• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Speedikém!!!:))))

    Nagyon szépen köszönöm,a fergeteges írást és az idődet,amit rám szántál!!!:))
    Örömmel tölt el,ha meglátogatsz,a kedvenc randi társam lettél évek alatt!:)))
    Külön köszönet a kis szimbólumnak nem mondható parfüm csomagért is,azóta is azt fújkálom,és a dzsungelben érzem magam tőle!:))
    Naná,hogy legközelebb pirosban fogok virítani,ezt elő is jegyeztem kívánságodnak megfelelően,sőt a frizurám is más lesz..)))..
    Remélem másnap nem fájt a hátacskád,az új fogásaimtól,igyekeztem beleadni a maximális tudásomat!:)
    Van egy közmondás,miszerint,"Puding próbája az evés"..nos,ez is megtörtént!:))
    Neked szívesen kedveskedek,ez szóra sem érdemes,mert igazi Úriember vagy ám!;)))
    El lehet veled lazulni,kellemes beszélgető partner vagy,pontosan érkezel,megtisztelsz a figyelmeddel,és még estig sorolhatnám a jó tulajdonságaidat!:PPP

    Várlak vissza szeretettel,a piros szettem beavatásra a szekrényben figyel!:)

    Ölellek,csókollak
    Legyen szép napod!!!:))

    SW

  • Egyeztetés:

    Szokás szerint könnyen ment. Az edzésideje alatt személyes üzenetben jeleztem a szándékomat, amit telefonon is megerősítettem később, illetve a randi napján SMSben. Nem volt gond eddig sosem, zökkenőmentes volt a kapcsolatfelvétel.
  • Megközelítés:

    Ezúttal autóval mentem, Vazze mester hathatós segítségével, felfedezve fővárosunk 1-2 minősíthetetlen burkolatú útját is. Tömeggel is egyszerű a megközelítés, hamarosan (vagy nem) újra indul a medró az északi szakaszon, így még könnyebb lesz a dolog. A belvárosból nyilván hosszabb menetidővel kell számolni. A házat én már jól ismerem, de első látogatóknak részletesen elmondja a hölgy, illetve a házszám is egyértelmű. Összességében tehát nem okozhat nagy challenge-t megtalálni. Jah, a parkolás ingyenes, de adott esetben keresni kell a helyet.
  • Helyszín:

    Újpesti panel jungle közepe, sokemeletes ház felsőbb régiója. A lakás tip-top, a fürdő pláne, makulátlan tisztaság mindenhol. A berendezés nagyon kellemes, utóbbi időben Wasabi saját keze munkája révén átalakításon is átesett, de maradt a szolid elegancia és hangulat. Tusfürdőből bőséges választék, törölköző is puha és illatos. A bejutás diszkrét, nagyon ritkán találkozom valakivel. Ha igen, akkor illedelmesen köszönök és próbálok úgy tenni mintha ott laknék.
  • Lány külseje:

    Bombanő. És folyton szépíti magát, most is sorolta, hogy milyen tervei vannak ezzel kapcsolatosan. A cicik hatalmasak, arca bájos, popsi gyilkos. Sportos, határozott alakja van, ezt rendszeres sporttal tartja karban. Ezúttal egy vagány zebracsíkos harisnyát is felöltött magára, a szokásos fekete platform mellé. (Mutatott amúgy egy piros színút is, az nekem jobban bejön, legközelebb megkérem hogy azt vegye fel) Puszikkal fogadott és ezzel be is indított hamar.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőbe kísért kezdésként, végig ott volt és felügyelte a folyamatot, a végén külön kencét adott a műszer polírozására. Mesélt, hogy mi történt vele a legutóbbi tali óta. Aztán vissza a szobába, én hassal az ágyra és kezdetét vette a megszokott magas színvonalú masszázs az előre melegített és s.k. kevert illatos krémmel. Elég határozottan masszírozott a hölgy, meg is találta gyorsan a rizikós pontokat és megdolgozta őket rendesen. Nyak, váll, kar, hát, majd a lábam következett. Közben folyamatos eszmecsere változatos témákról, leginkább arról, hogy miket tervez idén. A végén kézrátétellel melegítette a hátam, nagyon finom és lazító volt. A masszázshoz kis eszközt is használt a jobb hatásfok érdekében. Profi volt, mint mindig, nagyon kellemesen ellazított. Közben jeges teával koccintottunk. Majd feltette a kérdést a kényeztetést illetően, nos, nem lehetett nemet mondani :)
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam és kezdetét vette a zerotikus része a randinak. Az ágy mellett állva megvált a textilektől és fölém állva epres olajat csurgatott rám, majd a ciciket bevetve csúszkált rajtam. Megfordult és az ágaskodó szerszámot kezdte el kóstolgatni, miközben én masszíroztam a popsiját. Javasoltam, hogy én veszem át a stafétát, ezzel egyetértett. Pucsítást követően megkóstoltam a popsiját, majd a húsos puncit is. Ezt követően heves kényeztetésbe kezdtem, amit siker koronázott és remegve, kis sóhajokkal elszállt a drága. Hálás volt érte, aminek nagyon örültem. Majd ő következett, a megszokott csábító nézéssel és köpködéssel tarkított francia és ciciszex megtette a hatását, utóbbiak között ért a vég. Teljesen szétszedett, kellett egy kis idő, mire pufferelt a rendszer és visszatértem. Megtörölgetett és elkísért a fürdőbe, ahol kölcsönösen megfürdettük egymást. Újfent készült meglepivel, ezúttal csokis puding volt terítéken, amit közösen költöttünk el öltözést követően. Nagyon fincsi volt, ezúton is hálásan köszönöm a figyelmességét.
  • Elszámolás:

    A kölcsönös kényeztetést vettem igénybe extraként, így acélos a virágcsokor, de az élmény mastercard-szerű volt abban az értelemben hogy nem volt "minden más". Különleges élményért pedig bizony oda kell tennie magát az embernek.
  • Összkép:

    Csodálatos és különleges, nagyon szuper élmény volt Wasabi törődése és vendégszeretete. Ismét tudott újat mutatni, örülök, hogy ismerhetem és szívesen térek vissza hozzá.
Happy Massage