• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Kockam! :)

  Nagyon szépen köszönöm a beszámolót :) Orulok hogy megismerhettelek téged :) Fantasztikus egy randi volt az már biztos :) Várlak vissza bármikor :)))
  Legyen csodás napod :)

  Csokollak :)

 • Egyeztetés:

  Telefonon próbáltam elérni, de nem vette fel. Írtam egy SMS-t, hogy csörögjön rám, ha alkalmas. Később diszkréten meg is csörgetett, majd rá pár percre hívtam, és felvette.
  Ahogy beleszólt, tudtam, hogy megbeszélt időponttal fogjuk letenni a telefont, olyan kis szexy hangja volt, hogy esélyem sem volt máshogy befejezni a beszélgetésünket :) Ezután VTR-en is felvettem az időpontot, amit vissza is igazolt.
  Legközelebb a bejárat elől hívtam a kapukódért.
 • Megközelítés:

  Én autóval érkeztem, a gps pontosan tudta, hova kell menni. Parkolóból volt még néhány üres, így azzal nem volt probléma.
  Tömegközlekedőknek troli és busz párszáz méterre, és metró néhány megállóra, nem lehet vészes a megközelítés.
  A lakás egy 4 emeletes panelban házban van, lift nincs, de nem kell sokat felmenni ;)
 • Helyszín:

  Panel lakás, a standard elrendezéssel, viszont felújítva, jól berendezve.
  A babaszobában komód, franciaágy, és egy kis ruhatartó alkalmatosság (nem tudom mi a neve :) ) található. Matrac rugós, de nekem kényelmes volt.
  A fürdőben tusoló, ami a nagy kiterjedésem miatt óvatosabb mozgásra késztet, de elvoltam azért vele. Tusfürdő, dezodor és szájvíz rendelkezésre állnak, előbbi kettőből több is van, lehet válogatni.
 • Lány külseje:

  Tia egy kerek arcú, igéző szemű, ragyogó mosolyú tündérke. Engem a belépés után azonnal megvett, és nem ért csalódás az arckitakarás miatt sem. A cipőmet már boldogan dobáltam le, mert tudtam, hogy jó helyen járok.
  Nem igazán tudnék belekötni egyetlen testrészébe sem, pont olyan, ahogy én szeretem. Az egész testvonala vonzza a szemet, a mellei pont jó méretűek, a fenekét napokig tudnám simogatni és markolászni, és akkor a hosszú lábait még meg sem említettem.
  Egy fekete egyberuciban és rózsaszín kutyás mamuszban fogadott, befele menet már megcsodáltam vonalait, és a kivágott dekoltázs is mágnesként vonzotta már a tekintetemet. Izgató jelenség volt.
 • Action:

