• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap történt. 2x telefonáltam, beszéltem vele is , kolléganővel is. A délután második felében tudtam csak menni és féltem, hogy a záróra miatt lemaradok róla, de nagyon rugalmasan állt az időponthoz.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Nem vészes, bár a metróvonaltól azért gyalogolni kell. Szerintem autóval könnyű a parkolás.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, egyértelmű bejutás. Fürdőben több tusfürdő, normális zuhanykabin. A masszázsszobában tatami. Falnak tükrök támasztva, hogy az ember jól lásson. Az egyik tükrön egy kicsit lehetett volna igazítani, de hiányt nem szenvedtem. Igényes hely.
  • Lány külseje:

    Gyönyörú lány. Nagyon szép arcú, a kitakarástól egyáltalán nem kell tartani. Egy köntösben fogadott, mely a masszázs nagy része alatt rajta volt. Nagyon csinos, látszik az alkatán a sport múltja.
    Saccra én a kiírt 26 évet sem mondtam volna.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs alatt kellemesen elbeszélgettünk. Érdeklődő volt és én is megtudtam róla néhány dolgot. Ezalatt a szakasz alatt a testhez simuló köntöse végig rajta volt, amit sajnáltam, bár nem kértem a levételére. Egyszerűen élveztem a társaságát, az érintését a jó beszélgetést. Szépen végigment a lábamon, jó fogásokat alkalmazott, majd a fenekem következett és aztán a hátam. Alkatából kifolyólag nem egy erős masszázst kaptam, lehet tudott volna erősebben is, de ez így pont jól esett.
    Nagyon fordulatos és erotikus tartalomról nézzétek el nekem, de nem tudok beszámolni. Lina masszázsa tényleg masszázs volt benyúlkálások és bármilyen verbális és nonverbális erotika nélkül. Ilyen a stílusa. Viszont nekem ez is tökéletesen jól esett.
    Az időnk vége felé megfordulhattam.
  • Levezetés:

    Kérésemre lekerült az a kis köntös és megláttam vékony testalkatához passzoló, formás melleit. A lány amúgy nekem nagyon bejött. Simogatni viszont inkább csak a fenekét lábát tudtam, ahogy elhelyezkedett.
    Nem ilyen jellegű kényeztetésekben volt részem eddig. Azt nem mondom, hogy nem volt erotikus, mert mégiscsak a farkam a kezében volt, de ezt is inkább masszázsnak éltem meg.
    Feküdtem a hátamon, simogattam, amit elértem és sokszor csukott szemmel élveztem, ahogy a kezével játszik rajtam. Változatosan, technikásan. Nagyon jó lingham masszázst kaptam, többször visszatartott a vége előtt, de aztán egyszer csak elengedett illetve én is magamat. :)
  • Elszámolás:

    Ilyen alkalmakra ritkán járó ember vagyok, ezért az aktuális piaci átlagokkal sokszor bajban vagyok. Úgy gondolom ez kicsit átlag feletti díjazás volt. Viszont megérte.
  • Összkép:

    Egy nagyon szép lánnyal tölthettem időt. Jól esett a beszélgetés vele, a masszázsa. A masszőz szerepből nem mozdult ki a barátnő feeling irányába.
    Nem is volt ezzel semmi gond. Nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage