• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Brendával és az eredetileg tervezett időpontot egy nappal későbbre töltjük, mert neki akkor volt szabad időpontja.
  • Megközelítés:

    Most BKK-t választottam a MÁV helyett. Brendainformációi szerint a sínpálya a hónap végén használatba kerül. Addig a busz megáll a ház előtt. A parkoláskönnyű, mert könnyen talál az ember szabad helyet.
  • Helyszín:

    Brenda nemrég óta használja ezt a lakást, ami már átrendezett baszobával rendelkezik, mert a legutóbbi ottjártam óta még máshogy voltak elrendezve a bútorok. Szerintem 180 fokot fordult a berendezés.A fürdőt nem lehet átrendezni ezért az nem változott. Nncs rá panasz és mindent megtalál benne az ember amire szüksége van.
  • Lány külseje:

    Brenda nem sokat változott az utolsó randink óta. A képek jól mutatják, hogy ismét fekete hajkoronája van és egy ilyen színű fűző félében fogadott. Más nemigen volt rajta. Amúgy alkatra nőies ott kerekedik ahol kell és egy igazán dús keblek vannak felül, míg lejjebb egy feszes has és igazán jó markolni való popsi ami szintén elég feszes.
  • Action:

    Megérkezésem után egy gyors üdvözlés egy-két csókkal, majd ruha le és irány tusolni. Visszatérés után Brenda még fel volt öltözve, ezért a törölközőt letettem és odamásztam mellé az ágyra. Csókolózni kezdtünk és én elkezdtem a ruháját lefejteni róla, de mivel nem igazán ment, ezért hasra feküdt és úgy bontottam ki hátul a textilt. Utána újabb csókcsata, majd elindultam lefelé. A ciciknél elidőztem egy kicsit utána indultam tovább. Mikor leértem punciját akkor egészen finoman kezdtem hozzá a nyelvmunkának. Hamar sóhajtozni kezdett és egy ujjam bevetése után nem sokkal Brenda elélvezett. Kicsit pihegett, majd elugrott a másik szobába és mondta, hogy várjak. nem tudtam mit akar, de hamar visszért valami felfújt párnaszerűséggel. Azt mondta, hogy egy vendégétől kapta és ez egy szexpárna. Tudtam, hogy ezt ki fogjuk próbálni. Franciázott először, majd jöhetett a gumi. Először a hátára fektettem és úgy hatoltam belé, majd a párnát a dereka alá rakta és így folytattuk. A párna rendesen tartotta a derekát, ezért valószínűleg az adott célra megfelelt. Váltottunk és ő hasra feküdt a párnán és így mozogtam benne. Elég ütemes tempót diktáltunk és később váltottunk lovaglóba én itt csókoltam és markoltam a ciciket, majd ismét francia jött. Ez egy sokkal hevesebb és pornósabb kivitelezés volt, időnként köpött is párat, de rendületlenül használta a száját. Éreztem, hogy közel a vég, ezért az ágy mellé álltam és egy kevés francia után a melleire élveztem.

    Pihentünk egy keveset, majd jöhetett a frissítő. Elkezdtem visszahúzni a gönceimet és közbe csevegtünk róla és a korábbi két lányról és mesélte, hogy van valamilyen vendég aki nem tudott dönteni, hogy ki legyen Bunny párja egy hármashoz, ezét Nikit is kérte Brenda mellé.Így lesz még egy vendégük akivel összehoznak egy négyest. Az igazán egyedi élmény tud lenni és remélem a vendég bírta a strapát,mert velük, azért komoly kihívás eltölteni két órát.

    Brendával én egy órát töltöttem el, de több lányhoz több idő kell. Most is egy nagyon jó randin vagyunk túl és nem találta semmi negatívumot benne. A legvégén egy-két búcsúcsók és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, bár majdnem elfelejtette, de szerncsére még időben eszembe jutott, ezért nem kellett szóvá tennie.
  • Összkép:

    Nem volt egy kiemelkedő találka, de egyedi; mert volt benne újdonság. Nem mindig ugyanolyan vele az élmény és pont ez a jó benne, bár az is igaz, hogy egy konstans élvezet nagyon egyhangú és "szürke" élményékkel gazdagít ami nem jó.Szerencsére nálanem kapok ilyen élményeket.
Happy Massage