• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Drága Vadislavom!
    Imádtam végigolvasni, és feleleveníteni, a mi kis légyottunkat :) A megfogalmazásaid :D Imádom! Köszönöm, hogy ismét mosolyt csaltál az arcomra. Minden percét élveztem a randinknak, remélem nem sokat várat magára a következő alkalom ;)
    Csókollak addig is mindenhol!

  • Egyeztetés:

    Vtr-en és telefonon történt az egyeztetés. Kis szerencsével és olajozottan.
  • Megközelítés:

    Számomra a 4-es metró nagyon baráti volt, a Bikás parknál leszállva egy 10 perc séta és célnál vagyunk. Egyébkén tömegközlekedést illetőleg, gondolom, van még más alternatíva is, vagy kocsi.
  • Helyszín:

    Budai panel lakótelep egy panelépülete, ahogy láttam a környéken nem megoldhatatlan a parkolás, nem fizetős. Bejutás könnyű volt, az instrukciókat követve a megfelelő emeleten nyílt is az ajtó. A lakás célnak tökéletesen megfelel, elfogadnám sajátnak is, főleg, hogy vendéglátóm jóvoltából gyönyörködhettem a panorámás kilátásban is. A fürdő jól felszerelt, száraz kilépővel és sok-sok tusfürdővel, nagy kiszerelésű listerine egy menő adagolóval, kanapé a ruháknak a szobába és kényelmes nagy francia ágy. Majd elfelejtettem, már-már kisboltot megszégyenítő ital készlet növeli a vendéglátás színvonalát. Kóla, kávé, jeges tea, energia ital stb. stb. Kell-e ennél több néhány óra erejéig? Persze, egy nő, róla lentebb.
  • Lány külseje:

    Korábban volt már szerencsém hozzá, így tudtam nem érhet semmilyen formában csalódás. Arccal hirdet és a szexi képeit nézve, megnyugodhat az emberfia, a virtuális térben fellelhető fotók és a valóság közt abszolúte semmi eltérés nincs. Hosszú fekete haj, (de sudár ez a csaj…), markolni, gyurmázni való mellek, paskolni való formás fenék (bár a paskolás most kimaradt) ízléses műkörmök többek közt, szóval egy szó, mind száz, egybe van nagyon írásom főszereplője. Ja, valamilyen egybe részes ruci volt rajta, de hát ki emlékszik erre? A punci piercinget is csak második alkalommal vettem észre, sebaj.
  • Action:

    Belépve az ajtón szájra puszival köszöntött, aztán meztelenre csupaszítottam magam és még fürdés előtt innivalóval kínált, csevej. Fürdés után megint csevej, aztán még meg sem várva, hogy bárhová is helyezkedjek az ágyon egy látványában és érzetében is tökéletes felszopást kaptam, míg én az ágy mellett álltam, két lábbal (is). Mivel négykézláb közelített és cuppant rám, így akarva akaratlanul, tán a póznak köszönhetően, de a szoba ablaka felé pucsított, így franciázása közben feneke formájában is gyönyörködhettem. Némi szünetet nyerve magamnak kértem feküdjön hanyatt és csókolózást követően, mellein elidőzve, jutottam lábai közé. Csókja, rendes csók nem alibi, szép melleit vétek hanyagolni, mint ahogy piercinggel „felszerelt” puncija is megérdemli a törődést. Ha az ember figyeli a jeleket és ráérez, igazán pazar visszajelzéseket kaphat meggyőző és fület melengető hanghatások mellett. Kinyalakodva magam cseréltünk és kezdődött a „kínzásom”. A farkam, herém, finom nyelves puszikkal, csókokkal lett elhalmozva. Olyan finoman és jól cuppogott rajtam, hogy elkerülvén a kapitulálást a nyalás után most a puncijába menekültem, ezért felgumizást igényeltem. Újabb időnyerés stimmt, persze, amint rám ült, tudtam itt már nincs mese a vég elkerülhetetlen, nincs menekvés. Lovaglása közben, hol száját csókoltam, hol az előttem himbálózó melleit szuggeráltam és csókolgattam, ezzel párhozamosan néha alulról bedolgoztam neki, néhol kicsit feljebb emelkedtem, hogy még mélyebben vendéglátómba lehessek. Szerettem volna Brendát felülről is megközelíteni kisvártatva pedig el is ért a vég lezárva, betetőzve az első felvonást.

