• SOROZATÉLVEZŐ LORENA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik oldalon találtam rá. A kapcsolatfelvétel picit nehezen ment, de sikerült. Elsőre nem vette fel, aztán mikor visszacsörrentett, én nem tudtam beszélni. Aztán ez megismétlődött még egyszer, de aztán már sikerült egyeztetnünk. Onnantól semmi gond nem volt.
  • Megközelítés:

    GPS jó barát, eddig mindig kisegített, ha odatalálós problémám volt. Most sem hagyott cserben. Az épület előtt közölte velem, hogy megérkeztem.
  • Helyszín:

    Kellemes környezetben lévő társasházban fogad, egy otthonosan berendezett lakásban. A lakás rendben van: tiszta fürdő, frissen mosott lepedő az ágyon, stb. Valójában ez csak körítés, a lényeg maga Lorena. Lehet bármilyen a lakás, ha a választottad tud, vagy éppen nem tud.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó csaj! Vagy inkább a Nő jelző illek hozzá jobban. 30-as évei elején van, nagyon jól karban tartott testtel. Formás a feneke és nagyon szép cicijei vannak. Alig vártam, hogy a számban legyenek.
  • Action:

    Gyors zuhany, majd a szobába érve már az ágyon várt. Mellé heveredtem és szinte azonnal elkezdett csókolni. Az első pillanatban kissé meglepődtem, de mikor magamhoz tértem én is csókoltam a nyakát, simiztem a gyönyörű testét. Közben odalent is kezdtem bedurranni, amit Lorena is érzékelhetett, mert hamarosan rábukott a farkamra. Nagyon jól csinálta, amolyan igazi szívós, bőnyálas szopást kaptam és úgy vettem észre, ő is élvezte. Nem túl sokáig hagytam magam, mert szerettem volna kipróbálni, milyen, amikor ő spriccel.
    Mondtam neki, hogy cseréljünk és én szeretném nyalni a punciját. Nem volt ellenére. Elhelyezkedett az ágyon és kitárta előttem a gyönyörkapuját. Én pedig elkezdtem nyalni úgy, mint amikor egy nőt valóban a csúcsra akarsz juttatni. Nekem úgy tűnt nagyon élvezte a dolgot. Hol lassabban, hol gyorsabban lefetyeltem a nyelvemmel, ahogy kedvem és a visszajelzések tartottak. Volt, hogy elvettem a egy pillanatra a számat a csiklójától, mikor úgy éreztem közeledik a vég felé. Mindeközben ujjaimmal is rásegítettem egy kicsit a kényeztetésre. Aztán ismét a nyelvemet használtam és éreztem, hogy partnerem egyre közelebb ér a végkifejlethez. Mivel szerettem volna nézni a spriccelését kértem, hogy jelezze, ha már nagyon ott tart és segítsen rá magának kézzel, had tudjam szemmel kísérni az eseményeket. Hamarosan jöttek is az események. Lorena egyre hevesebb mozgást produkált és egyre gyorsabban masszírozta magát, míg egyszer csak kitört a punci-vulkán. Még én is kaptam a nem mindennapi folyadékból. Egyszerűen a látván rabja lettem, mert be kell vallanom, nem láttam még ilyet élőben. Kis pihi következett, majd Lorena átvette az irányítást. Újra teljes harckészültségbe hozott, majd fel is öltöztetett és bevezette a macimat a málnásába. Isteni volt becsusszanni a szűk puncijába és ki be mozogni benne. Kértem, hogy hátulról is csináljuk, és nem ellenkezett. Azt mondta azt szereti ő is. Megfordult, kissé feltolta a csípőjét és a fenekét. Én meg már magától a látványtól majdnem elsültem. Nem is tudtam sokáig kitartani és hamar tele lett a gumizsák.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után diszkréten az asztalra helyeztem a csokromat. Utána nem is figyeltem rá. Nem ismerem a helyi átlagot, csak annyit tudok, nekem nagyon bejött.
  • Összkép:

    Csak és kizárólag ajánlani tudom, nagyon kedves és szexis teremtés, jó fej, gyönyörű, mi kell még? :)
Happy Massage