  Érkezés után bevezetett a szobába, leült az ágyra, amíg ledobáltam a ruháimat. Picit beszélgettünk, de itt még bennem volt a kezdeti izgalom, így nem sok mindenről tudtam még hosszan beszélgetni vele :) Kaptam egy törölközőt, és irány a fürdő, majd a tisztálkodást letudva vissza a szobába.
  Tia már ruha nélkül várt rám, én is ledobtam a törölközőt, és odaálltam elé. Eleinte még ismerkedősen karoltuk egymást, aztán egyre közelebb, közben csókok záporoztak, illetve én betámadtam a nyakát, aminél halk sóhajokkal jelezte nekem Tia, hogy ez bizony nincs ellenére. A csókjai nekem bejöttek, vegyesen ajkak és nyelvek is dolgoztak, így kellően változatos és izgató volt. Ez utóbbinak félreérthetetlen jelét is adtam már itt az elején :) Órákig tudtam volna csak ezt csinálni vele.
  Az ágyon folytatva elindultam egy kis felfedezőtúrára, megállva a ciciknél, ahol azért elidőztem egy kicsit. Jól reagáltak, és partneremnek sem volt ellenére egy kis játék velük. Kis idő után tovább indultam lefelé, majd kelyhéhez érve szép lassan elkezdtem izgatni. Kis francia tanulás következett, közben figyeltem Tiára, észbontó látvány volt, ahogy egyre jobban közeledett a csúcs felé, majd el is érte azt, ami után kezével védte a területet. Kis puszik még ide-oda, és visszamásztam partnerem mellé, ismét csókok, és persze a nyakát sem hagyhattam ki, majd ő indult el francia leckét adni a már teljesen rendben levő kiskockának. Lágyan indított, és egyre erősebb és intenzívebb játékkal folytatta. Viszonylag hamar kértem a gumit, és Tia nyeregbe pattant. Lassan indított, szépen együtt mozogva, ölelkezve, csókolózva kezdtük el, majd intenzív vágta következett, amit már nem is bírtam sokáig, és az utódokkal lőttem tele a gumit. Nem ugrott le rólam, hagyott lenyugodni. Miután kinyitottam szemem, mit látok? Tia néz rám közvetlen közelről, és még a szeme is mosolyog. Annyira jó érzés volt, ezt képet és érzést el is raktároztam magamban.
  Tisztálkodás után mellém hasalt, és egy beszélgetés vette kezdetét (izgulásnak itt már nyoma sem volt). Kiderült, hogy van közös érdeklődés, illetve számomra is meglepő módon olyan témákról is beszéltem, amit első randin nem szoktam elmondani. Nem tudom hogy csinálja, de teljesen természetes módon jött belőlem a szöveg, pedig nem vagyok egy szószátyár típus :)
  Amikor már úgy éreztem, hogy eleget pihentünk, közelebb hajoltam, és csókkal jeleztem, hogy mehet a második menet (szavakra nem volt szükség). Kis csókolózás után Tia a szájával kezdte kényeztetni kiskockát, amit most hagytam hosszabban, közben simogattam (már amikor nem feledkeztem bele a játékába). Kis idő után felhúztam, és csókolóztunk egy picit, majd mély egymás szemébe nézés, és megszólalni sem bírtam. De partnerem kitalálta, hogy mit nem bírok éppen kinyögni, és hamar fel is került a gumi, majd misszibe nyitottuk a második kört. Összebújva, csókolózva, nyakát csókolva csináltuk egy darabig, majd feltérdeltem, és a lábait a vállamon átvetve folytattuk tovább. Később váltottunk kutyusra. Nem tudom eldönteni, hogy melyik pózban volt szebb látvány Tia, nem is akarok választani, mindkettő szívdöglesztő volt. Missziben a közelsége, majd testének látványa, kutyusban az a pucsítás, és szintén testének látványa. Utóbbi pózban végem is lett, ismét telelőttem a gumit nagy remegések közepette.
  Ezután fürdés, öltözés, közben még beszélgettünk. Majd kikísért az ajtóig, ahol ölelés és apró csókócskák jelezték, hogy sajnos már búcsúzkodunk. Ha rendesen megcsókoljuk egymást, lehet hogy vissza is fordultam volna a szobába egy harmadik körre :)
  Meg is jegyeztem, hogy látjuk még egymást, amire pozitív visszajelzést kaptam.
 • Elszámolás:

  Picit magasabb, mint az átlag, de ha melléteszem, hogy az egész randink magasabb színvonalú volt, mint az átlag, akkor azt hiszem egyértelmű, hogy pariban van, és megérte. Nagyon is.
  Nem került szóba egész randi alatt, öltözködés után a ruháim hűlt helyére helyeztem el, de akkor sem került szóba, csak letettem, és mentünk az ajtó felé.
  TP-nek nyoma sem volt, nem éreztem, hogy bárhol sürgetve lennék akár csak egy picit is, pedig túlléptük az 1 órát picit (erre lent az autóban jöttem rá). Legközelebb már tudom, hogy ez nem lesz elég, és többet kell kérnem Tiától ;)
 • Összkép:

  Az összbenyomás számomra nagyon pozitív. Tia megnyerő kisugárzása, és külseje teljesen megvettek. Végig azt éreztem, hogy amit kapok, sokkal hosszabb ideig is el tudnám viselni, akár napokon keresztül.
  Szeretném kiemelni az egész randi hangulatát, mert voltak olyan részei, ami már-már szinte szerelmeskedésbe hajlott, és ez számomra nagy élmény volt, nem csak a testemnek, hanem a lelkemnek is. Remélem ezek azért átjöttek valamennyire a leírásomból :) Biztos vagyok benne, hogy nem fogok tudni olyan minősítést adni, amilyent Tia megérdemelne, és a búcsúzkodáskor elhangzott ígéretemet is be fogom váltani, azaz meg fogom még látogatni Tiát.
Happy Massage