• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta figyelemmel kísértem már Enikő hirdetését, és a tavalyi év vége felé felvettem vele a kapcsolatot itt az oldalon. Mindig nagyon kedvesen és korrekt módon válaszolt. Privát üzenetben egyeztettem vele, ami vtr-en majd telefonon is megerősítésre került.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, a hely nem messze van a Batthyány-tértől, így tömegközlekedéssel ideális. Autóval a parkolás fizetős. A ház könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Többedik emeleten egy szép, rendben tartott lakásban fogadott Enikő. A fürdőszobában bő választék található tusfürdőből és szájvízből egyaránt. A lakásban egy aranyos kis kutya is volt még, de egész ott tartózkodásom alatt egyetlen hangot sem hallatott. A tetthelyen nagy ágy várt, maga a szoba pedig rendkívül kellemes hangulatot árasztott.
  • Lány külseje:

    Enikő egy nagyon kívánatos testtel rendelkező hölgy. Kedves mosollyal, magas sarkú cipőben, szexi harisnyában és ugyancsak szexi fehérneműben fogadott. A teljes szett piros színű volt, beleértve a cipőt is. Meglátszik, hogy a hölgy rendszeresen edz.
  • Action:

    Amikor megérkeztem, Enikő rögtön frissítővel kínált, és beszélgetni kezdtünk, majd irány a fürdő. Visszatérésem után még beszélgettünk egy kicsit, majd simogatni kezdtem Enikőt, és némi csókcsata is kezdetét vette. Lassan levettem róla a melltartót, utána a bugyit is. A harisnya maradt, mivel kérdeztem tőle, hogy szereti-e, ha harisnya van rajta szex közben. Igenlő válasza után egyértelmű volt a dolog, már csak azért is, mert nagyon jól állt neki. Az időközben szabadon hozzáférhetővé vált cicikkel kezdtem el foglalkozni, amelyek jól reagáltak a nyelvcsapásokra. Dél felé vettem az irányt, és Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek. Először misszionárius-pózban csináltuk, Enikő ezt felhúzott lábakkal szereti leginkább, és ami a legjobb volt az egészben, hogy Enikő a lábaival átfogva diktálta a tempót. Egy idő után cseréltünk, hátulról támadtam, közben a popsijába kapaszkodtam. Nagyon jól mozogtunk együtt, ideje volt egy újabb váltásnak. Mivel Enikő kifejezetten szereti a popsiszexet, így természetesen éltem a lehetőséggel. Egy pár nappal korábbi beszámolójából pedig ötletet merítve arra kértem, hogy amíg én a popsiját támadom, ő a punciját vibrátorral kényeztesse. (Újabb ékes bizonyítéka annak, miért érdemes elolvasni a beszámolókat.) Tetszett neki az elgondolás, nem kellett kétszer mondani. Mivel ilyen élményben még nem volt részem, és a szituáció rendkívül izgató volt, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, és rövidesen Enikő popsijában tele is lőttem a gumit. Jó lett volna, ha még egy kicsit tovább bírom, és Enikő is el tudott volna élvezni, de most így jött össze. A tisztálkodás után összebújtunk, és beszélgettünk miden féléről. Rendkívül jó társaság, az idő el is röppent vele, ég egy kicsit túl is léptük, amit egyáltalán nem bánt, még szabadkoztam is, hogy nem akarok a vendégszeretetével visszaélni, és a fürdőszoba felé veszem az irányt. Utána öltözködés, búcsúzkodás, távozás. Jó volt vele lenni.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban foglaltak szerint történt. Érkezéskor a szobában levő asztalra tettem, végig ott is maradt, szó sem esett róla. Teljesen korrektnek tartom, megérte.
  • Összkép:

    Ilyennek képzeltem a randit, jól éreztem magam Enikővel, remélem, hogy ő is velem. Ha Enikőt néhány szóval kéne jellemeznem, a következő kifejezések jutnak róla eszembe: korrektség, megbízhatóság, kedvesség, jó társaság, aki rendkívül jól szexel, és szereti is azt, amit csinál. Mivel rendkívül kommunikatív, így semmilyen szempontból nem lehet mellette unatkozni, és bármilyen témáról nyugodtan lehet vele beszélgetni. Mindenben abszolút partner volt, jól egymásra tudtunk hangolódni. Nagyon jó összhangot sikerült kialakítanunk, egy klassz élménnyel távoztam tőle, amit ezúton is köszönök neki.
Happy Massage