• Bianka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Kedves Levoo!

    Köszönöm az értékelést és a bizalmat, hogy rám esett a választásod! Nyugodtan szólj, ha szükséged van egy erősebb masszázsra ill. egy következő szeánszra :), tudod hol találsz!
    Legyen szép napod és heted!
    Várlak vissza!

    Bianka

  • Egyeztetés:

    Pár próbálkozásra szükség volt, hogy elérjem telefonon, de a neki alkalmas időpontban megcsörgetett így könnyen ment az egyeztetés. Ő vette fel a telefont és maga kezeli, készségesen adott tájékoztatást a lehetőségekről, az időponttal kapcsolatosan rugalmas volt és a nekem megfelelő nem hivatalos órában egyeztünk még. Kellemes a hangja telefonban és kedvesen válaszolt kezdő kérdéseimre. Kért egy megerősítő üzenetet az adott napon lévén nem ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    Parkolásra nem lehet panasz, az utca és környéke bőségesen biztosít helyet, délelőtti órákban gyakorlatilag üres és azt feltételezem minden napszakban könnyű a parkolás. Fizetős övezet, a város legalacsonyabb tarifájával. BKV jó a környéken bár nem ezzel jöttem. Cím egyértelműen, könnyen megtalálható és nem gond a bejutás gyors telefonos egyeztetés után az utcáról. Pár egyirányú utca nehezíti a környéken autósoknak, de GPSnek nem lesz kihívás (nélküle sem)
  • Helyszín:

    Takaros kis lakás, rendezett házban. A bejutás kellően diszkrét volt, nem találkoztam senkivel amit tudtam ertekelni. Minden a helyén, meghitt környezetben bár sokat nem tudtam nézelődni mert Bianka elterelte a figyelmemet a belépés után azonnal. Rend és tisztaság, nem éreztem semminek hiányát. Fürdő meglehetősen kicsit, jakuzzit ne keress, de a gyors tusolásra tökéletesen megfelel.
    Bőséges választék tusfürdőkből, nem lehet gond választani.
    A szobában masszázs pad található, meghitt fény és kellemes zene, körben tükrök, tökéletes helyszín a szeánszra.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, gyönyörű nő! Magas, karcsú, sportos felépítése mutatja hogy rendszeresen edz. Nagyon szép és kedves az arca, nem kell tartani az arc nélküli fotóktól. Szép szemek, igéző mosoly, nagyon kedves lány, felülmúlta a képzeletet.
    Lábai nagyon formásak, hosszú combok, kisebb de kerek fenék. Bőre szolibarna, szépen kontrasztos szolid bikini vonallal. Összességében gyönyörű és szerintem sokak ízlésének megfelel a kinézete.
    Talán valami egyberuha volt rajta érkezésekor, de hát ez sajnos kiesett.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor gyors bemutatkozás után vízzel kínált majd törölközőt adott a zuhanyzáshoz. Mire beértem a szobába már igényes fehérneműben várt, gyorsan egyeztettünk az igényelt szolgáltatásokról ami egy inkább ismerkedő masszázs volt a részemről. Teljesen partner volt ebben, kereste hogy mi az igényem és alkalmazkodott.
    A masszírozást a lábakon kezdte, közepesen erősen haladt felfelé, nem túl durván inkább frissítő kategória. Közben a fehérnemű lekerült felfedve további bájait. Hát itt sem ért csalódás, azt leszámítva hogy kevesebb a leselkedési lehetőség hason fekve a padon. Némileg segítségemre voltak a szemben és oldal elhelyezett tükrök, vétek erről a szemeidet levenni! Ezzel már teljes a kép, valóban gyönyörű minden porcikája, nem találtam semmi kivetnivalót, legalábbis saját ízlésem szerint.
    Tovább haladt felfelé, a hátamat kicsit jobban megdolgoztak és megtalált pár pontot amit a masszázs kellemesen oldott, ahogy elém került még kellemesebb volt a vizuális élmény. A hasa külön élmény - lapos, kisportolt, tökéletes!
    Jót beszélgettünk különböző témákban, nem feltétlenül számítottam erre sem. Csilingelő hangja kellemesen megy a masszázs mellé, jellemzően nyíltnak éreztem a beszélgetésben annak ellenére hogy nem ismertük egymást.
  • Levezetés:

    Nos itt sokat nem tudok mondani mivel új vagyok itt. Ne kövezz, de egy izgalmas masszázsra mentem egy gyönyörű lánnyal, és ezt is kaptam. Egyéb extrákat nem terveztem igénybe venni, említette lingam lehetőségét de nem éltem ezzel így első alkalomra.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt, telefonban megbeszélték szerint alakult a dolog. Utólag rendeztem mert zavarosban elfelejtettem a dolgot az elején, de ő sem forszirozta. Nem volt kellemetlen az elszámolás.
  • Összkép:

    Nagyon szép, nagyon kedves röviden. Az eltöltött idő rendkívül jó volt (leszámítva hogy rövid) nagyon jól éreztem magam és azt kaptam amiért mentem. Összességében barátnő feeling, nem voltak kellemetlen részek annak ellenére hogy nem járok ilyen szolgáltatásokra. Szívesen visszamegyek szerintem.
Happy Massage