• Boglárka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Egy hosszú munkanap után muszáj volt egy nővel zárnom az estét, és sok szépet olvastam róla, ezért felhívtam. Kedves volt a hangja, és épp ráért. Mi kell még? Tájékoztatott a feltételeiről, és már úton is voltam hozzá. Szerencsére épp a környéken voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű volt megtalálni a helyszínt. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de a Váci út felől némi gyaloglás után elérhető a cím.
  • Helyszín:

    Újszerű lakópark egyik lakása. Otthonos a berendezés, hangulatfények, nagyon rendben van minden. A fürdőben még fogselyem is volt, ami nem egy gyakori dolog. Bár ez már a leányzó személyiségéhez kapcsolódik, de eszméleten jó zenéket válogatott össze a találka idejére.
  • Lány külseje:

    Nagyon megszaporodtak a kisasszonynál az istennő beszámolók. Így nyilván kíváncsi voltam a lelkesedés okára. A magasság/kg az oldalán szerintem rendben van, és a beszámolókban említették, hogy erősebb fenék és combban, de istennő alakja van. Vannak férfiak sokan, akiknek bejön a van mit fogni alak, viszont ez nekem túl sok volt. A képeken ő van, de azért élőben a látvány kicsit erősebb. Nem mondanám, hogy kövér, vagy ilyesmi, de tény, hogy aki vékony lányokat keresi, az ne őt keresse fel. Sőt, aki előtt a beszámolókat olvasva mondjuk J.Lo teste ugrik be, az se őt keresse. Arca átlagos, melle szép volt. Úgymond a kisugárzása győzött meg arról, hogy maradjak. Tehát összefoglalva, formás, de nekem más az ízlésem, viszont egy nagyon jófej, közvetlen nő.
  • Action:

    Beinvitált a szobába, majd megkérdezte, hogy szeretnék inni valamit? Közben kérte, hogy helyezzem kényelembe magam. Visszatért a vizemmel, majd elindultam tisztálkodni. Valahogy furán éreztem magam, és ezt gondolom észrevette ő is, így az egész randin volt egyféle távolság köztünk, de szerencsére centikben nem. Van úgy, hogy nincs meg az úgymond összehangolódás, viszont ez nem befolyásolta a szolgáltatását, tehát ezért is nevezhető vérprofinak.

    Az elején egymás mellett feküdtünk az ágyon, rajtam törölköző, rajta csipkés fehérnemű. Kihámoztuk egymást, majd intő jeleket tettem azon vágyam irányába, hogy nem bánnám, ha szájjal kényeztetnének. Ennek készségesen eleget tett. A korábbi franciatudásáról írt véleményekbe lehetetlen belekötni. Változatos a repertoár, a mélység és az elszántság is 10 pont. Elég közel kerültem szájacskája által a véghez, úgyhogy kicsit lefékeztem és pettingeltünk óvatosan tovább. Viszont előbb utóbb eljött az elkerülhetetlen, és egy hatalmasat robbantam a szájába. Annyira kifacsart, hogy azt hittem én már teljesen elkészültem.

    Neki hála viszont nem így lett, mert éreztette velem, hogy alábecsültem magam. Szájával szerintem mindenkibe képes lenne életet lehelni, így kis beszélgetés után ott folytatta, ahol abbahagyta. Miután keményre varázsolt megkértem üljön rám. Nagyon jól mozgott, és nagyon jó volt benne lenni. A melleit kényeztettem közben. Jól elidőztünk ebben a pózban, úgyhogy változatos mozgásával így végzett ki másodszor. Hatalmas élvezés volt ez is.

    A durva az, hogy még így is kívántam a szájacskáját, ezért szájjal még egyszer kivégzett. Itt is volt minden, figyelmet szentelve a golyókra, volt olyan, hogy két keze mellettem az ágyon és úgy bólogatott, majd kis kézi rásegítéssel és szájjal kombinálva, volt eléggé mélyre levevős is. Ezen kombinációk valamelyikénél valahol utoljára is elért a vég. Utána mivel az első gondolatom az volt, hogy egyek valamit, így viszonylag sietve felöltöztem és búcsúztam vendéglátómtól, hogy még valami kaját szerezzek magamnak.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, megkérte tegyem csak le bárhová. A mértéke az új átlag felett van, tehát nem kevés.
    .
  • Összkép:

    Vérprofi szolgáltatóról van szó, aki akkor is teljesíti minden kívánságomat, ha nem épp vagyunk egy hullámhosszon. Akik a teltebbek idomokat kedvelik, biztosan nála ragadnak, a szexről pedig tud mindent, amit kell.
Happy Massage