• Donna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre sikerült elérnem telefonon.Telefont ő vettefel.Nagyon kedves volt tájékoztatott a lehetőségekről.Megbeszéltük mit szeretnék mennyi időre szeretném meglátogatni.
  • Megközelítés:

    Megkőzelítés egyszerű. Én BKK mentem.Kis séta metrotol.De akár villamossal is ok.Parkolás az neces lehet.Kőnnyű oda találni pontos címet kaptam.
  • Helyszín:

    Lakásba bejutás diszkréten megoldható.Régebbi bérház,de tiszta rendezet.Fürdő tisztasága rendben van.Van tüsfürdő válszték bőven.Tiszta illatos törükőzőt kaptam.Szoba tágas amiben egy nagy kényelmes ágy található.Tökéletesen megfelel célnak.
  • Lány külseje:

    Mivel arcal hirdet így nem ért meglepetés.Élőben sokkal szebb.Képek nem adják vissza azt a kisugárzást amivel egybből megfog.Kellemes fehérneműben fogadott.Gyönyörű látvány volt gusztusosan telt leányzó.Nagy cicikkel kerek popoval szép arcal.
  • Action:

    Egyórás randira mentem.Miután lefürődtem ő már a szobaban várt.Kedvesen megkérdezte kérek e inni.Ezt nem vettem ígénybe.Kértem maradjon rajta a szexi fehérnemű aminek eleget is tett.Kis csók csatába kezdtünk amit profin csinált.Majd kértem ülj sokön az ágyra.Én állva maradtam ö ült és úgy kezdet egy profi szopásba.Volt bőnyál mélytorok.Ami kifejezetten tetszet,hogy néha nagyokat köpöt szerszámra igy megadva a kellő kenést.Nem is kellet sok majdnem végem lett.Gyorsan kértem a védőfelszerelést amit ő helyezettfel.Hanyat löktem az ágyon.Lekaptam a bugyit róla ekkor már teljesen készen állt lent.És előről támadtam.Csodás látvány volt a két hatalmas cici kapszkodtam is benük rendesen:)Úgy tünt ezt nagyon szereti.Nem is bírtam sokáig ebben a pozban lett végem.Kis beszélgetés után Másodjára végig kebel szexet kértem.Ciciketkicsit be krémezte így nagyon kellemes érzés volt köztűk dolgozni.Időnként a végét be be kapta ami csak fokozta az élvezetet.Második menet köztűk ért véget hatalmaat mentem cicire, arca ágyra :)Fincsi volt tisztálkodás kis beszélgetés után elmentem ismét fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Korekt Pesti átlag.Normál dolgokat csináltunk.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élménnyel távoztam.Nagyon kedves odaadó leányzót ismertem meg.Szerintem visszajáró leszek.Nagyon szép leányzó ígazinő kellemesen formásan telt.
Happy Massage