• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon is megtalálod de VIP. előfizetés szükséges. Egyeztetés telefonon történt amit pár csengetés után személyesen fel is vett. Szerencsére tudott időpontot adni aznapra. Mivel korábban jártam már nála meg az adatlapján is fent van nem kellett a lehetőségekről érdeklődni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, gps pontosan oda visz. Ingyenes a parkolás és sok helyre beállhattam volna a ház körül. Ahogy láttam több busz is van a közelben de a hév is max. 10 perc séta.
  • Helyszín:

    Parkosított környezetben, régi, talán 4 emeletes házban van a kéjlak. Az elsőre kell menni, nem volt megterhelő az a pár lépés a lépcsőn. Kicsi, talán egyszobás lakás pici előszobával, fürdővel. A nagyon pici fürdőszobában kád van zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel, friss puha és nagy törölközővel. Tusfürdő van dögivel és öblögetni is tudsz mert listerin is van. A szoba jó nagy két ágy is van a ruháidat normálisan le tudod tenni. Természetesen a nagyobbik ágy a tetthely ami masszív és jól bírja a gyürődést. Tiszta lepedő és párnák a kényelmedért. A berendezés egyszerű de hangulatos.
  • Lány külseje:

    Sisy egy jó testű, dekoratív, magas milf csaj rövid szőke hajjal. Hosszú combok, tenyérbeillő cicik, formás popsi és kívánatos borotvált punci. Hál istennek felszedett pár kilót ami igazán jót tett neki mert most egy jó testű dög és nem zörögnek a csontjai. Egy fekete szexi bugyi melltartó kombóban nyitott ajtót, már ekkor áll a cerkád. Kérésre más szettet is felvesz, csak kérd. A magassarkú még jobban kiemeli a gyönyörű lábakat és a formás popsit. Arcra átlagos de van benne valami bujaság. Nagyon kedves, kommunikatív és nála tényleg azt érzed, hogy a csajodhoz ugrottál fel egy numerára.
  • Action:

    A szokásos ismerkedős pár szó után megkaptam a törölközőt és elvonultam a fürdőbe. Miután végeztem már a kért fekete szexi miniruhában, magassarkúban várt az ágy mellett. Állva hozzámsimult és elkezdtük egymás testének a feltérképezését. Csókolgattam a nyakát,melleit, markoltam a seggét. A cickók nagyon formásak és álló bimbókkal adták a tudtomra, hogy nem rossz amit csinálok. Ujjaim elkalandoztak a punci felé ami már szépen nedvesedett. Szépen finoman elkezdtem ujjazni a meglepően szűk puncit aminek hatására egyre jobban nedvesedett, közben a nyakát és a melleit csókoltam ami nem hagyta hidegen. Egyre több sóhajt hallottam ezért birtokba vettük az ágyat. Sisy a hátára feküdt és elkezdtem nyalni, ujjazni. A lábait a nyakába vette így jól odafértem a puncihoz ami egyre jobban nedvesedett, ténykedésemnek köszönhetően. Apró remegések, álló bimbók, lüktető punci, egyre hevesebb sóhajok adták a tudtomra, hogy jó úton haladok ez ment vagy 15 percig amikor Sisy elélvezett, jó volt látni az eredményt az arcán és érezni az orgazmust. Pár szó után mondta, hogy most Ő jön. A hátamra fektetett a lábaim közé térdelt az én lábaim a combján pihentek. Vártam, hogy mi fog történni. A farkamat elkezdte olajos kézzel izgatni, egyre több olaj egyre intenzívebb faszverés majd stop. Most meg elkezdte simogatni, dörzsölni aminek a hatására majdnem eldurrantam de ez a dög nem engedte és mindig csak a csúcs közeli állapotig vitt. Ezt játszotta vagy 10 percen keresztül. Hiphop csak azt érzem, hogy tövig a szájában vagyok és brutál jól szopja a faszom közben az olajos kezével maszirozza a heréimet. És jön a hoppá egyik ujja becsúszik a seggembe és szopás közben finoman a prosztatámat izgatja. Hát uraim ilyen jót még életemben nem éreztem, így még életemben nem állt a faszom, ilyen orgazmusom még életemben nem volt. Kis pihi után paciban fojtattuk majd hátulról döngöltem de elfáradtam, ezért megint jól leszopott és a szájában lett végem. Szépen letörölgetett és levezetésképpen beszélgettünk, simogattuk egymást. Diszkréten jelezte, hogy idő van, meglepődve láttam, hogy már 20 perccel is tovább vagyok mint az 1 óra.
  • Elszámolás:

    Az egész NŐ egy extra! Fogalmam sincs, hogy vannak e extrák de a popón kívül minden volt ami egy együttlétnél elképzelhető. Elszámolás utólag történt egy Deák képpel.
  • Összkép:

    Megtudtam, átéltem a lingam / prosztata masszázst, az elmúlt 40x évben még nem volt ilyen orgazmus cunamim. Ezt Sisynek tényleg tanítani kéne! Korábban hallottam a barátnő feelingről ez ahhoz képest olyan volt mint amikor a megismert szerelmeddel az első hónapokban dugtok.
Happy Massage