• Melitta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Elsőre felvette és egy óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Az épületet könnyen megtaláltam de parkoló hely nem volt lakótelepen de szemben az út túl oldalán van egy kisebb bevásárló centrum féle ott bőven volt hely onnan egy 300 m séta és ott is voltam és pont ott van a busz megálló is. GPS-el mentem egyből oda lehet találni de vigyázni kell mert a van egy hasonló nevű utca a környéken és automatán először azt adta be a GPS.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás átlagos. Egy normál ágy egy fotel és egy kanapé féleség állt rendelkezésre. Fürödtem előtte ezért fürdőt nem láttam ő meg érkezésem előtt fürdött. A szomszéd helyiségben volt valaki azt mondta hogy az egyik régebbi rendszeres kuncsaftja ajánlotta fel, hogy a régi rosszabb helye helyett nála intézheti a dolgait némi szolgáltatásért cserébe. A berendezés nem mai volt engem nagyanyámékéra emlékeztetett de tisztaság volt mindenhol. Elméletileg Szentes Csongrád és Kiskunfélegyháza között ingázik én Félegyházán voltam nála. De Csongrád felé láttam már az út szélén is "dolgozni".
  • Lány külseje:

    Formás megvan mindene ami kell. Van egy kis pocakja amit a képein próbál is takarni de nem vészes. Az öltözete elég kurvás volt de ez munkaruha nála kicsi top fehér miniszoknya magassarkú csizma féleség, csipkés fekete fehér fehérnemű ami elég szexi. De a batár nagy fülbevalói kegyetlenül idegesítettek.
  • Action:

    Beinvitált majd elmondta hogy francia gumival és egy aktus az alap, minden más extra és növeli a keretet. Bár a telefonban azt mondta gumi nélküli francia alap megérkezvén már extra volt, ez még belefért a keretbe. Egyeztettünk "adományt" előre kérte. Leült az ágy szélére lehúzta a nadrágom majd elkezdett nagyon erősen szívni és franciázni nagyon pornósan annyira hogy már fizikai fájdalmat okozott kértem lassítson és finomabban. Azt mondta mások így szeretik. Mondtam neki, hogy azok akkor mazochisták. Finomabbra vette de ez egy gyenge három alá teljesítmény volt minőségileg átlagos vagy picit alatta. Nem is húztam sokáig a franciázást én is kezdeni akartam vele valamit előjáték terén csak annyit mondott hogy "őt ma már eléggé bemelegítették húzzunk gumit és basszunk!!!" A hölgy előszeretettel szeret káromkodni és trágár kifejezéseket használni együttlét alatt megállás nélkül enyhét izgató. Adtam neki óvszert mert az átlagos nekem egy hajszálnyit kicsi ezért sajátot használok. Leültetett az ágy szélére hanyatt fektetett profi szinten felvarázsolta a gumit egy pillanat alatt két bő nyálasat rányalintott lépett az ágyra és guggoló pózban egyből tövig bármi figyelmeztetés nélkül beleült, az egész olyan gyorsan történt hogy reagálni nem volt időm néhányat riszált jobbra balra előre hátra mondván keresi a G pontját majd hirtelen elkezdet ugrálni rajta de kegyetlen gyorsan és azt kiabálta közben hogy "ez jó nagy" meg hogy "akarom a gecidet" gondoltam magamban óvszerben nehéz lesz és még egyéb trágár szavak már alig kapott levegőt 3-4 perc után és egyszer csak megállt felhúzta csípőjét majd egy hirtelent teljesen tövig beleült becsukta a szemeit és nyitott ajkakkal szorított össze a fogsorát ahogy csak bírta szinte és kb fél percig így maradt. Utána póz váltás mondta dolgozzak én is neki már jó volt. Az ágy szélére térdelt és hátulról betettem neki és toltam egy könnyed átlagos tempóban hét nyolc percig majd megszólalt álljak meg és elkezdett ő mozogni elég gyorsan jó mélyen majd megszólalt hogy duzzad a farkad még jobban ráhúzott és megint a végén kettőt háromat hiretelen belemozdult majd megállt egy fél pillanatra picit remegett majd rámozdult kettőt és én is elmentem a gumiba. Olyan érzésem volt mintha sietne valahova ezt mondtam is neki a végén mondta hogy nemsokára itt egy másik vendég. Felöltöztem kaptam két puszit és mentem.
  • Elszámolás:

    Alap óvszeres francián és aktuson kívül minden más extra.
  • Összkép:

    Átlagos volt de legalább jó környezetben. Szomszédban lévő úriember zavart egy picit de lehet kell a védelem. De ez a sietős hozzáállás nagyon rányomta a bélyegét bár a vadsága bejött meg szerintem szereti amit csinál. Mellesleg szerintem neki jobb volt mint nekem kétszer is.
Happy Massage