• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerettem volna meglátogatni Napsugárt, már régen rajta volt a listámon. Az elhatározás megvolt, beszéltünk is telefonon, de a randi fixálására csak az utolsó pillanatban tudott sorkerülni. Telefonon tisztáztuk a feltételeket. A megbeszélt idő előtt negyedórával érkeztem, amit jeleztem neki, de azt is mondtam hogy várok a megadott időpontig a kocsiban. Rugalmas volt, azonnal tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, nem túl forgalmas helyen van, viszonylag könnyű elkerülni a nem kívánt találkozásokat. Parkolni is egyszerű. Az épület bejáratának megtalálása okozott ugyan egy kis fejtörést, de nem megoldhatatlan feladat
  • Helyszín:

    Bevallom a helyszín nekem nem tetszett. Nem egy szalon, de meghitt hangulatot sem nagyon tükrözi. Olyan, mintha egy ismerős üresen álló kecójába ugrottunk volna fel egy titkos légyottra. Tisztaságnak tisztaság van, de avítt minden. Leggyengébb rész a fürdőszoba, aminek a komfortfoka igen alacsony. Tusfürdőválaszték ugyan van, de egy kicsit egyhangú, olcsó minőségű.
  • Lány külseje:

    Nagyon kedves arcú, csinos leányzó, arckitakarástól nem kell tartani. Nekem szomszédlánytípus, kívül-belül. Megérkezésemkor egy normál köntösben fogadott, ami túlzottan nem keltette fel a fantáziámat, csak a fürdőt követően bújt ki belőle. Kár volt takargatni addig is a csodát. Nagyon szép bőr, csodás mellek, kényeztetésre reagálnak, markolni való popó, finom punci. Teljesen rendben volt, amit reméltem, azt kaptam egy ilyen hamvas fiataltól. Életkor is valós szerintem.
  • Erotikus masszázs:

    Hálistennek nem ez az erőssége. Gyengéd simogatás, de ilyen helyen én ezt szeretem. A legjobb része az volt, amikor én masszíroztam őt. Legalább is nekem. Ezt a lehetőséget mindig megragadom, ha tehetem. Egyrészt jó egy ilyen testet érinteni, simogatni, masszírozni, benyúlkálni, khm... másrészt az egyik legjobb út a kölcsönös ráhangolódásra. Egyébbként erre szükség is volt most mindkettőnk részéről, mert úgy érzem a kémia elég alacsony volt egy jó vendég által nyújtott kényeztetés, pedig a legtöbbször segít áthidalni ezt a dolgot, mely nélkül a levezetés, főleg a kölcsönösség nehezebben működik. Ez itt is sikerült. Amikor átfordultunk a kényeztetésre...
  • Levezetés:

    ... akkor már rendben ment minden. Először ő közeledett és nagyon hamar majdnem végem lett, én pedig egy gazdag étlapot szerettem volna végigenni. Folyamatosan le kellett állítanom, mert nem szándékosan, de kivégzett volna. Kedves MT-ak, egy örök dilemmám, hogy mennyire szabad éhesen érkezni egy ilye randira, főleg, ha csak egy óráról van szó... Szóval őrjitő volt, ahogy ismerkedési szakaszban is kezelésbe vette az Őrnagy urat, de kimondottan élveztem, hogy a határon táncolok. Gondoltam, hogy ha átveszem a kezdeményező szerepet, akkor közben egy kis regeneráció veszi kezdetét. Nagyon gyorsan eljutottam a puncihoz, de ott már óvatósabbra fogtam a dolgot. Kérdeztem, hogy mit szeret, mit hogy szeret, de rám hagyta, hogy felfedezzem. Nem volt mese, keményen próbálkoznom kellett. Kipróbáltam több technikát is, és azt szürtem le, hogy a lassú-gyors-lassú-gyors nyalakodás jött be neki a legjobban, de a kéz bevetését benyúlás nélkül is nagyon kedvelte. Azt tetszett talán neki a legjobban, mikor a gyöngyszemet finoman kiemeltem, majd egyre jobban a nyelvemmel pörgetve kényeztettem. Nem vagyok biztos benne, hogy elment, de úgy éreztem, hogy azért nagyon élvezte a dolgot. Miután visszatértünk hozzám egy kéz-franci-mell kombóban ért utól a végzett. Nagyot robbantam. Jó volt. Letörölgetet, mellémbújt és egy igazán jót beszélgettünk. Áthidaltuk a kémiát és szerintem mindkettőnkben egy kellemes emlék/esemény maradt.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem extrával(csók), ami végül nem került be a menübe. Korrekten vissza is akarta a végén adni, de én nem igényeltem, mert összeségében elégedett voltam így is.
  • Összkép:

    Vendég voltam, de a vendéggel korrekten bántak. Napsugár egy nagyon szép és kedves lány, aki pontosan meghúzza a határokat, de azokon beül magabiztosan mozog és ha te is intelligensen viselkedsz, akkor kellemesen érezheted magad. Egyszer lehet, hogy kipróbálom a másfél órát nála, mint visszatérő vendég.
Happy Massage