• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével egyeztettünk időpontot, egyszerűen ment, semmi gondom nem volt.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond körtértől néhány perc sétára található a Lotti-lakás, én tömegközlekedéssel jutottam el hozzá, pofonegyszerű volt minden.
  • Helyszín:

    Minden tiszta, rendezett, tökéletes a légyotthoz. Az ágy méretes, bőven van hely a hancurhoz, félhomály volt ami illett a hangulathoz. A fürdőszoba természetesen minden szükségessel el van látva, úgy mint a szájvíz műanyag poharakkal, zuhanyfülke óriási tusfürdő-választékkal. Nagyon igényes minden, nem találtam kivetnivalót. Egyetlen apróság, kicsit melegem volt, egy ablaknyitással viszont megoldottunk mindent.
  • Lány külseje:

    Lotti gyönyörű lány. Egyrészes melltartó-bugyi kombóban várt a nyíló ajtó mögött. Arca kedves, szép, gyönyörű a mosolya. Cicik természetesek, formásak, popsi feszes, punci fincsi, teljesen borotvált. A képek teljesen tükrözik a valóságot.
  • Action:

    Szokásos zuhanyzás után visszatértem a szobába, Lotti az ágyban várt teljesen meztelenül. Odafeküdtem mellé, és csókolózni kezdtünk. Csókja mély, beleélős, teljesen barátnős. Simogattuk egymást majd 69be kerültünk ahol jódarabig kóstolgattuk egymást. Fanciája szintén mély, alapos, nem láttam de éreztem mindent. Felajanlott egy popsi kényeztetést, amit örömmel elfogadtam. Fordultunk, én továbbra is hanyadt feküdtem, Ő pedig előttem. Izgalmas érzés volt, Lotti nyelve nagyon érzi, hogy reagál a partner. Viccesen megjegyezte, hogy kár hogy nincs két szája, hogy a másik továbbra is a farkammal legyen elfoglalva. Gumihúzás jött, majd szex. Először lovaglással kezdtünk, bevallása szerint nem tud jól, ezt én cáfolnám, szerintem jól tud :) Utána nyomtuk missziben is ahol végig csókolóztunk, nagyon tetszett de olyan melegem lett, hogy pihenni kellett, ömlött rólam a víz, Lotti ablakot nyitott, majd ujra jött minden. Újra kaptam franciás kezelést mint korábban, ujra kaptam a fincsi nyelves popsi kényeztetésből. Nem tudnám pontosan időrendben leírni mindent, volt misszi is kutyus is, minden pózban szuper volt, a vége kutyus lett. Utána kaptam egy nagyon alapos masszázst, ami jól esett, saját bevallása szerint nem profi benne, viszont én ezt is cáfolnám, nagyon jól esett, rendesen átnyomkodta a hátam. Masszázs után magamhoz vettem a törölközőmet és elmentem tusolni. Innen vissza a szobába, kaptam még vizet ami jól esett, majd felöltöztem, kaptam még egy ölelést és csókot az ajtóban, majd elindultam.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó gomb mindent elárul ezzel kapcsolatban, mértéke a pesti átlag. Az elején vetkőzés közben az ágy melletti éjjeliszekrényre tettem.
  • Összkép:

    Lotti egy tündér, több szempontból. Egyrészt teste gyönyörű, minden porcikája úgy szép ahogy van. Másrészt a kedvessége, közvetlensége és a vendéghez való hozzáállása magasan az átlag felett van. Harmadrészt technikailag is nagyon rendben volt minden, csókja, franciája isteni csakúgy mint a nyelves popsi kényeztetés vagy pedig a szex. Felejthetetlen élményt kaptam ezen a péntek délelőtti randin.
Happy Massage