• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cintia néhány nappal ezelőtt tért vissza hozzánk, ahogy megpillantottam tudtam végzetem, csak idő kérdése, hogy meglátogassam, s így is tettem.
    Találkozásunk előtti napon megpillantván a villogó jelzést miként telefonon elérhető, további információként, hogy másnap is elérhető, villámgyorsan döntöttem. Itt az alkalom, becses ünnepünket ekként ünneplem meg.
    Egy-két csörgés után felvette, néhány perces beszélgetés , az általam tervezett időpont zöld utat kapott, melyet vtr-rel megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Mivel kerületi lakos vagyok így számomra nagyon egyszerű volt, néhány perces autóút és már a helyszínen voltam, parkolás közvetlen a ház előtt, fizetős, de ünnep lévén erre nem volt szükség.
    Tömegközlekedés azok számára, kik élnek ezzel kétségtelenül jó, hiszen közel a főútvonal, max 1-2 perc gyaloglás kellhet.
  • Helyszín:

    Minden igényt kielégítő, tágas, hangulatos lakás egy nagy nappali, konyhával , melyből 2 vagy 3 szoba nyílik.
    A szoba melyben Cintiával a következő egy órát tölthettem a célnak, alkalomnak több mint megfelel.
    Nagy ágy , szobainas, tükör az ágy szélén , hangulatos természetes fény, és mindenhol makulátlan tisztaság.
    Fürdőben több féle tusfürdő, kádas-tusolós lehetőség, természetesen szájvíz, de láttam origi. fogkefét is, fogkrémmel,hatalmas illatos törülközőt kaptam partneremtől, összegségében tökéletes közeli állapot minden tekintetben.
  • Lány külseje:

    Mind a fotók, mind az írások alapján kétségem nem volt, hogy Cintia kívánatos szép nő.Arca a képeken nem látszik, bár emiatt nem aggódtam, hiszen többen írták megnyugtató soraikat, csalódás kizárt. Egy mosolygós, természetes szépség nyitott ajtót, hosszú haja, mely ápolt és illatos egészen különlegessé teszi Őt, tömény erotika minden porcikája, az áttetsző valami mit belépésemkor viselt, melyet megnevezni nem tudok, egészen elbűvölt.
    Keblei, melyet a fotókon csak sejtet, leírások gyakran hosszabban említik, megér egy külön fejezetet, bimbói ékszerkét díszítik kellemes tapintású, szépen ívelő, tunning nélküli melleit, (bár tett utalást Cintia eme beavatkozásra,de remélhetőleg félelme erősebb lesz és
    megtartja természetességét), imádtam csókolni, most, mikor írom e sorokat ,érzem izgalomba hoz a még friss emlék.
    Cintia kétség kívül remek adottságai mellé párosul kecses mozgása, ahogy használja testét a csábításra, magamfajta pedíg enged is, hiszen egész lénye mágnesként vonz, s el nem enged.
    És ami nem látszik! "Az Igazi Barátnőfeeling". S valóban, példaértékű hozzáállás, megjátszásmentes természetes viselkedés teszi különlegessé a találkozást, mely számomra, ki nem a vad űzekedés híve, fontos a beteljesűléshez vezető úthoz.
  • Action:

    Mivel köze ezer km. autóút volt lábaimban, így nem top formában érkeztem Cintiához, de persze el nem aludtam, hiszen célom se, vágyam se engedte volna, nem beszélve arról, hogy előző naptól, mikor biztossá vált randink és elérhető közelségbe került vágyaim hölgye, már sok minden más nem jár az eszembe.
    Számoltam az órákat, perceket közben szeltem a km.-eket, gondolataim az előttem álló találkozón járt.
    És eljött az óra, mikor hívhattam Cintiát, kód, lift , ajtószám, beléphettem a lakásba, megpillanthattam az eddíg csak fotón látható szépséget. Első gondolat! Hú de jó a csaj, Cintiának szóban " nagyon szép vagy, maradhatok?".Szemén, mosolyán éreztem, kifogása nincs ellenem, így indulhattunk is tovább, kabát fogasra, cipő le, a kisasszony mutatta a szobát hol a következő egy órát töltjük, viselkedése, szavai rögtön feloldottak minden feszültséget mi bennem volt, elmondtam , nem vagyok az a "durr bele bumm" típus, s ennek talán örült is, mondhatom kölcsönös volt a szimpátia, talán nem tévedek.
    Pár perc ismerkedés, szemléltem a helyet, és persze tekintetem pásztázták a sejtelmes, áttetsző, számomra nevenincs izgató fehérnemű alól megpillantható részeket is, nyugtáztam " na itt nagyon rendben van minden". És még egy érzés! Cintia várt, persze természetes hiszen történt időpontegyeztetés, de kicsit több volt ez. Fogalmazok úgy, hogy, hogy várt és készült, ez több mint egy rutinból lezavart menet, ott akkor én voltam a vendége és végig velem volt, figyelt rám, érdeklődött mit, hogy szeretnék és ez jó, nem csak szavak a barátnőfeeling a hírdetésében.
    Tehát rohantam lemosni az út porát magamról, sietve, hogy mihamarabb érezhessem Cintia ölelését, méretes törülköző valahol útközben lekerült rólam, a szép hölgy várt a szobában még rajta az áttetsző semmiség, reményt adva hogy kezem fogják megszabadítani tőle.
    Végigsiklottak kezeim bársonyos bőrű combján, szép formás fenekét érinthettem, néhány csók vállára, keble szabad részére, szánk is összeért, nem vad smárolás, hanem lágy csókok, ajkak érintkezése, leheletünk egymás testébe áramlással.
    Tudván, hogy Cintia programja gyakran tartalmaz ismerkedős masszázst, így nem ért váratlanul a lehetőség mit felajánlott, sőt mindez tetszésemre történt, én hasra fordultam, csak most vettem észre, hogy jobbra a falon hosszú tükör segít a látvány kiteljesedésében. Előtte még megváltunk a felesleges ruhácskától, immár ott volt előttem egy szépség hosszú hajzuhataggal, fedetlen keblekkel, peckes bimbókkal mely csókot követelve kínálták magukat.
    Hason fekve érezhettem Cintia lágy simogatását, néha erősebb mozdulatokkal gyúrta izmaimat, közben beszélgettünk erről arról, ki kicsoda, úgy mintha már régen ismernénk egymást.
    Én már izgatott voltam, mit szemem tapinthatott már szám is óhajtott, masszázsból átváltottunk egymás testének megismerésébe, kezem, szám felfedezték Cintia testét, több időt szánva szépséges kebleire, a bimbók már ágaskodva kínálták a gyönyört, nem voltam rest elfogadni, még most a gondolat izgalomat vált ki belőlem, bársonyos bőre, testének illata, lehelete melyet csókjainál érezhettem mámorba hajt.
    Cintiára bíztam magam, tégy velem bármit mondtam Neki, és Ő csókjaival halmozott, számtól indult, majd lassan lefelé, végig izgatta testemet, fokozatosan közeledett már vágyakozását nem titkoló testrészem felé, mely hamar eltünt az imént még számra csókot lehelő ajkak közt. Lassú, lágy de mégis határozott kényeztetés volt részem, ha valaki megkérdezi, hogy én miként szeretem, most már azt kell mondanom! "Ahogy Cintia csinálja". Mondhatom telitalálat, nem túljátszott, trükkös megoldások hanem, mindenre kiterjedő lágy mozdulatok, kevés kézzel, hol mélyen hol kevésbé mélyen, nyelvét érezni, ahogy játszik a makkon, azt hiszem számomra az eddigi legnagyobb élmény, minek megvan a maga "hátránya", gyors kivégzés lehet a eredménye, mivel éreztem hogy mai alkalom, az elmúlt napom miatt csak egy bevetésre alkalmas, kihagyni Cintia teljes megismerését nem volt szándékom, kértem az ezen irányú védelmet. Megtörtént! Cintia fölém, haja mellkasomat cirógatta, lábai asszimetrikusan helyezkedtek, behatoláshoz készülve, láttam ágyékának megfeszülő izmait, ahogy ereszkedik rám, fokozatosan kebelelezi be hímtagomat.
    Lassú mozgással korbácsolta a kéjt, kezem melleit símogatta, csókoltam ahol értem, láthattam ahogy összekapcsolódik testünk, egyre fokozódott bennem a kéj, Cintia átváltott gyorsabb ütemre, hallottam kéjes sóhajtását, itt már csak foszlányok vannak, tudatom a semmibe veszett, éreztem a katarzis közeledtét, a hosszantartó vágyakozás eredményeképp, és ezt a Cintia is tudta, megadta nekem. Izmaim megfeszültek, néhány végső mozdulat, vad orgazmus lett az eredménye.Levegőt kapkodva, még kezem a kebleken, elégültem ki, kezdem látni Cintia mosolyát a felszálló köd mögül, rajtam pihen, még nem enged el, benne vagyok apró pici rángások hímtagomon, sokáig engedi, hogy belül nyugodjak le, egészen egyedi és óriási köszönet érte.
    Szétválunk! Törölgetés,kis keze finoman tisztogatja a főhőst, ki elégedetten veszi tudomásul a feladat sikeres teljesítését, most már nyugalmat kér és én tudván, hogy mai napra több vágya nincs beszélgetést kezdeményezek partneremmel.
    A hátralévő időt egymást simogatva, töltöttük, bizonyossá vált, hogy Cintia nem csupán szép, hanem okos, intelligens Nő.
    Időm lejárt, öltözés, ismét megköszöntem kedvességét a szép hölgynek, csók, ölelés és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    érkezésemkor kis desszertke masnija alá tűztem, így végül is mint extra csokoládé került átadásra. Szóba nem került, a bővebb infó elegendő tájékoztatást ad erre vonatkozóan.
  • Összkép:

    Cintia egy csodás teremtés!
    Mivel találkáim előtt, ha első alkalom alaposan tájékozódom, így kellemetlen élmény nagyon ritka, sőt...!Ez így volt Cintia esetében is, és nem ért csalódás, inkább várakozásomat felülmúlta Nála töltött órácska.
    Megtapasztalhattam hogy a hírdetésében hangsúlyozott barátnőfeeling nem csak mézesmadzag, hanem a teljes valóság. Megjátszás nélkül, természetesen viselkedik, végig velem volt, nem csak testben, hanem teljes egészében.Figyelmes korrekt hölgy, érezhető, fontosnak tartja hogy vendége elégedetten távozzon.Kétségkívül ehhez szükséges a megfelelő viselkedés a részünkről, úgy vélem nekem sikerült megfelelni elvárásainak és nem okoztam kellemetlen élményt,mondom ezt annak tudatában, hogy távozásom után egy ajánlás is érkezett nevem alá, kérés nélkül, mely megtisztelő és ezúttal köszönöm szépen.
Happy Massage