• Roxana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen nőnapkor gondoltam, hogy meglátogatok egyet a szebbik nem képviselői közül. Telefonon hívtam, egyből felvette, nagyon kellemes csengő hangja van, megbeszéltük a részletket és fél óra múlva tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Már nem először voltam a hölgynél, így már tudtam az utat, de nagyon egyszerű odatalálni, parkolóhely is van bőven. A megfelelő lépcsőház megtalálsakor telefon, mondja a kapucsengőt és már bent is van az ember.
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen átlagos lakás, minden szükséges kellékkel felszerelve, nincs kupi jellege, mert szerintem Roxana ott is lakik. a bejutás után egy rövid folyóson át bejutunk az akció helyszínére egy nagy szobába, ahol egy kinyitható franciágy van plusz egy sarok kanapé. Bármelyik megfelel a célra.
  • Lány külseje:

    Roxana egy nagyon vékony kislány, ahogy a fotón is látszik, kézbeillő almamellekkel és kis kerek popsikával. Egy köntösben fogadott, ami alatt mint később kiderült még tanga meg melltartó is volt.. Ő is emlékezett rám, hogy voltam már nála korábban. Plusz a mosolya, ami igéző.
  • Action:

    Előre rendeztük az anyagiakat , én mindig előre szoktam rendezni, így kellemetlen pillanatokat spórol meg az ember. Vetközés, elmentem tisztálkodni, a fürdőszobában többféle tusfürdő, tiszta törülköző, higiéniára nem lehet gond, Visszatértemkor már csak alsóneműben várt, de azok hamar lekerültek róla. Újra megállapítottam, hogy mennyire csodás vékony teste van, nekem az ilyen vékony lányok jönnek be. Az egyetlen dolgo, ami nem tetszett, hogy szájjal nem lehet hozzáérni. Simogatni lehet a teste bármely pontján, de szájjal nem. Így a kölcsönös francia elmaradt, csak engem szopott gumihúzás után. Viszont azt jól csinálja, teljes beleéléssel, majdhogynem mélytorokhoz közelítően. Amikor az ezredes már elég kemény volt, kértem, hogy üljön bele. Lovagolt egy ideig, majd kértem a pozíciócserét a kedvencemre a doggy -ba. Így hátulról pakolhattam meg, ami után végem is lett. Azutódok a gumiba távoztak. Roxanánával az aktus közben végig beszélgettünk. Közvetlen, de nem barátnős érzés.
  • Elszámolás:

    Az kació után öltöztem és tavoztam. Azért annyit egyeztettünk Roxanaval, hogy gyakrabban jövök hozzá.
  • Összkép:

    Igazából csak a kéznek és faroknak terem babér, mivel nem tudtam kinyalni, így azért maradt űr bennem, de van valami a csajban ami miatt mentem mégegyszer. Ájanlom ,mert korrekt, bár nem túl sokat vállal.
Happy Massage