• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Kedves Napjáró!
    Köszönjük a beszámolót(is).
    Az érzés kölcsönös,jól éreztük magunkat mi is Veled.
    Mi is remekül éreztük magunkat Veled,mint mindig. :)
    Reméljük sokszor fogsz még minket boldogítani!:)))))
    Szuper érzés,mikor 9 kor már azon mesterkedsz,hogy szebbé tedd a napunkat.Köszönjük a kényeztetést,a kedvességet,mindent!
    Sokszor csókolunk:
    Niki és Bunny

  • Egyeztetés:

    Alig egy órája, hogy távoztam Bunny és Niki öleléséből, bár itt a hipertérben másképp telik az idő, a földön már 2 napja az utolsó randinknak, és máris visszakívánkozom. A galaktikus gondolatátviteli infosztrádáról belépve a földi comrendszerbe telefonon egyeztetem az új időpontot Nyuszival. Szokott kedvességével nagy örömmel fogadta ismételt jelentkezésem, és 2 órán belül újra a karjaikban a helyem.
  • Megközelítés:

    A lányok megközelítése is már mámoros, illatuk, mosolyuk kedvességük elkábít elcsábít.
    Jaaa! Hát persze a kégli! Az is jó helyen van, Kelenföldi punál, villamos, metró, busz minden pár perc járás. Autó ingyen parkol, motorral, bringával, gőrkorival semmi parkolási gond. Reptér is a nulláson közel, ha nincs dugó! Az űrkikötők Cape Canaveral, Bajkonur kicsit már távolabb, de a Teleportáló kapu meg pont a bejáratnál nyílt meg.
  • Helyszín:

    A földi építkezésben elterjedt panelek kellemesebb fajtája. Valahányadik emeletén tiszta rendes kis kuckó ideális félhomállyal. A zuhanyzóban drogériát is megszégyenítő tusfürdő kínálat.
  • Lány külseje:

    Külső, belső! A kozmosz legszebb lányai sokadik alkalommal is elbűvölnek bájukkal, mosolyukkal, huncutságaikkal. Érzem a pozitív sugárzásukat, ahogy egymást is kedvelik, és amint én is beleolvadok a mi kis hármasunk erotikától mámoros egyesülésébe.
  • Action:

    Akció?... A megbeszélt időben felöltve jól bevált Napjáró személyiségemet, alakomat, épp az ajtó előtt léptem ki a teleportálból. Tündérkéim már megszokták, csak úgy pontban ott vagyok, és érezvén közelségem már nyitották is az ajtót. Óóóóóó, a két szépségem látványa! Több ezer éves kozmikus barangolásom minden élményét űbereli. Csókok áradatával, simogatásokkal, öleléssel, kedves szavakkal üdvözöltek, megjegyezvén huncutul, hogy milyen régen voltam, már 2 nap is eltelt azóta. Próbálok mentegetőzni, hány millió fényévet utaztam értük, de Nyuszi csókjaival belém fojtja a szót. Közben Niki már a kemény szerszámomat simogatja, Nyuszi is rásegít kezével, és törölközőt a nyakamba dobva elzavarnak zuhanyozni. Gyors fürcsi, és már szaladok is. Szépségeim az ágyon hanyatt fekve várnak. Közeledtemre rögtön akcióba kezdenének, de vissza tessékelve bevágódok gyönyörű combjaik közé. Most én jövök mondom, és felváltva nyalakodok végig csókolgatva a formás combokat. Nyelvemet mélyen beillesztem a látványtól is elbűvölő finoman nedvesedő ízletes punusaikba. Közben kezemmel felkúszva formás kebleiket markolászom. Finom nyögések jelzik jó helyen járok, és a lányok is bemelegítésképp egymást csókolgatják. Néha jobban magukba húzzák fejemet, én meg igyekszem nyelvemet a lehető legmélyebbre beereszteni. Elképesztően finom, és már levegőt is alig kapok! Itt akarok így maradni akár még ezer évig, vagy az idők végezetéig! Váltás következik, térdre kérem nimfáimat, és gömbölyű popsijaikat simogatva oda is beillesztem nyelvemet. Elsőnek Nyuszimat aztán Nikit nyalakodom, és felváltva jó mélyre nyomva nyelvemet, popsiban majd punusban is. Őrület micsoda finomság! Ahhhhhhh.............. De ne maradjon ki semmi, gumit kérek, mielőtt bármi nedvesség előtörne belőlem. Nyuszim a gumi után nyúlva csatlakozik Nikihez, aki közben már a kőkeményre dermedt méretes szerszámomat torokra kapta. Egymást is csókolgatva alaposan benyálazzák a szerszámot. Mámoros a látvány is. Ohhhhh.......... Miután mindannyian rendesen benedvesedtünk, a lompost beillesztem Niki combjai közé, miközben Nyuszimat újaimmal kényeztetem. Csókok özönétől fűtött erotikus mámorban egyesülünk egy galaxist átölelő édes hármas csodában. Hmmmmmm....!!!!!!!! Váltás jön , Nyuszim kedvencében kényeztetjük egymást, finom combjait közben a nyakamban csókolgatva. Nikit most kezeim és ujjaim törődésébe helyezem, majd oldalról feltérdelve számba tömi csodás kebleit. Közben egymást is simogatva sóhajok törik meg a hangulatos félhomályt.
    Nyuszimat keményen döngetve popsiját tenyeremmel masszírozva a végkifejlet közelít. Lányok ezt megérezve felugranak, és gumit elhajítva szerszámomat nyelvükkel kényeztetve majszolják csúcsra érésem nedveit. Áhhhh...... Majd én is becsatlakozom a nedvektől cuppogós csókokba, és újra édes hármas egyesülésben élem át a két szépséges tündéremmel világmindenség nagy csodáját. Miután levegőért kapkodva ki nyalakodtuk magunkat, két oldalról a fülemre is kapok csókokat, és oda súgják, maximum 2 nap, és itt a helyem! Tudnék is nemet mondani? Sok ezer parszeknyi út van még előttem, de a világegyetem túlsó végéről is repülök a galaxis legszebb párosához. Hát persze, azonnal leegyeztettük 2 nap múlva újra együtt, egyben! És már leegyeztettük a többi két naposat is. Húúúú........., nem vagyunk mohók :)) Addig is figyelem a galaktikus gondolatátviteli infosztrádán, mikor jelennek meg az új fotók! Már várom!
  • Elszámolás:

    Megérte???? Micsudi kérdés ez ilyen mámoros óráról. Diszkrétem a kis asztalra csempészem, ahogy szoktam az ajándékommal együtt.
  • Összkép:

    Két bájos, édesen finom leányzóval eltölteni a sokadik órácskát, ahhhhhh........... bennük egyesült a világegyetem minden bája.
Happy Massage