• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Lalácska !
    Köszönöm ezt a meglepetést amelyet szándékosan , készülve erre a napra szántál !
    Valamint a sok sok mai kedves üzenetet , melynek többnyire főszereplője a KÖSZÖNET !
    Igen ez egy ajándék beszamolo , melynek megjelenési ideje egybe esik a Mi első találkozásunk ELSŐ ÉVFORDULÓJÁVAL ! Köszönöm ! De ezt most egyenlőre csak ennyire taglalnám , hisz ahogy ismerlek az évfordulós randit is biztosan megörökíted!
    Tehát vissza a gyökerekhez !
    Ünnep ;) Hmm igen ez egy megünneplése volt a NŐNAPNAK , melyről Te egyszerűen nem tudtál megfeledkezni ;) ( mint ahogyan semmiről sem:)) , de ezt csak kuncogva jegyzem meg ;)

    Irigyellek néha Drága Lala hisz néha Én kiborulnék magamtól de Te erre nem vagy képes !
    Köszönöm a gyönyörű orchidea halmot , melyet egy különleges tálalásban kaptam ! Gyönyörűséges ! És még valahogyan de él!
    Megjegyzés ;(amiért ki kellett volna hogy borulj )
    Minden Nő örülne egy ilyen csodának , de mivel Én egy őszinte ember vagyok ki mutattam hogy Én bizony nem ! Kedves Lala , Kedves olvasó közönség ; SZERETEM A VIRÁGOKAT ( aki a viragot szereti rossz ember nem lehet ) szeretem igen DE a helyükön , ennek kettő oka van : valahogy a klímát ami nálam uralkodik nem szeretik, és a másik nyomós ok , van egy kis Kandurkám aki rögvest ráveti magát az új növényre ha ki teszem a lábam a lakásból ! Tehát a gyönyörűségnek sajnos vagy így vagy úgy vége lesz , ami az én gyenge kis lelkemet nagyon nagyon megviseli ! ;(
    Remelem hogy azért nem bantottalak meg nagyon de tudod Én mindig őszinte vagyok ! Sok puszi ezért !

    Köszönöm a különleges figyelmed , melyet újfent bebizonyítottál ezzel a nekem szánt dalszövegel, hisz egyik kedvenc filmem betét dala ! Köszönöm !
    Különleges a Mi kapcsolatunk és ezt szeretném megkoronázni egy különleges idézettel !

    “Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is.”

    Köszönöm Lala a sok sok dicsérő szót , a sok sok percet amit nekem szentelsz !
    Millió csok !
    Szöszke

  • Egyeztetés:

    A március, a standard találkozókon túl, számos okot felvonultató hónap a mi kis találkáinkban. Szokásomhoz híven telefont használva, beszélgetésünk közepette, VTR-es elővételben váltottam jegyet az édes kalandtúrára. Szyszy több csatornát is kínál az elérhetőség szempontjából, így senkinek nem lehet megoldhatatlan feladat ez. A telefont maga kezeli, minden esetben vele lehet beszélni. Számomra ez a legkézenfekvőbb megoldás, ha azzal egyeztethetek, akivel találkozni szeretnék, így már a legelső randit megelőzően képet kaphatunk egymásról.
    "Hol találtam a hírdetést? " Jópofa kérdés...
    Itt az oldalon, de szerintem pont nekem, ezt úgysem kellene taglalnom. :)
    Az egyeztetés rugalmasságát megszoktam már tőle, természetesen figyeltem mindig a felkínált alkalmakra is, de problémát nem jelentett sosem, mint ez alkalommal sem.
    A szürke hétköznapokban már csupán azt a majd egy hetet kellett kibírnom, amig újra találkozhattunk.
  • Megközelítés:

