• Elena20

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon hívtam délután fél 2-kor, azonnal felvette 1 óra múlva nála voltam
  • Megközelítés:

    taxival mentem oda, mert még sosem jártam ezen a környéken, gondoltam nem stresszelem magam BKV-val most, hátha elkeveredek. Jól is tettem azt hiszem. Parkolás a lakótömb előtt ingyenesen megoldható.
  • Helyszín:

    kondorosi uszodától nem messze található átlagos kétszobás panel lakás, tisztaság van. A szobában van egy franciaágy meg egy szék ahova a ruhát lehet tenni. Egy szekrény már nem is férne be. Fürdőszobában tusfürdő és szájvíz található. Nem egyedül rendel volt a másik szobában is van még egy kisasszony, akinél volt is valaki, de nem láttam csak a cipőjét... Előttem lépett le az MT pár perccel, nem találkoztam vele de nem tartom túl szerencsésnek, hogy kerülgetik az emberek egymást.
  • Lány külseje:

    Belépve egy egzotikus külsejű hölgy fogadott, fekete ruhában magas sarkú cipőben. Fekete sugárzó szemek, hosszú fekete haj, kedvesség, közvetlenség, mosolygós szép arc, nem érhet senkit csalódás. Elmondása szerint félig kubai félig magyar (latin forró vér:)). Élőben sokkal jobb mint a képeken, szerintem pár képet lecserélhetne. Hatalmas cicik, jó markolható segg, én szeretem ha van mit fogni egy nőn. Szóval nekem nagyon bejött külsőleg is meg belsőleg is.
  • Action:

    Fürdőszobából visszatérve két részes ruhában fogadott. Kértem, hogy álljon az ágy szélére, kicsomagoltam, lemeóztam testének összes porcikáját manuálisan. Csöcsparádé nagyon izgató, jól reagál az érintésre, nem túl érzékeny, nem finnyás akár markolható is. Így első találkozásra kértem feküdjünk az ágyra egymás mellé kis rövid kötetlen beszélgetésre. Közben simogatta a felsőtestemet, markolászta a dákóm, nagyon kellemes volt. Ezután finom és forró a francia következett nagyon jól csinálja, van mélytorok is extrában de csak utólag kérdeztem rá, legközelebb igénybe veszem :) Kértem, hogy lovagoljon meg iszonyatos csattogások kezdődtek el hol ő tolta felülről hol én alulról. Nem tartott túl sokáig a dolog mert elfáradt. Misszionáriusban folytattuk, jól felhúztam a lábát a karomra támasztottam és úgy toltam már amennyi ideig bírtam, nem vagyok egy nagy fitnesz guru sem egy lepedőakrobata így középkorúan. Ezután kutya pozíció jött, jól megdöngettem sorozatos megszakításokkal, míg végem nem lett. Kicsit pihentem és kérdezte szeretnék-e masszázst igent mondtam. Speciális masszázsa van, azt mondta saját magától fejlesztette, tetszett amit csinál. Krémet használ ha kérik. Az ujjaival masszírozta, nyomkodta a hátam összes porcikáját jól eső érzés volt. Végezetül kis összebújás beszélgetés mindenféléről, poénokat is jó veszi van humorérzéke. A találka zuhanyzásommal ért véget.
  • Elszámolás:

    a találkozó elején rendeztem, kivitte a szobából. Az alap az átlagnál kicsit alacsonyabb. Extrákat (pl. mélytorok, csók) nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt egy egzotikus szépséggel lenni, jó éreztük magunkat . Barátnős összhatás, ajánlott hirdető. Átlagon felüli élmény egy átlag alatti összegért.
Happy Massage