• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon általában könnyem el szoktam érni, ha nem ő, akkor barátnője kezeli a telefont, ig az egyeztetés biztosítva van szinte mindig! Szerencsére pont felszabadult egy esti időpont, amire le is csaptam!
  • Megközelítés:

    Budapest III. keruletenek forgalmas csomópontja mellett található meg Panni, parkolóhelyet este már csak keresgeles után találni, de BKV szeles tárházát vonultatja fel, szóval a megközelítéssel nincs probléma.
  • Helyszín:

    A helyszín a célnak tokeletes kialakított, többször jártam már Panninal, voltam már más szobákban is, mindegyikkel meg vagyok elégedve, fürdő is tiszta, és korrekt, figyelnek a higeniara nagyon!
  • Lány külseje:

    Panni arcos képekkel hirdet pár honapja, így senki számára nem árul zsákba macskát! Élőben ugyanazt a gyönyörű fiatal szexi csajt kapod, vagyis nem, mert a kisugárzása hozza párosul meg pluszban, ami tündéri és egyben iszonyatosan erotikus! Én legjobban a mosolyát szeretem, és hogy szinte állandóan mosolyog is.
  • Erotikus masszázs:

    Eddig mindig csak másfél órás programon voltam Panninal, most is erre neveztem be hozza. A masszazs a két menet közt történt, ami nagyon jól esett, mivel mostanában sok ülő munkát végzek, így a hátam-derekam nincs a legjobb állapotban, ezen Panni nagyon sokat javított kis kezeivel. Masszazs technikáját ha jól tudom akkor tanulta is, kezei erősek, és szakszerűen végzi. Masszazs alatt folyamatosan mosolyog, és kaceran figyel, közben általában beszelgetunk, szerencsére elég sok a közös témánk, így ezzel nincs probléma.
  • Levezetés:

    Panni nagyon szeret franciazni, ezt már sokszor el is mondta, de látszik is a szemében hogy elvezetbol csinálja. Technikája változatos, melytorokkal is szokott próbálkozni, kézhasznált szamomra pont megfelelő, de alapvetően szájjal dolgozik. A kölcsönösséget nem mindig fogadja, inkább most is azt kérte, hogy inkabb ő szeretne engem leszopni, mert ezt sokkal jobban élvezi, ti tudnátok ellent mondani neki? :D Alapvetően nem két perces vagyok, de szerencsére Panninak ez nem szokott problémát okozni, és bírja a kiképzést rendesen ;) Már a masszazs során le szokott kerülni róla a kis fogadó fehérnemű, imádom őt simogatni, a kis ciciket markolni. Ritkan járok olyan helyre, ahol nincs NFVSZ, de szerencsére Panni nem ezen helyekhez tartozik. Nem is kell szólni neki, hatalmasat élvezek a szájába, amit le is nyel szinte egybol! Ezt követően meg 1-2 percet nyalogat, szopogat ami nagyon jól esik ilyenkor, majd ezt követően mellem dől, és összebujunk kicsit!
  • Elszámolás:

    Óbudai átlag, szerencsére itt meg mindig Budapesten a legjobb a csokor méret, főleg ha aranyba állítjuk a kapott szolgáltatás mértékével. Extrai szerintem nincsenek, legalábbis amit én szeretek azt mindig alapként meg szoktam kapni, bővebben nem érdeklődtem meg nála, hogy mit lehetne pluszban. Mindig reménykedek hogy hatha egyszer meglátom ot a másik kategóriában, de sajnos úgy érzem hogy ez nem fog bekövetkezni, pedig szerintem nagyon sokan örülnénk neki :))
  • Összkép:

    Rendszeresen visszajárok Pannihoz, én csak ajánlani tudom ot. Szerintem aki a baratnosebb, érzékibb lányokat kedveli, az nagyon meg lesz elégedve Pannival.
Happy Massage