• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Drága Kocka! :)
    Köszönöm az újabb beszit, és örülök, hogy ismét találkoztunk és jól éreztük együtt magunkat! Továbbra is várlak vissza! :)

  • Egyeztetés:

    Üzenetben kérdeztem meg, hogy a héten elérhető lesz-e. Egy hosszú fél nap után meg is jött a válasz, és a felkínált időpont is jó volt Dorkának. VTR-en le is foglaltam gyorsan, mielőtt más tenné :)
    Telefonon már csak a bejárat közeléből hívtam, mert nem voltam biztos a kapucsengő számában. De mint kiderült, jól emlékeztem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolni nem volt nehéz, a GPS is pontosan a házhoz vitt, minden flottul ment. Parkolás fizetős.
    Tömegközlekedőknek troliból és villamosból lehet válogatni a közelben, szerintem ez is megfelelő.
  • Helyszín:

    Viszonylag friss építésű társasház egy bizonyos ajtaja mögött vár Dorka, nem lehet eltéveszteni. A lakás tiszta, rendezett, teljesen rendben van. Nem szoktam körülnézni, de most amúgy sem lett volna esélyem, hiszen ott tipegett előttem alkalmi partnerem, így a látásom már beszűkült rá.
    Fürdőben van tusfürdő választék, és a mosdónál szájvíz. Minden adott a tökéletes randihoz.
  • Lány külseje:

    Dorka arca kerek, kék szemek, széles mosoly, hosszú egyenes haj. Őrjítő, nekem nagyon bejön.
    Fekete köntösben fogadott, ami alatt szintén fekete szexinemű volt. És a teste valami szenzációs. Mindenhol tökéletes, bárhova nyúlsz rajta, sehol egy gramm felesleg. Ez bizony kitartó munkáról árulkodik, ami mindenképp dicsérendő. Nem mindennapi élmény őt átkarolni, és simogatni. Azt hiszem egy kicsit elfogult lettem vele szemben :) Ez van.
  • Action:

    Belépés után puszi, ölelés, cipő le, és irány a szoba, ahol a komódra el is kezdtem lepakolni a ruhámat. Közben egy kis beszélgetés, a napom addigi részéről, miközben újfent megcsodálom vendéglátóm szépségét. Majd kapok egy pihe-puha vastag törölközőt, és irány a fürdő.
    Visszatérve a szobába már az ágyon vár, én gyorsan lepakolok, közben Dorka odaáll elém. Átkarolnám, de hideg a kezem, és összerezzen. Nem baj, akkor köntösön keresztül, így már ok. Ölelkezünk, simogatunk, közben én galád módon felhúzom a köntös alját, hogy a tükörben stírölhessem Dorka tökéletes fenekét, közben már a kezem is melegszik, így tapintással is mintát veszek a formájáról. Addigra már a csókocskák is elindultak, itt jellemzően az ajkak játékáról van szó. Köntös, melltartó, bugyi le, majd újra ölelkezés (ezt egész nap bírnám csinálni vele).
    Az ágyra keveredtünk, és elindultam dél felé. Mindig szeretem én kezdeni a kényeztetést, ezalatt megnyugszom a kezdeti izgalomból, plusz élvezem is, ahogy partnerem befeszül a szemem előtt. Néha még el sem hiszem, hogy ez a tökéletes nő itt van előttem, és ez történik. Közben franciául beszélgetünk, amire a válasz sok feszülés, szolid sóhajok, majd a végén megérkezik Dorka hangja is, és látom, ahogy közeledik az orgazmusa, ami be is teljesül. Felkúszom mellé, átölelem, és hagyom pihenni, de nagyon rövid idő után már a kiskockáért nyúl, harckészültségbe állítási célzattal, de sokat már nem kell hozzátenni. Én is kapok egy kis francia leckét, ami kellően lágy, barátnős, de nekem nagyon bejövős. Ha hagynám, simán elsülés lenne a vége rövid idő alatt, annak ellenére, hogy partnerem nem kivégzésre játszik. Kapom is a gumit, felpattintom, majd Dorka is felpattan egy kis lovacskára. Lassú kezdés, majd ütemesen mozog, közben ráfeszíti magát a dákeszre. Maradunk a pózban, de magamhoz ölelem jó szorosan, és én kezdek el mozogni alatta. Már közeledik a végem, amikor az egyik combom begörcsöl, de nem érdekel, akkor sem állok le, így ér a vég. Utódok a gumiba távoznak, én pedig a lábamat gyorsan kinyújtva ellazítom, görcs elmúlik, minden OK :)
    Tisztálkodás, majd az ágyon elhelyezkedünk, és egy tartalmas beszélgetés veszi kezdetét, kiderül, hogy van közös témánk, ami végülis nem lepett annyira meg (adatlapján is utal rá), de tetszett, hogy vele lehet erről is beszélgetni. Persze több témát is érintettünk, nem tudom mennyit csacsogtunk, időérzékem valahol a béka hátsója alatt.
    Közelebb húzódom, és kezdeményezem a második kört egy csókkal, majd kapok egy francia leckét, és közben partnerem úgy helyezkedik, hogy a feneke a kezem ügyében legyen. Meg is jön a kedvem hozzá, hogy én is kényeztessem, meg is kérem a helyezkedésre. Az arcom ismét Dorka lábai között, és előbb finoman, majd egyre ütemesebben ingerlem kelyhét. Később az ujjamat is bevetem, előbb csak simogatom a bejárat környékét, majd egy ujjamat beengedve belül is ingerlem. Közben érzem, hogy itt bizony a síkosítással nem lesz gond, nem sok helyen tapasztaltam ilyen fokú nedvesedést (mit nedvesedés, ez már ázás lassan). Reménykedem, hogy ez picit talán az én érdemem is. Aztán Dorka hangja ismét erősödik, hasa még jobban összehúzódik, és ismét megajándékoz engem egy orgazmussal. Kis bújás, gumi fel, és most én támadok misszionárius pózban, amit óvatosan indítok, kis sziszegés kíséretében, ami lassabb mozgásra késztet mindenképp, mert nem szeretnék Dorkának fájdalmat okozni, bár úgy tűnt, hogy ennek ellenére sikerült. Kicsit maradunk a pózban, többféle verzióban is kipróbáljuk, majd jön a kutyus, ami Dorkával a személyes kedvencem. Azt a látványt, és közben szűk kelyhe szorítását együtt nem lehet sokáig bírni. Most sem sikerül, az utódok elég hamar a gumiba csapódnak. Szétválás után még megcsodálom partnerem hátsó fertályát, majd tisztogatás, és irány a fürdő. Öltözködés, búcsúölelés, és a "még jövök hozzád" fenyegetés is elhangzik, amire pozitív választ kapok :)
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam, az ennek megfelelő csokrot a végén helyeztem el a komódra. Egész randin szóba sem került, maxi-diszkréció.
    Nekem Dorkával minden perc megéri, ajándék egy ilyen bombanő mellett. Szóval hogy megérte-e? Naná :)
  • Összkép:

    Eltölthettem 1,5 órát egy csodálatos nővel, ennek csak pozitív konklúziója lehet. És amit kaptam az nem csak egy (illetve két) szeretkezés. Dorka hihetetlen módon motivál engem az élet más területén, csak azzal hogy itt van, és hogy megérinthetem őt. Azt hiszem, ennél jobbat nem is kívánhatok magamnak.
Happy Massage