• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon és első kísérletre sikerült is vele beszélnem. Nagyon kellemes hangja volt már a telefonban is. Nagyon jó pont, hogy rögtön bemutatkozott a telefonban, így nem volt kérdés, hogy kivel beszélek. Miután elmondta a fontos információkat, rákérdeztem egy aznapi randi lehetőségére. Szerencsémre még aznap esti időpontra tudtam menni. Én lehettem aznap az utolsó.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést használtam. 4-6os villamos a közelben áll meg, onnan kettő perc sétára van a szalon, ahol Gabi fogadja a vendégeket. Szerintem ezen a környéken a parkolás nehézkes és fizetős.
  • Helyszín:

    Belső udvaros lakóházban van kialakítva a több szobás szalon. Van lift, de alig kell lépcsőzni a megközelítéshez. Nagy lakás, szerintem 3-4 szobával. Modern, rend és tisztaság volt mindenhol. Fürdőben zuhanyzó, rengeteg tusfürdővel. a szoba ahol voltunk tágas volt, tatamival az egyik fal mellett tükrökkel. Masszázspad nem volt a szobában. Volt egy kanapé, ahova ledobálható a ruha. Kellemes megvilágítás és végig kellemes zene szólt.
  • Lány külseje:

    A valós képeken látható gyönyörű test. Nőies, hosszúkás arc, hegyes orr és szép szemek. Selymes tapintású, feszes bőr. Kerek popsi, jól esik markolászni. Kicsi cicik, szépen keményedő bimbók. Nagyon jó arányok jellemzik. Személyisége is magával ragadó. Nagyon gyorsan alkalmaszkodik a vendéghez. Csalódásmentes!
  • Erotikus masszázs:

    Nos, nem sokat tudok mondani a masszázs technikájáról, mert az idő alatt volt két kényeztetés és a kettő között én "masszíroztam" Gabi testét. Jól beolajoztam és nagyon érzekien simogattam kezdetben a hátát és a lábát, majd saját örömömre is sokat gyúrtam azokat a gyönyörű farpofákat. Aztán fordulásra kértem és előről is simogattam. A többi mind kényezetetés volt.
  • Levezetés:

    Zuhany után a tatami mellett állva kezdtünk ismerkedni. Hozzámbújt és nagyon finoman átölelt. Kezeivel lassan, érzékien simogatta testem. Közben én is néha erősebben magamhoz húztam, viszonoztam a simogatást. Lassan nagyon finom puszikat éreztem a testemen. Én a vállát kezdtem érzékien puszilgatni, majd a nyakát, fülét és arcát. Folyamatosan viszonozta a puszikat, mígnem elérkeztünk a szájra puszikhoz és a finom csókokhoz. Közben kikapcsoltam a melltartóját és a vállait puszilva, a vállpántot lehúzva szabadítottam meg a melltartótól. Közben éledeztem a törölköző alatt. Gabi leválasztotta a derekam köré terített törölközőt és nagyon érzéki simogatásokkal került egyre közelebb a növekvő farkamhoz.
    Ledöltünk az ágyra, rámfeküdt és csókcsata bontakozott ki közöttünk. Elindult puszikkal borítani a testem más porcikáit is. Végül befészkelte magát a lábaim közé és nagyon érzéki kényeztetést kaptam. Minden érintésével egyre jobban felizgatót, puszilgatta a lágyékomat, a combom belső részét, a zacskómat egészen a zacsi alatti részig. A farkamból már patakzott az előváladék, pedig még hozzá sem ért a szájával. Egyre lejebb érezhettem a nyelvét a combjaim között. Szeretem ha valaki idetéved, ezért egyre jobban terpesztettem és húztam fel a lábam, egyértelműen jelezve, hogy nagyon jó irányba halad. Kaptam egy hosszú, kéjes popsi nyalást. Közben megfogtam a kezeit és szorítottam, minden egyes érzéki nyalásnál, hogy érezze ő is mennyire jót tesz velem. Amikor már elfáradt a terpeszben szépen felkúszott a farkamhoz, megmarkolta a tövét és egy isteni, lágy de intenzív szopásba kezdett. Egyre közelebb és közelebb kerültem a végső kilövéshez. Ekkor már könyököltem és markoltam a matracot, mígnem elengedtem minden bennem rejlő feszültséget. Végig rajta maradt a makkomon, amig abba nem maradt minden remegés.
    Ezek után kényeztettem én is Gabi testét és kétszer nagyon is közel járhattam, hogy neki is élvezetes legyen, de szerintem nem tudtam átszakítani nála az utolsó szalagot.
    Ezek után feltérdeltem és Gabi újra szájába vett és meg sem állt addig, amíg újra kilőttem.
    Rég élveztem ekkorát, főleg kétszer. Meg is mondtam Gabinak, hogy ennél szebb vége nem is lehet egy munkával töltött napnak.
  • Elszámolás:

    Másfél órát töltöttünk egymás társaságában. Ennek megfelelő támogatásért cserébe. A telefonon előre adott tájékoztatása során mondott virágcsokor. Szerintem átlagos vagy egy picit átlagon felüli, de inkább csak kerekítés. Minden kétséget kizáróan megérte.
  • Összkép:

    Minden mozdulatával elégedett vagyok, a hozzáállása kifogástalan, a személyisége varázslatos. Az ott töltött idő alatt mindent megadott nekem, amire csak szükségem volt. Ilyen egy jó szolgáltatás! Ez kéne legyen mindenhol az etalon. Én nem vagyok az a visszajáró fajta, inkább próbálok újakat, de megértem, hogy Gabinak nagyon sok törzsvendége van.
    Köszönöm Gabi!
Happy Massage