    A rendelő, mára már számos építészeti jelleg keveredésével megáldott, Ferencváros hajdani sétáló utcájában található. A tömegközlekedést preferálók számára igazi kánaán. A Boráros tér, a Nagykörút vonzáskörzete sok-sok járatot felvonultat, még a ház előtt is közlekedik villamos emiatt, bármely irányból könnyen megközelíthető a helyszín.
    Helyismerettel, GPS segítségével az autóval érkezőknek sem gond odatalálni. A ház előtt ritkán akad hely, de a környező utcákban fizetős parkolók közül lehet választani. A közelben, parkolóház is van, igaz ezt még nem vettem igénybe eddig.
    A házszámot figyelve könnyen fellelhető a ház és erre vonatkozó instrukciókat is bátran kérhetünk.
    A korábbiakban már megjegyeztem, ezt most is fenntartom: "ide csak az nem jut el, aki nem is akar..."
  • Helyszín:

    Múlt században épült, kis függőfolyosós társasház, felső részén található a lakás. Modernizált liftet is igénybe lehet venni a feljutáshoz, nem feltétlen kell emeletet mászni.
    Maga a lakás otthonos, hangulatos és patyolat tiszta, egy szobás szentély.
    A fürdőben káddal, száraz kilépővel, zuhanyfüggönnyel, tisztálkodó szerek garmadájával és az elengedhetetlen tisztasággal találkozhatunk.
    A szoba felé vezető rövid úton mécsesek, hangulatvilágítás segít kívül hagyni a külvilágot. Bent, ugyanezen hangulat fogad minket, egy társalgó résszel, szobai berendezéssel és egy hatalmas kanapé ággyal kiegészülve. Egyértelműen meghitt környezet, kupi feelingnek nyoma sincs és aki ezt keresi, azt nem fogja csalódás érni.
  • Lány külseje:

    Szyszy adatlapjáról hű képet kaphatunk a valóságról, igaz elbűvölő lényét csak személyes talkozás alkalmával ismerhetjük meg. A fotóit látva már nincs zsákbamacska, ugyan számomra a szépségét nem teljesen adják vissza.
    Sokszor pixelre dobtam mit gondolok róla, miként látom Őt, ez mára sem változott.
    A szőke hajzuhataga, a rikító kék szeme, huncut mosolya, most is levett a lábamról. Selymes, irka-firkáktól mentes bőrét simogatnom olyan, mintha bársonyszövetek közt tapicskolnék. Tenyérbe illő, nem kicsi, formás cicijei az emlékek tárházát nyitja meg a randik közötti időben is. Kerek popsija és izmos lábai nem csak a szememnek, de a tapintó érzékeimnek is felejthetetlen pillanatokat okoznak.
    Az én ízlésemnek ama makulátlanul tiszta, csupasz punci olyan arányokkal bír, hogy ilyen tökéletes alkotást Michelangelo is csak túlórázva közelíthetne meg.
    A bensőséges, barátnő habitusa mindig elvarázsol, igyekszem is viszonozni, amennyire módomban áll. Hálás lehetek a sorsnak, hogy ismerhetem, mert bizony sokkal sivárabb lenne nélküle minden.
  • Erotikus masszázs:

