• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Köszi Najki h megirtad élményed :) csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előző nap, szabad volt az általam kinézett idő, csak az volt a kérése, hogy másnap délig erősítsem meg egy sms-el a szándékomat. Ezt meg is tettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a pénteki csúcsban, de valahogy most nem volt gond odajutni és a parkolás sem okozott gondot, de fizetős. Tömeggel is megközelíthető könnyen a Petőfi híd környéke...
  • Helyszín:

    Egy modern társasház emeleti lakása. Az előszobából be lehet jutni a nappaliba, onnan meg a hálóba, és ott nyílik a fürdőszoba. Minden tiszta rendezett, semmi kivetnivaló.
  • Lány külseje:

    Egy kicsit aggódtam, mert előző nap látogattam meg egy hölgyet, akitől a kérdése után, hogy szeretnék e maradni inkább kifordultam. Na most itt ez nem történt meg mert Zaya külsejét a fotók híven adják vissza, egy vékony, sportos, szálkás leányzó, nagy cicikkel. Az arckitakarástól sem kell félni.
  • Action:

    Nyílt az ajtó mögötte megláttam Zayát, kicsit megnyugodtam, hogy maradok. Bevezetett a nappaliba, itallal kínált, megölelgettem megpusziltam, majd be a hálóba, onnan törülközővel irány a fürdő. Barátságos volt kedves, beszédes. Fürdőből kijőve először egy kis ölelgetés puszik csókok, majd gyorsan az ágyra telepedtünk. A melltartót ő vette le nekem nem kellett szerencsétlenkednem vele, de a bugyiba már megpróbáltam besegíteni. Mondtam neki, hogy még nem volt dolgom szilikon cicikkel, erre ő biztatott, hogy ne féljek tőlük nyugodtan markolászhatom, hát fel is mértem a dolgokat.
    Az első komolyabb akcióm Zaya lábai között a fejemmel ért, nyalogattam a puncust, miközben ő vonaglott és kéjes hangokat adott ki. Majd fordultunk és az én kényeztetésem következett, mielőtt elmentem volna gumit kértem. Már nem emlékszem pontosan milyen pózokban voltunk, de lovacska meg miszi lehetett. Elég gyorsan végem lett, pedig nem is voltam olyan nagyon hangulatban.
    Egy kis tisztálkodás után felajánlott egy kis masszázst, én meg éltem vele. Gyerekek ez nagyon csodálatos volt, nagyon jól masszíroz, mondom ezt annak ellenére is, hogy rendszeresen járok masszőrhöz, és hozzá vagyok szokva a jóhoz. Zaya simán megütné egy kiemelkedő sportmasszőr szintjét is.
    A kis pihenő után kezdeményezésére belekezdtünk egy új körbe, bár én kérdeztem beleférünk e az időbe, ő azt válaszolta persze. Én gondoltam majd szépen elfekszem háton és hagyom magam, de Zaya másként gondolta, mondta, hogy dugjam meg hátulról is ki ne hagyjam, persze ennek nem tudtam ellenállni. Szóval beraktam dogiban, majd folytattuk misziben is az eggyel lejjebbi lukon. Nyomtam, nyomtam, de a végén kértem egy kis segítséget és így lett végem megint.
    Tisztálkodás öltözés, jókedéllyű beszélgetés, majd még kaptam egy kis csokit búcsúzóul.
  • Elszámolás:

    Az elején oda akartam adni, de mondta úgysem fogok elfutni, szóval hagytuk a végére. Egy kicsit magasabb az ár, de máshol még ezért extrákat is kéne fizetni. Szerintem megérte!
  • Összkép:

    Zaya egy nagyon jófej csaj, egy percig sem volt olyan érzésem, hogy szívességet tesz nekem mivel fogad és már alig várja, hogy végezzünk, hanem végig úgy tett ő sem bánja, hogy ott vagyok. Szóval köszönöm szépen ezt az órát!
Happy Massage