• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Számomra nagyon egyszerű volt. Hívtam és azonnal felvette. Kellemes hangja van. Másfél órával későbbre, ahogy kértem már tudott is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület Marina part. Autóval egyszerű, parkoló volt bőven és bár fizetős de olcsó. Ha akartam volna a ház előtt tudok parkolni, persze hétköznap délelőtt itt ez nem okozhat gondot. Talán este felé vagy késő délután, esetleg hétvégén. De Amira azt mondta, mindig szokott hely lenni. GPS simán megtalálta, a cím egyértelmű volt.
  • Helyszín:

    Egy új építésű lakás a Duna parton, ezzel azt hiszem mindent elmondtam. Többen vannak a lakásban, ha jól emlékszem 2 masszőr és Amirán kívül még egy tündérke. De én senkivel nem találkoztam, a logisztika jól meg volt oldva. A fürdő tiszta és a lakáshoz méltó, igényes. Minden van benne ami manapság alap. Tisztaság, tusfürdő, szájvíz sőt még parfüm is a távozó vendégnek, fürdés után.
    A szoba kicsi de hangulatos, van benne egy matrac a földön, mellette tükörrel ami plusz látványt is biztosít, hangulat világítás, gyertyák (ha jól emlékszem) és van egy masszázságy is. Ezt én nem próbáltam de elindította a fantáziám. Van hely a ruháknak, szóval a randihoz tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Amira egy kis tündér. Formás, törékeny alkat, szép kis kerek cickók, szép kis kerek popsi, szép és kedves arc, egyszóval pont az esetem. Szolizott bőr és néhány tetkó. Amira egy kedves csajszi, hamar oldott légkör alakult ki köztünk, pedig az első randi volt.
  • Action:

    A kötelező és jóleső tisztálkodás után, egy kis olajos bekenéssel és cickós kényeztetéssel kezdődött a kedélyállapotom fokozására előirányzott program. Közben beszélgettünk és poénkodtunk. Amira kedvesen és közvetlenül fogadta és viszonozta a nyitottságom és humorom. Majd franciás kényeztetésbe kezdett, amit igen kellemesen és maximális figyelemmel végzett. Hamar jeleztem, hogy így gyorsan végem lesz - meg is kérdezte, hogy nem vagyok hozzászokva a jóhoz - de átadtam magam értő kezeinek és ajkainak, így nem kivégzősén hanem erotikusan játszadozva ingerelt tovább. Átadtam magam ennek a kis tündérnek.
    Majd mikor már érezte, hogy kezdek közel kerülni a magaslatokhoz, javasolta a gumit, melyet egy pillanat alatt felvarázsolt.
    Ezután pedig egy számomra egyedi figurát dobott be, ami az adott szituációhoz tökéletesen passzolt. Oldalról, kérészben guggolt bele a kedvenc testrészembe. Tette ezt úgy, hogy fenekével picit az arcom felé fordulva, de az ágy melletti tükörben premier plánba is láthattam a csodás, izgató és kerek popsiját.
    Az első menetet így vitte véghez, nem kis élményben részesítve engem.

    Kellemesen elfáradva kis beszélgetésbe elegyedünk, majd kértem, hogy had bontakozzam ki én is. Csókokkal kezdtem (amiben nem merültem el nagyon, mert úgy éreztem valamiért ezt nem annyira értékeli) majd végig csókolva a testét, pici és heyges cickóit, finom bőrét és a kéjvágyam központját is. Egy kis kf el próbáltam viszonozni a kedvességét. Ezután kértem ismét a szakértelmét és mikor e megfelelő állapotot elértem, ismét gumit igényeltem.

    Ezután papás mamás poziban folytattuk. Finoman engedett be, érezhető volt hogy egy finom nő - aki biztos be tud vadulni - de ebben a minőségében kifejezetten felizgatott.
    Finom mozdulatokkal vettem birtokba a gyönyörű testét és a finom és feszes kis puncit. Innentől már nem szándékozom részletezni az együttlétet, mert nekem tényleg nagyon bensőségesre sikerült. Nem tudom, hogy Amira tapasztalata, ügyessége vagy a rövid idő alatt kialakult kis légkör de igazán kielégítő együttlétben volt részem vele, amit így utólag is köszönök Amira.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint történt, utólag és pesti átlag szerint. Én nem emlékeztem, hogy a csók extra - bár ide van írva - ezért picit meglepett a nem kerek összeg a végén, de tényleg csak az én figyelmetlenségem miatt.
  • Összkép:

    Nekem Amira az abszolult esetem, jó csaj, hozzám passzol, kedves, érzéki, ügyes és még beszélgetni is jól lehet vele. Jó helyen fogad, könnyű megközelíteni, nem gond a parkolás szóval kitűnő egy kellemes légyottra. Én igyekszem még keresni, a többi csak rajta áll. Finom úriembereknek szívből javaslom.
Happy Massage