    Többféle masszázs közül lehet választani és tapasztaltam, hogy hihetetlen alázattal, hozzáértéssel és profi szinten műveli ezt a mesterséget. Ötvöződik nála az elméleti és gyakorlati tudás, ez kiegészül figyelemmel, odafigyeléssel egyaránt.
    A klasszikus masszázs tekintetében krémet, míg a csúszka és/vagy lingam során masszázsolajat használ, ez nálam szintén a profizmusát mutatja.
    A svéd- és relax masszázsról megint csak az emlékeim között kutakodva tudok írni, mert a csuda vinne el, ismét kihagytam. Meg is sínylettem, de erről picit később.
    Igény szerinti erősséggel, változatos fogásokkal találkoztam. A karjait, kezeit, ujjait is beveti a csomók, görcsök elleni hadjáratban. Külön figyelmet kaptam mindig a problémás területekre, a bőrömre amiért természetesen, nem tudok elég hálás lenni. Felfrissülve és elégedetten fordulhattam meg akár a kábulatból való visszatérést, akár a lazulást elősegítendő masszázs után.
    A hatékonyságra, az erre szánt időre nem lehet panaszom, mindig a szűkséges keretet merítettük ki belőle.
    A csúszka, hmmm...
    A sokadik randi és beszi után is nehéz szavakba önteni.
    Mit éreztem vagy gondoltam közben?
    "Ilyen nincs és mégis van..., azt hiszed, de mégsem..., maradt még agysejtem, amit kihúzhat vele...,
    fenomenális petting élmény... "
    Nagyjából ezek jutnak eszembe, amikor felötlik bennem a történések sora, mert ez nem hasonlítható semmihez sem. Mindeközben olyan érzéki barátnő feeling vesz körül, hogy ferrum módjára olvadok szét ezerkétszáz Celsiuson.
    A játékossága, a technikai tudása példaértékű, csodás érzéki pillanatokkal ajándékozott meg ismételten.
  • Levezetés:

    Elérkezett a várva várt nap és izgatottan, idő előtt meg is érkeztem. A kocsiban ücsörögve, kicsit türelmetlenül, de kivártam azt a húsz percet, ami még akadályként magaslott előttem.
    Telefon hívás során kértem és kaptam bebocsátást és felrobogva a "vonattal" kopogtattam is.
    Szyszykém fehérneműben tündökölve csimpaszkodott rám és az üdvözlő csók alatt tapintással leltároztam végig a már ismerős, de annál inkább vágyott idomait.

    A szobában, szokásom szerint, csokor és ajándék átadással kezdtem, majd pár perc beszélgetés után meglátogattam a Wellnes részleget. Tisztálkodás közben is folyt a diskurzus, mivel elkísért oda is, de ez szinte kihagyhatatlan kelléke a találkáinknak.
    Visszaérkezvén megöleltem, loptam egy pici csókot és kihámoztam Kedvesemet a feleslegesnek tartott ruhadarabokból.

    Az ágyra keveredve hanyatt feküdtem és jött az olajfürdő. Szyszyke a combomra helyezkedve, kézi segítséggel élesztgetni kezdett. Sok noszogatásra nem volt szűkség, kisvártatva meredeztem mint a zászlórúd. Lehajtva a hasamra a farkam már éreztem, hogy a csodás puncija csúszik a golyóktól felfelé a makkomig, majd vissza. Közben az ujjai masszírozták a makk végét, hátra csusszanva már a rúd egészén éreztem a kezét. Megint előre, majd ismét hátra. Egy idő után visszaült a combomra és kézzel incselkedett tovább. Az izmos combjait simogatva adtam magam át az élvezetnek, időnként figyelve, hogy gátat szabjak a lávafolyamnak. A farkamat ismét a hasamra szegezve, előrecsúszva újfent a szeméremajkaké volt a főszerep. Kötöttpályán csúszkált a rudamon az ujjait a makkomon tartva. Ezt követően a fejemhez hajolt, pici csók és a cicik birizgálták a felső testemet. Csúszkált rajtam le és fel addig, amig a farkam a bimbócskák bűvkörébe nem került. Lejjebb csúszva már kis nyalintás, pici puszi a makkomra és érezhettem a forró ajkát magamon. Lágyan, finoman szopizni kezdett, éppen kézzel segítve. Beljebb és beljebb kéredzkedhettem, jó háromnegyed részig, amikor a nyelvét éreztem le és fel, majd körkörösen tevékenykedni. Lefőtt a kávé, éreztem ennek most nem tudok ellenállni. Levegő után kapkodtam,küzdeni is már értelmetlen volt, így Kedvesem taccsra tett,
    én pedig szégyen szemre kapituláltam. A kiscsoporttal már nem ismerkedhettem meg, mivel találkozni sem volt módom velük. Jegyük pocakkirándulásra szólt, retur nélkül és tisztogatásra is alig-alig szorultam.
    - Hihi, mi vaan? Még be sem melegedtem.
    - Tudom Drágám!
    Amig Szyszyke frissítette magát hasra fordultam és az órára pillantva ért a felismerés, hogy a randinkból már eltelt egy óra ötven perc.
    Kicsit megnyugtatott a tény, hogy a csuszka és lingam nyolcvan perces időtartama (mely alatt végig kellemesen beszélgettünk folyamatosan, észre sem véve az idő múlását), befolyásoló tényezőként hatott az első kényeztetés kimenetelére.