    Pihenésképp beszélgettünk. Brenda nem csak szexelni szeret és tud, de beszélgetni is jó vele, ami főleg mikor pihenés van, hozzá tud tenni egy ilyen találkozóhoz. Egy óvatlan pillanatban, dumát félre téve jelentkezett látogatóba szerszámomnál és a találkozónk során már tőle megszokott színvonalas franciában részesített, amikor pedig elérkezettnek látta az időt, szólt, hogy ideje munkára fogni a nemesebbik testrészem. Nem mondom, hogy kérvényt kellett hozzá benyújtania. Felgumizás után már ott folytattuk, ahol korábban abbahagytuk, én felette és benne. Közepes tempójú, de egyenletes, határozott lökéseket vittem be lábai közé, eközben nyakát csókoltam, száját csókoltam. Minden lökésemmel egyre közelebb kerültem a durranáshoz. Szokták mondani semmi sem tart örökké, na de amíg véget nem ér a történet, addig az ember kiélvezhet minden apró, apróbb érintést, elraktározhatja az alatta elterülő női test látványát, a lökések hatására izgő-mozgó cicik képét a kéjesen nyögdécselő női hangot, hogy aztán később, mint egy dvd filmet újra és újra lejátszhasson magának, visszapörgetve, előrepörgetve, legjobb részeknél meg-megállítva. Szépen kitáraztam tehát a gumiba s ezzel a második felvonás is lezárva.

    Pihenő fázisba kerülve folytattuk a laza, könnyed beszélgetésünk és a kért s kapott dobozos jeges tea után, most már a felkínált és elfogadott energia italomat fogyasztom. Érezvén, hogy kezd lejárni a mandátumom Brendánál órámra pillantottam és elégedetten nyugtáztam, hogy egy utolsó rohamra, harmadik felvonásra még van idő. Tökéletes alkalom nyílt, hogy a kutyus pózt is beépítsük a találkozónkba a lovacska és a misszi mellé. Azt követően, hogy kinyaltam vagy mondhatni felnyaltam, hmm…na mindegy, ha van felszopás, legyen felnyalás is, szóval a nyelvgyakorlatot követően már felgumizva márthattam pajszerom házigazdámba és itt az utolsó felvonásba már nem volt közepes tempó. Pontosabban tempó volt, csak azt inkább intenzívnek nevezném. Egyszer a csípőjébe kapaszkodtam és dugtam, ahogy csak bírtam, egyszer a fenekét markoltam, fenekébe kapaszkodtam, felváltva. A dugás azonban nem maradt abba, max lassítottam vagy egy rövid időre megálltam, csak egy levegővételnyire. Kezdtem nagyon fáradni, szóval a jó öreg franciás bejezést választottam. Franciázás… előttem a kép, ahogy megannyi francia állampolgár nyeli félre a croissant és keni félre a dijoni mustárt, mert rájön a csuklás, valahányszor a magyar nyelvben a szopást franciának, franciázásnak írjuk, hívjuk, s ez által emlegetjük őket. Visszakanyarodva meg kell hagyni a harmadik, bumm, elég nehezen akart elérni, sőt nem is ért el, de ez a legkevésbé sem Brenda hibája, amit ő művelt velem a végső siker érdekében… látszott rajta, hogy már-már szívügye a kielégülésem és olyan intenzív furulyába kezdett, hogy abba még én is belefáradtam, pedig én csak a hátamon feküdtem. A végső előadást, finálét, először finoman felvezette, szinte lehelet finom nyelves puszik, csókok, a herémre, botomra, oldalról gyors nyelvcsapásokkal haladt le és fel a farkamon, nem is beszélve arról, mikor a szájába voltam és tövig eltüntette. Levegővételnyi szünet kíséretében pedig kitartóan verte, míg a farkam hegye a kinyújtott nyelvéhez ért. Hogy pedig nekem tuti még jobb legyen kézimunkával egybekötött oboázással folytatódott az előadás, ez utóbbi különösen nagy kedvencem. Mindezt olyan intenzitással, hogy komolyan le a kalappal. Szerintem ezt is nevezhetjük vendégorientáltságnak. Megállapodván, hogy a harmadik adagot jobb híján magammal viszem, kezdtem készülődni, fürdés, öltözködés, beszélgetés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Azt kell megszorozni kettővel a 2 óra esetében. Igen jól olvastad kedves olvasó. Nem ártana újítani valamit megfogalmazás ügyileg, mert a rózsaszál már unalmas és annyit olvashat az ember rózsaszálakról itt az oldalon, hogy az embernek az az érzése, hogy itt mindenki másodállásban hobbikertész és/vagy virágboltos. Jöjjön az eperszezon.
  • Összkép:

    Brenda egy jó fej vendég centrikus csaj, aki imádja a szexet. Ez így baromi jó marketing , de nála így is van, nem csak üres duma. Ha az ember normálisan viselkedik, sőt, esetleg nem csak saját örömére koncentrál, akkor közös erővel, de bárki igazán szép pillanatokat élhet meg, szerezhet Brenda Babával.
Happy Massage