vivienn. El kell mondjam, hogy ugyan nem regisztrált vendégként használom az oldalt néhány éve, voltak sikeres randevúim is, de Vivienn miatt regisztráltam, hogy megirhassam róla a véleményemet. Gondolkodtam sokáig, hogy csináljak-e egyáltalán neki reklámot, hiszen nagyon szívesen kisajátítanám magamnak, de persze ez most nem ez az élethelyzet; nem lehetek önző. Azt sajnálom, hogy párválasztás idején nem sodort minket össze az élet, bar ha úgy is lett volna, a kapcsolat kialakulásának két alapvető akadálya is lett volna: egy, hogy majd' az apja lehetnék, kettő: nem tudom, hogy ezen randevú keretein kívül egy ilyen magamfajta zsebtarzant -aki nem éppen egy matyóhímzés- hogyan értékelne ez a gyönyörű Párduc :-)
    Szóval, amikor először az ajtó mögött megláttam, hát elakadt a lélegzetem: gyönyörű arc, igéző kék szempár hosszú szempillákkal, gyönyörű címlaplánymosoly, dús keblek és csinos alakot enyhén takaró fekete valami -talán body? melyből azért a formás lábai vágykeltően kilátszottak. A kisugárzása fantasztikus, egyből elcsavarta a fejemet. Szamomra ö testesíti meg a nagybetűs NŐT, söt ISTENNÖT, nekem ö a Vénuszom, a szerelem Istennöje, bar ez utóbbin kissé megsértődött, mert ö a szobrocskára gondolt, aztán már hiába magyarázkodtam, hogy én viszont az Istennöre :-)
    Támpontként azért mondhatom, hogy a képei nem hazudnak, ahogy ö is írja nem nadszalkisasszony tipus, de számomra az nem is favorit, szeretem a nőies formákat. Egyébként a korábbi sporttal töltött évek nem múltak el nyomtalanul: selymes bőre és nőies formája feszes izomzatot rejt.
    A személyisége teszi teljessé és tökéletessé a képet: közvetlen, barátságos, eszes, tudatos szexuális kultúrájú nő. Figyelmes beszélgetőpartner, remek a humora, én speciel nem csak a szex miatt járok vissza hozzá, tényleg randevúként élem meg a találkozásainkat, valóban mintha a barátnőm lenne, kár, hogy csak egy illúzió...
    A higiéniáról kár is bővebben szót ejteni: alap hogy kifogástalan, amit persze ö is elvár a vendégétől.
  • Action:

    Mar belépéskor szajrapuszival, illetve lightosabb csókokkal köszöntöttük egymást. Miután megbeszéltük kinek milyen napja volt, elmentem zuhanyozni, ahol a friss törcsi és a kerámiapohár mar be volt készítve (rémlem egyszer majd egy közös fürdésre is sort kerítünk). Zuhany után visszatértemkor mar az agyon meztelenül vart, hason fekve, mint egy szemérmes kölyökpárduc. Nem is kellett biztatni, egyből mellébújtam, ahol folytattunk intellektuális társalgásunkat az élet nagy dolgairól, persze közben egyikünk kezei sem voltak tétlenek, simogattuk egymást, föleg én öt, minte egy kiskamasz az első nőt akivel összefekszik. A társalgás szép lassan lecsillapodott a szexuális kedélyek viszont föllángoltak: végigpuszilgattam, csókoltam öleltem, gyönyörű melleivel kellően sokat foglalkozva. A délvidéki kalandokra -miután beszéltünk is utóbb róla- egy következő session során fog sor kerülni, így ténykedéseim után hanyatt fordított, elhelyezkedett a lábaim között, majd elkezdte isteni franciáját. Úriember nagyon nem részletezi, de nagyon jól csinálja, nem kell tőle félni uraim, nem harap a néni!
    Mikor mar majdnem végem volt megszólalt: dugunk?! Mondtam elcsukló hangon aham - erre ö: ez nem kérdés volt :-). Mini me mar kellően fickós volt így Vivi beöltöztette, és szemből az ölembe pattant, majd elkezdte a lovaglomozgast: többféle ritmust is bevetett, így hat nem is tartott órákig ez a szeánsz, jó nagy élvezet ért ebben a pozícióban. Leginkább a fenékrázós figura tetszett a legjobban... :-) Ezután semmi sietség nem volt, ram feküdt, pihegtünk még egy kicsit, majd szép lassan szétváltunk egymás öleléséből. Kis törölgetés után még mindig visszabujt, és miután ismét magamhoz tértem folytattuk magvas beszélgetésünket: ki mit szeret a szexben, hobbik, tervek a jövőre nézve stb.
    Ezen randevúnk során második lehetőséget nem aknáztuk ki, de volt mar olyan előtte, hogy igen. Itt ehelyett Vivi egy vacsorával kínált, amit előzőleg részben meg is beszéltünk: bar marhapörit ígért, végül Lasagne lett belőle, amit cseppet sem bánok, mert nagyon finom volt. Itt kérném viszont az asztalos beállítottságúak segítségét: egy kisebb étkezőasztalt jó lenne összedobni...
    Végül még egy kicsit összebujtunk, beszélgettünk, próbáltam a következő találkozónkat egyeztetni, ami nem is olyan sokára lenne, bar azt kell mondjam néhány ora is hosszú idő, amit Vivienn nélkül kell eltöltsek.
    Kis tisztálkodás a végére, öltözés, ajándékozás, majd könnyes búcsú csókokkal. Alig varom a következő randinkat, addig is köszönöm Vivienn!
  • Elszámolás:

    Hivatkozhatnék mindenféle pesti átlagokra, de nem lenne korrekt, egyrészt nem vagyok benne biztos, hogy tudom mi a pesti átlag, másrészt ez nem egy átlagos találka volt, hanem egy érzelmekkel teli randevú, ahol mellesleg szex is volt. Hogy kinek mi, hogyan éri meg, subjektiv kérdés, én úgy gondolom nekem Maximilian megérte. Söt, ha még a Lasagne-t is beleszámolom... :-)
  • Összkép:

    Ahogy írtam,nekem Ö az ISTENNÖ. Ha ö is akarja, biztosan fogunk még találkozni, részemről ez nem is kérdés. Ö az a lány, akihez nem csak a szex miatt megyek vissza, hanem a jó társaság és az érzelmes órák miatt. Mondhatnám azt hogy barátnő feeling, bar ezt a kifejezést annyira nem kedvelem. Viszont annak, aki egy szimpla kielégülésre vágyik, érheti csalódás, Vivienn nem az a nö aki robotként rácuppan a hancurlécre, mindenféle bemelegítés nélkül. Vele érzelmesen kell bánni. Tessék rá vigyázni!
Happy Massage