    Felfrissítettem magam én is és második felvonásként én masszírozhattam.
    Örömömre szolgál és nagy kedvvel teszem, mert számomra felemelő élményt nyújt, ha visszadhatok én is valamit. Ezúttal csak a felső test és a popsi került a kezeim hatósugarába és mosollyal az arcomon élveztem ki azt a "kevéske időt", amit bársonyos testének "taperolásával" tölthettem.
    Megpuszilgatva a vállát köszöntem meg a lehetőséget és kértem meg Kedvesemet forduljon meg.
    Fordulást követően némi incselkedés, csók után a nyakától indultam felfedező útra, de már inkább a szám és a nyelvem helyezve előtérbe. Picit eljátszadoztam a cicikkel, a bimbócskákkal, melyek már meredezve karcolták ekkor a nyelvemet. Tovább kellett haladnom, mert a fejemben jelezte valami, hogy lejjebb is van dolgom.
    Szétnyitva kicsit jobban a combjait először körbepuszilgatva a punci környékét, a belső combokat igyekeztem feljebb tessékkelni az ingerküszöböt. A lágy, óvatos érintések nagyon hatékonynak bizonyultak most és a borsószemecskével való finom foglalkozás, a párna alól kiszűrődő sóhajok hallatán, kisvártatva elérte célját. Felhúzott térdeit a vállamnak nyomta, a fejemet összeszorította és ezzel jelezte, hogy "sehova tovább".
    Simogatásokkal nyugtattam, amikor is elhangzott a
    - Köszönöm szépen! ...és szinte felpattanva, egy köszönő puszi kíséretében tessékelt fordulásra.
    - Most te jössz!
    Gondolkodást és ellentmondást nem tűrő felkiáltó mondatával fordult a kocka.

    Kezébe és ajkai közé véve az irányítást kérdés sem maradhatott arra vonatkozóan, hogy kis Haver, neked csilingeltek.
    Amint azt megszokhattam tőle, a második kényeztetés már nem nélkülözi az "in medias res" indítást.
    Lendületes tempóval, ajak szorítással, erős vákummal a feje tetejére állította bennem a világot. A nyelve nekipréselve a fő érnek leltározta a bennem fellelhető barlangos testeket. Ami részem a szájacskájából kimaradt, azt a kezével szorongotta, gyömöszölte. Közben a másik keze a zacsit masszírozta. Midőn legördült a függöny, pici kegyelmet kaptam és kikerülve az ajkai rabságából, végignyalintotta a farkam teljes hosszábban és ebből a golyók sem maradhattak ki.
    Végre egy kis levegőt vételezhettem, amire szűkség is volt, hiszen kisvártatva ismét keresőszondaként funkcionáltam. Szorítás és lendület, nyelves dögönyözés, csókolódzás a makkommal őrjítő kombináció. Nem merek ilyenkor olajos kézzel a hajához nyúlni, ezért csak rágom magam, hogy majd meg lesz a jutalma szóban és simogatásban. Felötlöttek bennem ilyen gondolatok, csakhogy eltereljem a figyelmem a bitang érzések közeléből.
    Egy idő után elindult a csípőm, már nem bírtam nyugton maradni. Hajigált feljebb és egyre feljebb, én pedig a filmszakadás határán féltérdre ereszkedve már a megadás elkerülhetetlen tényét konstatáltam.
    Nyögve, zihálva gömbölyödtem félig össze és remegés közepette adtam át a jövő nemzedékét Kedvesemnek, hogy kísérje a többiek társaságába őket.

