• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kishölgyre a másik hirdető oldalon találtam rá, ott aktuális a profilja, ez pedig láthatóan el van hanyagolva, de a fotók és az adatok körül-belül egyeznek. Azt már nem tudnám megmondani, hogy ez a szám él-e még, mert a két oldalon két különböző szám van feltüntetve és a másikat hívtam. A telefont először egy mély hang vette fel, mint utólag kiderült, ő Lili travi barátnője. Semmi gond, jópofának tartottam! Másodjára már ő vette fel és egy órán belül nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A cím már nem a 21. ker, hanem a 8.ker körúton belüli része. Nekem gyalog is közel volt a Szentkirályi utca, szóval gyalog mentem. Az utca teljesen egyértelmű, rögtön a Rákócziból nyílik, a ház földszintjén rendel. A kaputelefon ugyan nem működött, de ez volt a legkisebb problémám.
  • Helyszín:

    Szóval ez a hely a gázabbak közé tartozik, ahol már életemben megfordultam. Eredetileg a lakás szépen fel lehetett újítva, látszik a bútorzatból és a fal burkoló anyagaiból, hogy nem csak túl lenni akartak a melón. Viszont olyan szinten le volt lakva és akkora kupi volt, hogy majdhogynem inkább csukott szemmel mentem volna végig a fürdőig. A hely azért még nem ragadt teljesen, vagyis nem minden része. A fürdő ez alól épp kivétel volt, mert el volt árasztva, nem volt tiszta törülköző és a tusfürdő kifogyott. Szájvíz? Na hagyjuk ezt a luxust, szerencsére volt nálam rágó. A hálószoba még valahogy elment, bár a vetetlenségéből azonnal kiderült, hogy itt alig 20 perce még menet volt. Semmi gond, tartottam az optimizmusom.
  • Lány külseje:

    Ez már jobban fájt. Alapvetően egy nagyon aranyos arcocskájú vékony kislány termetű hölgy, feneke épp csak két pici gombóc, ami közepes méretű tenyeremben is eltűnt, de ez mondjuk nagyon is tetszett. A másik dolog, ami tetszett az a mellkasán domborodó két apró cici, talán a legkisebbek, amiket valaha láttam és fura módon ez tetszett benne a legjobban, pedig kebel párti vagyok általában. A lábai is nagyon szépek voltak, a testére 5-ből 4 és felet adnék és azt a felet is csak a hasán függőlegesen végig vonuló műtéti hegek miatt vonnám le. Az összképet viszont porig rombolta, hogy a fogai rettenetes állapotban vannak, habár mentségére fogszabályzót hord és talán egy kis fehérítéssel még lehet belőle valami, viszont sehol nincs a régi képein látható szép fehér fogsortól, nem csoda, hogy az újakon már csak csukott szájjal mosolyog. A másik, sajnos a haja elég ápolatlan volt, sehol nem volt a képeken látható fürtös szőke zuhatagtól és még egy negatívum, ami inkább csak kellemetlenség, hogy éppen most tetováltatta ki a szemöldökét, ezért elég fura látványt adott így. Azt javasolnám neki, hogy vegyen ki egy kis szabadságot, hogy meglehessen a szépítő alvása, mert amúgy egész rendben van a lány. Emellett viszont nagyon aranyos is tud lenni, ha te is úgy állsz hozzá. Velem az volt.
  • Action:

    A csókot szimpátia alapján adja és mivel nem tiltakozott (sőt), ezért azt hiszem, hogy tetszhettem neki. Alapvetően egyébként ő is tetszett nekem, a testét végig csókolgattam és magamhoz szorítottam, ahogy csak tudtam. Apró cickói különleges kényeztetést kaptak, majd dél felé indulva aranyos puniját falatoztam. Imádtam a vékony kis testét! Az előjátékot szándékosan húztam el, mert tudtam, hogy nagyon szűk lesz és nem fogom sokáig bírni, neki pedig egészségügyi problémái miatt nem ment a lovaglás. Nem is gond, végül a kutyust választottam, egy kicsit hamarabb mint szerettem volna, miután kiderült, hogy a szopás nem nagyon megy neki, pedig hogy eldicsekedett, hogy már 8 éve csinálja! Szóval a finom rejszolás helyett inkább megrángatta, majd a kalapját jó alaposan megfogazta, ami nem volt túl kellemes, cserébe közben olyan őrjítően nézett a szemembe, hogy simán kárpótolt érte. "Gumit" szóltam neki, kicsit félően válaszolt "Hát legyen!", mintha azt akarta volna mondani, hogy biztosan készen állsz rá? Természetesen az voltam, azt hittem nehezebb lesz bejutni extra szűk pinájába és szerencsére tévedtem. A hozzáférés után rögtön kisebb mozdulatkora is hevesen reagált a teste. A medencéjét nem szerette volna terhelni, ezért csak lekuporodott a sípcsontjára, térdeit felhúzva a mellkasához és csak gubbasztott mint a nyuszi, úgy keféltem őt hátulról, közben egyik kezemmel apró melleit markolva, másikat benyálazva pedig csiklóját izgatva fékezgettem magam, nehogy elmenjek 20 mp alatt. Ő nem hiszem, hogy elment, túl nagy volt hozzá a fájdalma, látszott, hogy tényleg jelentős egészségügyi problémája van és elég nagy kínlódás ez neki, sajnáltam is miatta. Nekem viszont többszöri visszatartás után azért sikerült 3-4 percre feltornásznom a menetet (tudom tudom...), viszont roppant kielégítő volt a gumiba élvezni. Ebben a pillanatban ő le is állt a melózással, tudta, hogy készen vagyunk, ő legalábbis meg lett csinálva, engem meg nem érdekelt csak szédelegtem magamban pár percig az extázistól, aztán az ölébe hatjva a fejem jelentéktelen dolgokról kérdeztem és beszéltem, ami a változatosság kedvéért zseniális megkönnyebbülést jelentett.
  • Elszámolás:

    Akciós napja volt, szóval kevesebb ajándékot kért, mint máskor szokott. Állítólag emelni is csak azért emelt korábban, mert valaki rosszul bánt vele. Srácok ez nem oké, ne tegyétek tönkre a lányokat! Senkinek nem jó. Egyébként ez a pont megérte kategória, a nem akciós összeget már nem tartottam volna korrektnek ezért a szolgáltatásért. Talán egy jobb napján máshogy értékelném.
  • Összkép:

    Nagyon vegyes az összkép, alapvetően tetszett a lány, de nem volt jó állapotban. A cigi és a cukros italok nagyon meglátszódnak rajta, ráadásul a medencéje környékén láthatóan komoly fájdalmat élt meg végig. Ha egy 100%-ig egészséges formájában látom, akkor azt mondom szuper 5-ös, így viszont csak 3 pont jár. Sokat javítottam viszont a helyzetemen azzal, hogy mégis megdicsértem és bókoltam neki, mert viszonozta a kedvességet és emiatt az összkép is sokkal jobb lett. Ebből látszik, hogy lehetne még benne potenciál. Vannak nagyon jó pontjai, aki szereti a vékony tini testet azoknak ajánlom, egyébként pedig vannak igényesebb lányok nála.
Happy Massage