    A romeltakarítást követően egy pohár tea mellett elbeszélgetve öltözködtünk és utolsó vendégként lekísérhettem egy darabon, mivel a sors közbenjárása miatt, egymás után parkoltunk.
    Eddig tartott aznap este az a közös útunk és így hagytuk magunk mögött a feledhetetlen emlékekkel szolgáló szentélyt...
  • Elszámolás:

    A bővebb infó szolgálhat támpontként, de az egyeztetés során minden információt megkaptam.
    A csokor méretét illetően már tudom mire lehet számítani, de tájékoztatásul az alap a mostani átlagnak teljesen megfelelő méretű. Extrakén az utódok elhelyezése amit igénybe veszek, természetesen plusszolva a csokor és ajándék mellé. Előre szeretem rendezni, utána nem kívánok ezen részével foglalatoskodni.
    Ebben az esetben is, a három órás, már az előzőekben megbeszélt pakkal érkeztem. A helyszínen sem történt változás, az elszámolás része nagyon korrekt módon van kezelve.
    Megérte...? Egyértelműen igen!
    Sokkal többet kapok vagy kihozhatok ezen randikból (és engem a masszázs korlátai abszolut nem zavarnak), mint amit a csokor mérete feltételezne egyáltalán.
  • Összkép:

    Szerintem pontosan tudjátok, hogy elfogultságom ellenére is nagyon ajánlott kategóriába sorolandó Szyszy. Páratlan kedvességgel, figyelemmel, kivételes kisugárzással, eszméletlen technikai tudással felvértezett Tünemény.
    A természetessége, a lénye, az érzelmessége, az érzékisége a "mindenek felett" lévő trónra helyezi nálam. Nem is lehet kérdéses az ajánlásom!
    Uraim!
    Köszönet a türelmetekért, nyomjatok gombot vagy lapozzatok tovább, innen már a személyes hangvételé a terep...

    Drágám!
    A mai nap különleges jelentőségű az életemben és ahogyan a tegnap esti kis ünneplésünk mutatta, számodra sem közömbös.
    Ugyan, ez a beszi nem a tegnapi (ez legyen már a következő fejezet része) , hanem az előző randink lenyomata, de a megjelentetés dátuma nem véletlen.
    Kiegészítő ajándéknak szánom, viszont ez az aprócska dolog nem fejezi ki azt a hálát, amivel az egy esztendőért tartozom neked!
    Köszönöm..., köszönöm..., köszönöm!!!
    Igen, nálam nagyon magasra tetted a mércét és bebiztosítottad a trónod.
    Remélem a tériszonyod a megszokott magasságban már nem érzed, de kérlek engedd meg, hogy a felhők feletti részből merítve kedveskedhessek most.
    Egy klasszikus film betétdala és tudom, hogy a kedvenceid közt van, még egy pici személyes aspektus is fűz hozzá minket... :))

    TOP GUN - Take my breath away

    Watching every motion
    In my foolish lover's game
    On this endless ocean
    Finally lovers know no shame
    Turning and returning
    To some secret place inside
    Watching in slow motion
    As you turn around and say

    Take my breath away
    Take my breath away

    Watching I keep waiting
    Still anticipating love
    Never hesitating to become the fated ones
    Turning and returning
    To some secret place to hide
    Wafching in slow motion
    As you turn to me and say

    Tak my breath away

    Through the hourglass I saw you
    In time you slipped away
    When the mirror crashed I called you
    And turned to hear you saIf only for today
    I am unafraid

    Take my breath away...

    Nagy hálával és milliónyi csókkal, sok szeretettel...
    A kis bolondod
Happy Massage